Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Alexa, bine ai venit din vacanta! Uf...la noi a fost primul an fara munte, sunt asa necajita...dar la anul ma duc cu amandoi piticii si pe cea mare o dau la scoala de ski. MA chinui de doi ani s-o invat sa schieze.

Bertha, eu am 22/23 de grade in casa si il tin imbracat cu body tip maiou si cu salopetica din catifea sau plusata peste. Na , asa-s io, mai friguroasa, ce sa fac? Dupa baita ii mai dau uneori body cu maneca lunga.

Ramo, nu te supara, si eu o sa fac petrecere destul de mare dupa slujba pt. ca nu am incotro, am prea multi prieteni care nici nu concep sa nu vina. De familie nici nu mai zic, numai ai nostri toti sunt peste 10 persoane...Ca e, sau nu, petrecere dupa, nu afecteaza cu nimic ce se intampla inainte la biserica.

Otilia, daca ar fi dupa mine, m-as duce numai eu, tati, Ianca si nasii la biserica si gata. Insa prietenii nostri si majoritatea rudelor nici nu au vazut bebelususl, asteapta botezul ca sa ne viziteze.

Mamiseli, mersi pt. lista cu actele necesare pt. cic. Mama, da' e un adevarat roman ce se strange acolo, tone de adeverinte

Criss703, mersi de complimente , da, ai dreptate, tot cu tati seamana si asta! De la mine are doar urechile !

....................

Se vede ca a plecat Nasturica la bunici, nu ? E trecut de doua si eu bantui pe forum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Departe de mine ideea cu supareala....
Raportez prima trezire...culcati la 21 si treziti la 2....bun asa, acum ne uitam pe pereti.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Vad ca nu sunt singura somanmbula pe aici... Diana,Ramo. Noi suntem la a n-a tentativa de adormire, l-am pus iarasi in patut si iarasi e cu ochii intredeschisi, in 2 min maxim da iarasi alarma...

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) POZE si Radu (3 dec 1997)

Mergi la inceput

Asa e si piticul meu, uneori de-abia la ora doua noaptea reusesc sa-l culc. De pe la opt, dupa baita, are program artistic , iar dimineata, dupa prima masa de la ora sase, se culca si doarme busteam pana la ora unu la pranz !

Mergi la inceput

Uf, avem si noi probleme cu alimentatia... Mise pare ca mananca din ce in ce mai putin. Nu suge mai mult de 10 min si de foarte multe ori se enerveaza in timp ce suge. Am senzatia ca doar ar vrea sa stea cu tzitzi in gura, sa se joace. Cand incepe sa curga laptele pur si simplu urla si se zbate
Si cu regurgitatul avem probleme. Dupa fiecare supt regurgiteaza si nu doar o data. Uneori mai vomita si in jet, dar regurgiteaza asa de des ca nu mai putem sa stam fara bavetica la gat. Ce-i drept ca e foarte grabit la supt si inghite f mult aer, ca ragaie si de mai multe ori la un supt. Pana acum nu prea mi-am facut probleme, pt ca totusi a luat binisor in greutate, dar in ultima vreme i-a scazut clar ritmul de crestere.

Gata, s-a trezit.. a dormit totusi 10 min...

Mergi la inceput

Problema la noi e ca nu doarme deloc mai mult de 2 ore doua jumate

Acum, ca prin minune, s-a trezit si nu plange. Se uita la TV. Nu imi vine sa cred

Mergi la inceput

Citat:
... de foarte multe ori se enerveaza in timp ce suge. Am senzatia ca doar ar vrea sa stea cu tzitzi in gura, sa se joace. Cand incepe sa curga laptele pur si simplu urla si se zbate
Si cu regurgitatul avem probleme. Dupa fiecare supt regurgiteaza si nu doar o data. Uneori mai vomita si in jet, dar regurgiteaza asa de des ca nu mai putem sa stam fara bavetica la gat. Ce-i drept ca e foarte grabit la supt si inghite f mult aer, ca ragaie si de mai multe ori la un supt. Pana acum nu prea mi-am facut probleme, pt ca totusi a luat binisor in greutate, dar in ultima vreme i-a scazut clar ritmul de crestere.

Simona, EXACT ASA e si la noi! Singura diferenta e ca Tudor papa mai mult de zece minute si ca dupa ce se mai goleste sanul, nu mai urla.

Mergi la inceput

Si ce ii faci? Scuze, poate ai spus mai devreme, dar crede-ma ca nu am cand sa mai citesc din urma..

Mergi la inceput

Nu am ce sa-i fac, regurgitaul a devenit deja obisnuinta. Ma bucur insa ca nu mai sunt cantitati asa mari ca la inceput. Il tin ridicat pe umar, insa tot degeaba. Uneori, daca nu e foarte haplea si suge mai tacticos, nu regurigteaza. Dar asta se intampla rar. Oricum, nu te stresa, daca creste bine, e ok, n-ai ce sa-i faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

A mea a adormit...sper sa doarma pana la 7-8.
Se pare ca se satura mai bine cu noul laptic...de aseara gata, am facut de tot trecerea.
Voi cum ii culcati...pe parti, pe spate?Pana ieri am culcat-o intre pernele de la Chicco, dar am zis s-o las sa se miste in voie si le-am scos.Are caputul un pic tuguiat in spate si dr. a zis s-o culc pe parti...am facut asta primele 2-3 saptamani, dar ma gandesc ca amorteste si ea mititica.
Cum fac sa i se indrepte caputul?Ea il misca de pe o parte pe alta cand doarme pe spate, dar niciodata nu doarme cu el drept.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput