Prietenie la plesneala - spovedania (12 bis)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

te sparg Tantzo! Tipai ca vrei sa faci subiect nou si acu' uiti ca stai PE MESS???????

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Ptiu-ptiu sa nu va deochi! Io credeam ca va gasesc la cap.15 si voi nu-l terminarati nici p'asta? Da' ce-ati patit? Sa nu-mi ziceti ca-i guturaiu' de vina

Oano, spala-te maica, ca ma tin de nas de cind am deschis calculatoru' Si "ordinea" pe care ti-o face Sonia este ca razbunare ca ai zis c-o vinzi sa-ti platesti factura la telefon. Da' sa stii ca buna idee ai! Io ti-o iau, ca's tot moldoveanca si fac si io tochitura buna, asa ca deja tre' sa incepi negocierile: mi-o dai mie sau lui Coana Mare?

Iote c'o picat din nuc si Andrushka! Da' cred ca s-a urcat inapoi ca a si disparut!

golanul de Mihaita-pai bine mai, de la virsta asta cu fomeile? Ce daca's terapeute, ha? umflatel tu pe unde-ti tii ochii de nu'l vezi ca se uita pe sub fuste, aud?

shefu' lu' rhoneea hai shefu' arata-le cine esti! Buna idee: daca dormiti cu el in seara asta, poate ca nu se mai trezeste la 2.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

bai nu doar ca se uita pe sub fuste(ele sunt mereu in pantalini),bai frate,dar o pupa pe una dintre ele,de ma face geloasa,zau...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

te sparg Tantzo! Tipai ca vrei sa faci subiect nou si acu' uiti ca stai PE MESS???????

las-o mai,uite asa am mai scris si eu la capitolul asta...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gataaaaaaaaa, nu sariti, nu dati cu pietre. It's done!

CAPITOLUL 13 - SEX, BASCALIE AND ROCK'N'ROLL

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

bai nu doar ca se uita pe sub fuste(ele sunt mereu in pantalini),bai frate,dar o pupa pe una dintre ele,de ma face geloasa,zau...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

invata-te ca nu mai ai mult, SOACRO! La cit e de frumos il pierzi repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Bey, Dumnezeu nu-i momarlan, masina n-o mai lua nimeni, acu sta in garaj si eu jubilez ca am prieteni acu e asa, nu mai conteaza cat a costat masina...asa, taxa inmatriculare 1800 euroi, taxa de vama cu tremen de plata 7 zile 1400 euori, amenda ca au trecut cele 7 zile, 1500 lei, amenda ca or trecut 30 de zile de la termen, 8500 lei Sunt o norocoasa

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput