Cum gatiti cu sistemul de gatit Doubletta?

Cum gatiti cu sistemul de gatit Doubletta? | Autor: cocutica

Link direct la acest mesaj

Am primit cadou in sistem de gatit, Doubletta. Am facut tot felul de experimente cu cele 2 tigai componente care se dovesdesc a fi reusite. Eu sunt multumita...dar le-am folosit numai pe post de tigai. Mi-ar placea sa ma folosesc de sistem asa cum este el gandit, adica ambele tigai plus sita, dar sincer nu stiu cum si ce as putea gati cu el...V-as fi recunoscatoare celor care folositi un astfel de sistem daca mi-ati da cateva sugestii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

A trecut ceva vreme de cand am intrebat cum se gateste cu acest sistem. Si pentru ca nu am primit nici un raspuns am tras concluzia ca nu foloseste nimeni doubletta. Prin urmare, m-am decis sa imi aloc timp si sa incerc ceva. Si am reusit
Aseara am gatit cu intreg sistemul, in sensul ca: in tigaia de jos am fiert orez, iar pe sita am pus legume, iar a doua tigaie am pus-o capac. Intr-o jumatate de ora am reusit sa am pilaf si legume la abur. Bucuria mea cea mare este ca orezul nu s-a prins de tigaie, iar eu nu mai am nevoie de steamer ca sa gatesc legume.
Recunosc ca se pot face mult mai multe, dar nu am asa mult timp la dispozitie sa experimentez.
Singurele informatii in plus pe care le am( in afara de ce am primit cu tigaile) sunt aici
Am mai aflat ca ar fi prezentat sistemul la un teleshopping, dar inca nu am depistat canalul si ora la care se difuseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inlove spune:

Vai ce ma bucur ca am gasit subiectul acesta. Chiar acum am primit si eu aceste tigai. Par grozave. De maine am sa incep sa gatesc cu ele.
Dar ce ai pus pe orez Cocutica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inlove spune:

Azi am gatit prima data in ea. Am facut o prjitura cu caise. A iesit perfect. O sa pun poze.
De maine am sa pregatesc carnita si legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandra94 spune:

Buna, va sfatuiesc sa incercati cartofi taiati cubulete in partea de jos a tigaii, iar pe acel capac gaurit sa puneti piept de pui taiat bucatele, gust+aspect garantat, pieptul de pui nu se prajeste, devine suculent si delicios, iar cartofii vor fi la fel ca cei fierti doar ca isi pastreaza vitaminele, sunt moi, dulci, presarati cu putina vegetta o sa te lingi pe degete! va recomand aceasta reteta cu incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sandra94

Buna, va sfatuiesc sa incercati cartofi taiati cubulete in partea de jos a tigaii, iar pe acel capac gaurit sa puneti piept de pui taiat bucatele, gust+aspect garantat, pieptul de pui nu se prajeste, devine suculent si delicios, iar cartofii vor fi la fel ca cei fierti doar ca isi pastreaza vitaminele, sunt moi, dulci, presarati cu putina vegetta o sa te lingi pe degete! va recomand aceasta reteta cu incredere


... presarati cu putina vegeta... bleah!

vegeta contine din belsug monoglutamat de sodiu, evident ca te lingi pe degete, dar e otrava curata!

Mergi la inceput