Trombofilia - o problema ignorata (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Azi am fost la Fundeni. Doamna doctor Uscatescu o femeie de milioane. Nu stiu cum sa-i multumesc. Asistentele, insa, aglomerate si puse pe cearta
Analizele mi-au iesit prost si lupusul anticoagulant pozitiv

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Daca mai citeste cineva topicul si nu au fugit fetele in alta parte, as veni cu o rugaminte si o propunere. Ma intereseaza articole, orice informatie, cazuri, etc legate de trombofilie, tromboza, etc si as vrea sa le postam aici. Multumesc mult pentru ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Azi am fost la Fundeni. Doamna doctor Uscatescu o femeie de milioane. Nu stiu cum sa-i multumesc. Asistentele, insa, aglomerate si puse pe cearta

Sanatate multa!

Mamica de printese

Cafera, si mie mi-a iesit la un moment dat lupusul anticoagulant pozitiv dar ce am inteles eu este ca este importanta valoarea. Pentru ca daca este o valoarea apropiata de cea normala, asta ar indica o infectie (infectie urinara, carie la o masea) sau ceva de genul acesta si nicidecum ceva mai grav.
Eu la Fundeni ma duc la asist. Viorica Tiru. E foarte calma si are mereu o vorba buna. Plus ca este foarte pozitiva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela.d

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Sanatate multa!

Cafera, si mie mi-a iesit la un moment dat lupusul anticoagulant pozitiv dar ce am inteles eu este ca este importanta valoarea. Pentru ca daca este o valoarea apropiata de cea normala, asta ar indica o infectie (infectie urinara, carie la o masea) sau ceva de genul acesta si nicidecum ceva mai grav.
Eu la Fundeni ma duc la asist. Viorica Tiru. E foarte calma si are mereu o vorba buna. Plus ca este foarte pozitiva.

Ei, uite, ca si eu tot la dumneaiei am fost si a avut o zi imposibila, desi ma cunoaste de atata timp. Cat despre valoare, nu mi-a iesit aproape de normal. Stiu ca orice inflamatie pozitiveaza, chiar si o simpla raceala, dar pe mine m-a atentionat dr Uscatescu si stiu ca nu-i de gluma. 'pana acum tot timpul era impotriva operatiei mele. Acum vad ca mi-a zis ca...asta e solutia orice riscuri ar implica.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Cafera, imi pare rau sa aud vestile pe care ni le dai. Eu, din fericire, am probleme de coagulare doar pe parcursul sarcinii iar sarcina aceasta am avut doar la inceput valorea proteinei S modificata. In rest, analizele au iesit ok.
Iti doresc sa iei decizia potrivita pentru tine si sa iasa totul bine. Dar ce riscuri implica operatia de care zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Dragele mele,

Sunt o graviduta in saptamana a 23-a panicata toata pentru ca la ecografia de morfologie fetala mi-a iesit IR artera dreapta 0.69 si la cea stanga 0.9.

Doctorul m-a trimis la analize ca fiind suspecta de trombofilie, insa cum rezultatele dureaza 2 saptamani, mi-a spus sa iau cate o pastila de Aspenter pana ies rezultatele.

Stiti cumva daca are efecte adverse asupra fatului acest Aspenter?

Va multumesc anticipat si vreau sa stiti ca va admir tare mult pentru eforturile pe care le depuneti zilnic pentru a duce sarcinile la capat!

Multa sanatate,

Ratusca 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Stai linistita, se da aspenter in sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Am si eu niste intrebari pentru cele care ati fost urmarite de dr. Uscatescu:
-cum se ajunge la ea? ati primit trimitere si ati mers si ati cautat-o pur si simplu?sau exista un numar de telefon pentru programari sau o alta procedura?
-se platesc analizele executate acolo? sau se platesc integral?
- e adevarat ca doctorita e genul de persoana dificla , cu toane?
-cum "v-ati revansat"? primeste bani? atentii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

buna ziua,
sunt si eu o mamica de fetita de aproape 8 ani, 2 sarcini pierdute ulterior si acum insarcinata in saptamana 9 si 4 zile. Azi am sa merg la dna dr Uscatescu, cu trimitere de la ginecolog.
Vroiam sa intreb daca a mai fost deschis vreun alt capitol despre trombofilie sau continuam aici. Am observat ca nu a mai fost activ din 2009.
Multumesc.
nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadina

buna ziua,
sunt si eu o mamica de fetita de aproape 8 ani, 2 sarcini pierdute ulterior si acum insarcinata in saptamana 9 si 4 zile. Azi am sa merg la dna dr Uscatescu, cu trimitere de la ginecolog.
Vroiam sa intreb daca a mai fost deschis vreun alt capitol despre trombofilie sau continuam aici. Am observat ca nu a mai fost activ din 2009.
Multumesc.
nadina

poze

Sunt 2 capitole deschise,la odiseea sarcinii si la aspirante.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput