Prietenie la plesneala-Cele mai ciudate locuri(12)
Raspunsuri - Pagina 4
kay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Buey, vreau si io zapadaaaaa!!!!!! Poftiti de vedeti in avanpremiera si in exclusivitate www.youtube.com/watch?v=iUmXWWmbJPI&NR=1" target="_blank">primele clipe din viata bebelusului Gabriellei ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
eu zic ca e al lui Kokiy
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
MB, am uitat sa-ti multumesc. multumesc
misha, vino mama la mine, 18 ore vreo 2000 euroi si esti acilea ! hai ca iti dau la zapada de n-o sa mai stii unde sa te ascunzi.
gata, ma duc la cupil, sa-i dau papa si tonele de medicamente
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
kay spune:
mishaaa, de un capitol te rog sa imi zici care e cel mai ciudat loc. dca data viitoare cand ma intreaba cineva sa nu mai dau liste, ca zice lumea ca sunt luata de pe centura
S
misha71 spune:
io am fost kupil cuminte si in afara de tren, nu am mai prestat asa, la plesneala
Decit sa dau 2000$ sa vad zapada, mai bine deschid TV-ul moka!
..s-ar putea sa ai dreptate, sa fi filmat kupilu' lu' Kokiy
io zic sa tragem la sorti! Deci: al cui e kupilu' karatist? Violeta, Kokiy sau Gabriella?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
Sa cresti mare!
In B52 imi aduc si eu aminte ca era aglomerat rau, da' era muzica misto. Si daca ma duc sa dansez, ma duc sa dansez . Cand mai ies si mai dau de ceva demn de luat in seama, anunt, ca nu-s in cluburi in fiecare weekend, cam rar ma apuca cheful de dansat in public
I never fake ... sarcasm
kay spune:
mishaaa, la mineeeeeeeeee !!!!!!11 care e cel mai ciudat la MINEEEEeee !!!
MB, ia zi-ne si tu ! zi cu cel mai ciudat loc, cea mai jenanta intamplare. ia baga si tu
cat despre cluburi, m-am lamurit. lasa ca vad eu cand ajung in Bucuresti de cine ma lipesc sa ma duca la dansante
pai tu ziceai ca iesi diseara, nu mergi in club/bar/dicoteca/loc de dansat?
S
mihaela77O spune:
bai frate,sunteti de belea,va lasa omul la o pagina 9,si va gaseste la alt capitol...bai voi nu aveti somn?pe kay,o inteleg,este pe alt fus orar,dar celelalte?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui violeta69 hello, abia am reusit sa citesc un capitol bey,voi nu dormiti noaptea?! sau ziua?! faceti cu randu' ca sa ma omorati pe mine cu cititu'?! ieri n-am intrat ca am facut din astea csnice...dar vineri seara am crezut ca mor... "iepurasul" meu (adica Mihnea)a pierdut un dintisorsi era din ala nou... s-a cocotzat pe pat si a veniit cu dintele exact intr-un piron de la pat(care e metalic)...era plin de sange si cu dintele facut praf si e si cel din fata dupa toate astea prima mea reactie a fost sa tip la el ca nu se potoleste,pe urma cand am vazut ca e groasa treaba si ca el saracul e speriat rau i-am promis ca-i pun unu dinte nou mai frumos decat cel pierdut! asa ca am patit-o toata noaptea a avut cosmaruri si m-a strigat...ieri a fost cuminteeeeeeee de ziceai ca n-am copil in casa,iar azi s-a revenit! e in forma maxima va pup pe toate PS bun venit fetelor noi Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
,nazdravanul de kupil!daca-i pune mama altu'e de bine...doamne fereste de mai rau!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
MadameBovary spune:
Eu votez la tine ca fiind cel mai cel loc ori biroul decanului, ori aula magna. Da' cum naiba ati ajuns in biroul decanului singuri si sa mai faceti si sex??? [:-D] Ca restu' cu masina, cu drumul, cu astea... sunt mai normale si le-am facut si eu.
Eu momente jenante n-am prea avut... decat unul tampit rau de tot cu primul tip cu care am facut-o. Eram in masina, pe la inceputuri cand, vorba lui Kay, doar la asta ne statea capul... ne facuseram de cap si dupa ce am terminat s-a oprit un echipaj din ala de patrula, politie comunitara sau cum ii zice, la geam si ne-au facut semn ca nu suntem cuminti
I never fake ... sarcasm
MadameBovary spune:
citat din mesajul lui kay pai tu ziceai ca iesi diseara, nu mergi in club/bar/dicoteca/loc de dansat? |
Ba da, dar una e in bar si alta e la zbenguiala.
I never fake ... sarcasm