Am si eu o intrebare: cu ce curatati cuptorul cu microunde. Al meu il spal cu detergent de vase si de la un timp si-a luat un miros de incins. Trebuie cumva sa-i las usa deschisa cand nu-l folosesc? Ce ma sfatuiti?
Sa acoperi ceea ce prepari in el. E metoda cea mai sigura de a-l tine curat.
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
Eu le acopar cu folie de aluminiu sau de plastic, ori, daca nu am niciuna, pun o farfurie de ciorba cu "fundu'" in sus. Merge perfect.
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
Mai sunt si vase de plastic cu capac in care poti incalzi mancarea la micro fara sa iasa aburii, sa stropesti cuptorul pe dinauntru, etc.
Maya 30+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
eu acopar mincarea cu prosop de bucatarie din hirtie, iar de curatat am o solutie-pulverizator special pentru cuptorul cu microunde de la Sano, care nu mai necesita clatire. Iau doar surplusul tot cu prosoape de hirtie. (Maninc prosoapele astea pe piine )
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
Vas de sticla termorezistenta cu capac.
Nu-i buna folia de aluminiu la microunde (nu se pune nimic metalic in cuptorul cu microunde).
Folie de aluminiu sau metale nu e voie sa puneti inautru...sticla, portelan sau plastic eventual...sunt si vase speciale pt cuptor