Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 17
Monnvas spune:
Neata (ca e deja pranzul)
Fetelor, a mai patit careva sa aiba somnolenta de la No Spa? Mie mi-a dat dr 2/zi si mi-a zis ca daca ma simt ametita sa reduc la 1. Da' ce ameteala! Doua zile am umblat ca beata, si neuronul dadea eroare - exact ce ne trebuia acum in sesiune!
Ina, banuiesc ca stelutele ti le-a pus DC-ul, nu te-ai sfiit tu, nu?![]()
Dyanna, n-am mai pus poze de vreo luna, poate de-aia. Intre timp am ajuns si eu melc melc codobelc, cand mi-a crescut burta mi-au dat si un fund pufos la pachet. Azi dimineata, fiindca nu mai puteam sa adorm, am vrut sa-mi iau sotul in brate, da' n-am reusit, ca era... la distanta de o burta ![]()
Ayla, ai avut un tort demential. Bine ca si-a facut si tati curaj sa vina in vizita, las' ca de-acum incolo o sa tot aiba motiv de vizite
Si tata a fost cam nevizitacios la inceput, da' i-a trecut repede.
Ieri am dat si eu "comanda ferma" pentru kit - eu am apelat la Cryo Save - si saptamana viitoare s-au laudat ca mi-l trimit. Tipul cu care am vb mi-a dat nr. lui de mobil si mi-a zis ca daca ma apuca nascutul pana saptamana viitoare sa il sun si imi trimite imediat o trusa la spital [:)))]
Hai ca m-am intins... S-aveti o zi faina!
Monica Elefantica
32+ 
CASA LU' BEBE
Maya25 spune:
Monnvas, eu nu am avut nici un fel de reactie negativa la no spa, ba chiar nu a avut nici efect pozitiv pt calmarea contractiilor. In sapt 17 luam 3 pe zi dar le luam pe post de bomboane ca, contractiile erau la ele acasa si tot mai dureroase. Noroc ca am venit la unguri si mi-au schimbat tratamentul cu ceva medicamente de aici de mi-au oprit contractiile si durerile imediat, altfel, nu stiu zau ce era cu saraca bebe, cat o mai duceam cu asemenea contractii si asa tratament slab in Ro.
Maya
30+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
Pisik06 spune:
Va pup fetelor!
Azi am fost si noi la control, la spital. Ne-a trimis si la eco, unde ne-a spus ca bebe are 32,2 saptamani dupa masuratorile lor, deci e maricica bine. Dna doctor a zis ca asteptam si morfologia fetala, care va fi pe 23 si atunci putem sti mai sigur. Oricum, nasterea va fi pana in jumatatea lui martie. Noroc ca din ianuarie nu mai e mult, iar februarie e scurt
Mi-a dat sa iau calciu, fier si acid folic, ca analizele sunt cam proaste, dar in rest a zis ca e ok. Bebe bine, burtica bine, toate bune si frumoase pana acum
Carmenada, multumesc de info. Eu vazusem niste hainute dementiale pt printesa si erau la reduceri, ma gandeam sa le iau pt 3-6 luni ca sa fiu sigura ca incape in ele ![]()
Curea, eu am luat patutul de unde l-a luat si MariaK, adica babydesign.ro. Este cam scump, dar noi am decis sa facem investitia pe termen mai lung si sa mai economisim la altele.
Pupici pe burtici
30+
Ana Bianca
denisamada spune:
Aris, si noi suntem tare curiosi cum vor reactiona copii nostri blanoshi la aparitia noului membru al familiei. Noi avem un catzel welsh pembroke corgi, batran si foarte cumsecade, mare amator de joaca, dar care am observat ca de la un timp (de cand cu batranetile, are 13 ani si jumatate) nu prea mai simpatizeaza copii mici. Celalalt membru al familiei este o birmaneza extrem de posesiva, care "ne apara" de tot ceea ce considera periculos pentru noi, inclusiv de dush sau glumele prietenilor, pe care de multe ori nu le apreciaza.
Totusi, asa cum s-au imprietenit de dragul nostru, sper ca nu vor avea nici o problema sa ne accepte si puiul (ba sa il apare si pe el)
Ayla, super tortul! 
Referitor la amortelile mainilor despre care vorbeam zilele trecute (daca nu cumva kiar ieri), cred ca am cam lamurit misterul, de fapt, l-a lamurit tati, caruia i-am zis ca nu sunt singura care ma plang de kestia asta.. "Nu o fi de la edeme?" E adevarat ca nu mi s-au umflat foarte tare mainile, dar suficient incat sa fie foarte greu sa scot verigheta de pe mana. Iar sindromul de tunel carpian este descris in sarcina. Asa ca am hotarat sa imi monitorizez mai cu atentie TA, desi deocamdata e kiar foarte buna (110/60) La voi (cele care va mai plangeati de amorteli la nivelul mainilor) se potriveste "concluzia" mea? 

Denisa-Madalina
25+
cu Adela
mababei spune:
Aris, multumesc!
Am fost astazi la doctor pentru interpretarea rezultatelor; in principiu stiu ce alimente ar trebui evitate ( ce-i drept de smochine nu stiam, chiar consumam ca stiu ca-s bune pt. creieras ).
Aris n-ar fi rau totusi sa scrii lista alimentelor "rele" pentru ca mai mult ca sigur majoritatea fetelor au probleme cu cresterea ( cel putin a) colesterolului.
Medicul mi-a spus ca e normal in sarcina, si in special in trim.III, analizele sa fie crescute dar sa fiu atenta totusi la dieta. Recunosc ca de sarbatori mi-am cam facut de cap - alimentar vorbind
si n-am mai tinut cont de nici o calorie (de fapt cateva mii
) in plus. Singurul "exces" practicat pe cam tot parcursul sarcinii, a fost si este, consumul de lapte, dar nu de cel din comert, ci direct de la "fulga", deci mult mai gras. Am preferat asta tocmai pentru ca aveam valoarea calciului scazuta. Dar, dupa cum am vazut, repar una, stric alta!
mihaela
30+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
inapreda spune:
Monvas, despre ce stelute e vorba???
Gina
28+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
pisigri spune:
Maya
iti multumesc pt raspunsuri. Nu am facut injectii pt maturizarea plaminilor, dar chiar citeam azi subiectul cu uterul hipercontractil (am luat-o de la cap 1, mai am un pic si ajung la zi) si m-am gindit sa il intreb pe dr cit de repede cind si cu ce putem face chestia asta. Ma mir ca nu mi-a zis nimic ieri...Si sincer, ma mira si ma pune pe ginduri si faptul ca mi-a zis ca la 29 de aptamini (miine fac 30) "nu poate nimeni garanta ce va fi cu bebe daca decide sa se nasca". Cum adica? sint copii care se nasc la 25 de saptamini si traiesc si mie la 30 nu imi garanteaza nimeni nimic? ca doar si la iasi este sectie de terapie intensiva pt nou-nascuti - Doamne fereste!Oricum, mi se pare f tirziu sa schimb acum medicul, nici nu stiu cine m-ar primi...abia pe 23 ianuarie (vinerea viitoare) fac iar echo, la alt medic, si poate ma mai lamuresc si eu ce si cum se mai intimpla....mai aud si o a doua opinie...
curea, nu-i nimic ca m-ai confundat; si mie mi se intimpla des sa incurc fetele de aici, sa nu mai stiu cine ce a scris....
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
mababei spune:
Au inceput si la mine durerile in zona pelvisului, destul de rele
, azi-noapte tareeeee greu m-am dat jos din pat sa ajung la baie. Si-i tare greu cu somnul! Nu am insomnii, slava Domnului, dar dormind numai pe parti, amortesc repede si ca sa trec de pe o parte pe alta trebuie sa-mi car toate pernutele aferente: una intre genunchi, una sub burtica si alta pentru sprijinit spatele, asta din urma intrucat mi-e frica sa nu stau pe bebe, ca de multe ori incepe sa ma ciocaneasca, ca vezi el sta pe partea aia, nu trebuie sa mai vin si eu ca sa-l turtesc
. Iar dimineata mai apar si ceva crampe musculare
!
Iar azi dimineata, cireasa de pe tort: n-am putut sa-mi scot verigheta! La mine asta devenise obisnuinta de prin trim.II, ca semn prevestitor de edeme, deci grija la sare, tensiune arteriala si consum de lichide, dar astazi a fost prima zi in care nu am reusit sa o scot de pe deget. Dupa vreo 2 ore am reusit dar oricum am mai adaugat ceva stress, aferent trim.III.
mihaela
30+ 
mababei spune:
Am solicitat si noi ieri contractele de la Cord Center. N-am mai incercat sa verific oferta altor firme, am vazut ca ei erau cei mai mediatizati in acest moment. Cu toate ca am citit despre subiect, nu pot zice ca-s foarte lamurita! Sper doar sa nu fie nevoie sa le folosim!
mihaela
30+ 
cris_tinaus spune:
[quote]citat din mesajul lui cris_tinaus
Cocufan tu la ce spital o sa nasti, am vazut ca spuneai la un mom dat ca nu se da camasuta pt travaliu..?
[quote]
la Stanca
30+
Editat de - cocufan on 12/01/2009 21:34:52
Salut!
Cocufan, se pare ca nu prea avem cun sa ne intalnim,
desi suntem aproape in aceeasi saptamana (suntem la spitale diferite)
Fetelor, apropo de rostogoliri
eu mai nou numai asa reusesc sa ma dau noaptea jos din pat sa merg la baie...rostogolita pana la marginea patului
si pana ajung cu unul din picioare jos, pentru ca abdomenul nu ma mai ajuta absolut deloc.
Cristina 30+ si
Ana