Prietenie la plesneala-Cele mai ciudate locuri(12)
Raspunsuri - Pagina 18
misha71 spune:
bey, are Guestus album!!!!
saracu' cit a imbatrinit asteptind femeia perfecta!!! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kokiy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 bey, are Guestus album!!!! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Tot in starea asta o fi si Gabita ...parca spunea ca ea e varianta feminina a lui Guestus
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Morgano spune:
Oana, parerea mea e sa stai cu Sosonica pe kuru domniilor voastre in casa. -13 e prea riscant.
Eu am spalat si hranit plodutzele dulci, acuma sunt in saculeti si in loc sa doarma au inceput campania de sarit in paturi si tipat. Si evident, cea mare a inceput seria de 15 pipi de plicitseala.
Io mi-s campioana la avertismente: 3 rosii. In cred ca nici 6 luni. Ma rog, ca m-am luat de Marius, chiar am fost magaroica, sincer. In exprimare, De restul 2 nu-mi pare rau ca ma legam de 2 mame abuzatoare: una ii dadea copilului bere cu halba la 4 ani sau 5, alta e mare sfetnica, o stiti cu toti pe fumeia cu ideea - lipsa 
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 bey, are Guestus album!!!! saracu' cit a imbatrinit asteptind femeia perfecta!!! ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |

mishule,esti zaluda rau!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
Tot in starea asta o fi si Gabita ...parca spunea ca ea e varianta feminina a lui Guestus **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
io am zis! nu am avut dreptate? la cit se vaita de shale....
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
pai am fost sa-i dau copilului sa manince (adica consortului) ca ala moare de foame cu mincare in frigider, si daca nu's io prin zona maninca piine cu unt si cu dulceata ![]() ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
te mai plangeai ca vrei copii..n-ai mama unul?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
| citat din mesajul lui misha71 bey, are Guestus album!!!! saracu' cit a imbatrinit asteptind femeia perfecta!!! ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
nu ma mai pot opriiiiiii 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
La Coana Mare comentariul la poza ar fi: in asteptarea organului perfect! ![]()
misha71 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui umflatel
te mai plangeai ca vrei copii..n-ai mama unul? MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
mai bine 3 copii decit un coleg de camera neintzarcat!
kay spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui misha71
mai bine 3 copii decit un coleg de camera neintzarcat! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
zici? crezi ca scapi de neintarcat? o sa ai 3 copii si unu neintarcat. deci ajungi la 4. si crede-ma, al 4-lea e cel mai greu de crescut

oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."