hipospadias(9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Of, m-a luat cu tremuratul citind ce ai scris. Mi-am adus aminte de faza cand i-a schimbat pansamentul d-nul dr, a2-a zidupa op. si tot asa, se uita in ochii mei si ma striga, parca-mi cerea sa-l ajut intr-un fel. Norocul nostru a fost ca i l-a schimbat doar o data, dupa aceea l-a schimbat dr. Niculescu, care umbla mult mai fin, nu se compara( d-nul dr. era plecat )

Nu-i normal , mi se pare inuman, sunt copii, cand ma uit la tv si vad cum se comporta in afara, in alte spitale, imi vine sa mor.
Nu mai spun nimic ca-s plina de nervi.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

de mult timp nu am mai plans cum plang acum cand citesc ce scrie crisandy. simt ca inebunesc gandandu-ma ce pot suporta bietii copilasi, dar ei se pare ca sunt mai rezistenti decat noi. sau cel putin trec mai repede peste acele momente de chin.
dabea ma obisnuisem si eu cu ideea operatiei, acum imi vine sa dau inapoi. stiu ca nu se poate , dar zic si eu asa....
eu tot nu inteleg de ce nu i s-a facut o anestezie locala ,ceva acolo, ca doar nu saracea spitalul. ma rog, asta e!
rezistati fetelor ca nu avem incotro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Citat:
citat din mesajul lui theooo

de mult timp nu am mai plans cum plang acum cand citesc ce scrie crisandy. simt ca inebunesc gandandu-ma ce pot suporta bietii copilasi, dar ei se pare ca sunt mai rezistenti decat noi. sau cel putin trec mai repede peste acele momente de chin.
dabea ma obisnuisem si eu cu ideea operatiei, acum imi vine sa dau inapoi. stiu ca nu se poate , dar zic si eu asa....
eu tot nu inteleg de ce nu i s-a facut o anestezie locala ,ceva acolo, ca doar nu saracea spitalul. ma rog, asta e!
rezistati fetelor ca nu avem incotro !

Buna.
Theoo, mesajul meu nu a fost dat cu intentia de a te speria, scriindu-l parca m-am mai "descarcat", am simtit nevoia sa va povestesc voua, pentru ca voi ma intelegeti cel mai bine. Stiu ca este greu, te inteleg dar pentru ca eu te-am pus pe ganduri tot eu am sa te "linistesc": in salon cu Irina din Iasi a stat o mama care avea probleme cu copilul ei (nu hipospadias) si fusese de mai multe ori in spital, odata a intalnit un baiat de 2o de ani care era la a treisprezecea operatie de hipospadias, ne-a povestit cum statea singur, neinsotit, cum "facea haz de necaz" pentru ca tot timpul ii statea "sculata", cu ce umor povestea despre "durerile" celorlalte interventii, era tare optimist si comic in ciuda faptului ca nu uitase nimic, le facea pe toate mamicile sa rada si stia sa le consoleze, toate astea pentru ca mama lui nu il dusese "din timp" la doctor. Baiatelul tau are 1 an si 2 luni, va uita toata durerea pricinuita de aceasta boala, hipospadias.
Asa este Roxana, viata de spital si modul cum suntem tratati atat baieteii nostri cat si noi, lasa de dorit. Suntem tratati ca niste "cersatori de mila" cu toate ca depunem un mare "sacrificiu material" pentru a sta acolo.
tuturor.

Cristina si Andrei (11.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

buna,
crisandy, "descarcatul" tau si al celorlalte mamici mie una mi-a facut bine. acum stiu ce si cum va fi, m-a pregatit psihic. si oricum fiecare caz este aparte si asa cum ati mai spus voi depinde si de "materialul" fiecarui copil, dar cel putin stiu ce ma va astepta. multumesc pt raspuns !
azi trebuia sa ne internam, dar bebe pe langa faptul ca era "mucios" a mai facut si conjunctivita si ieri am vorbit cu doctorul si mi-a spus ca pana nu este bebe sanatos tun nu-l interneaza pt ca nu i se face anestezia . a spus ca nu are rost sa riscam aiurea.
asa ca mai stam acasa vreo 2 sapt. ce face bebe ? sper din suflet ca bine.
capsunica, al tau ce face?
cristidogaru, voi cum sunteti?
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunica07 spune:

Buna.Deocamdata noi suntem bine.Urmarim in fiecare zi cat de gros este jetul, sa nu apara fistula.E Ok pana acum.Doctorul ne-a chemat la control pe la sfarsitul lui mai -inceputul lui iunie.Din cate am citit pe majoritatea dintre voi va chema la control dupa o luna.
De aceea, eu si sotul am hotarat sa mergem la o luna la control in caz ca este ceva ce noi nu observam , sa poata vedea dr. din timp.Daca va fi totul bine vom merge in mai sau iunie pentru operatia de cosmetizare.
Inainte de operatie Ianis nu a facut tratament cu Pregnyl, de aceea dr. a spus ca a facut tot ce a putut pe o puta mica.Inainte de a ne externa dr. ne-a recomandat sa facem tratamentul cu pregnyl pana la urmatoarea operatie.Noi insa nu stim daca sa ii facem ca am inteles ca are efecte secundare mai tarziu.Mai discutam cu dr. si mai vedem.

Irina si gemenii Ianis si Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Cristina am plans si eu cand ai povestit de Andrei. De obicei dilatarea se face cu anestezie generala, dar la voi era prea repede dupa cealalta de aceea au ales sa-i faca pe viu. Doresc din tot sufletul sa nu mai treaca copilasii prin asa ceva .

Capsunica imi pare bine ca lucrurile merg bine si va tinem pumnii sa nu apara complicatii.

Theoo sanatate lui bebe.

Roxana...ti-am trimis un mail, l-ai primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Daaaaaaaaaa, primit, am ascultat cantecelele, am vrut sa-ti spun, dar am uitat . Are talent, de ce nu-l inscrii la "vreau sa fiu mare vedeta"? Pana atunci, bafta in continuare!

Capsunica, si noi am facut tratament cu Pregnyl( 2 serii de cate 3 injectii). Vezi ca nu se gaseste,asa ca daca te hotarasti sa-i faci,ai de cautat.

Pe mine ma chinuie ceva: cand il decalotez pe Calin,sub puta, la cativa mm(2-3) este un punct alb, e sub piele, dar cand nu-i decalotat, nu se vede, nici nu stiu cum sa explic. Poate fi secretie de-aia prin zona aia? Sau poate fi doar in cazul unei fistule? Asa nu se vede nimic, urineaza pe unde trebuie, dar chestia asta e cam de vreo luna, parca da sa iasa, nu-mi pot da seama prea bine.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
Are talent, de ce nu-l inscrii la "vreau sa fiu mare vedeta"? Pana atunci, bafta in continuare!

Este prea greu... si asa abia facem fata. Multumesc!

Punctul ala alb cel mai probabil este smegma...deocamdata mare lucru n-ai ce face... ideal ar fi sa-l decalotezi mai bine, eventual sa-l dai cu niste ceai cald de musetel. Cand Adi la un an a avut adunata smega si am fost la Pesamosca, l-a dat cu rivanol cald (ca nu aveau ceai in spital ) si ne-a spus ca orice lichid cald poate inlatura smegma. Incearca!

Apropo de pregnyl... celorlalte fete v-a mai dat dupa operatie??? S-a vazut ceva de la pregnylul asta? Adica s-a marit puta??? A tinut mai mult sau a revenit la origine dupa o luna, doua, trei...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, sunt fericita!!!!
Ieri l-am operat pe Matei si pentru ultima problema, adica pt testiculul necoborat. Totul a decurs super, super bine si acum suntem deja acasa. Nu a avut absolut nici o problema dupa operatie. Seara deja alerga prin salon, manca orice. Cu ocazia asta l-a si decalotat (ca sa scap eu de un stres).
Nu stiu daca dl profesor Basca, dl doctor Datu (dumnealui i-am spus sa intre pe aici )sau dna dr Niculescu citesc pe aici, dar eu vreau sa le multumesc pentru tot ce au facut pentru puiul meu. Pe langa faptul ca sunt niste doctori profesionisti, sunt niste oameni adevarati, care s-au purtat extraordinar cu noi.

Pentru fetele care urmeaza sa se interneze, sa luati haine super subtiri pt ca este o caldura insuportabila in spital (mai ales noaptea). De asemenea, acum este carantina si se intra cam greu. Daca vreti sa va mai spun de una de alta, puteti sa ma intrebati orice.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Buna.
Am si eu o alta problema: de doua zile Andy este deranjat la stomacel, nimic grav, a baut cam mult suc si deaceea, problema este ca s-a oparit, de obicei eu il vindecam cu unguent de galbenele si acum nu stiu daca am voie sa il dau cu el. Voi ce sfat imi dati? Roxana am inteles dintr-un mesaj dat de tine ca in situatia asta il stergeai cu ceai de pelin?
tuturor.

Cristina si Andrei (11.02.2007)

Mergi la inceput