Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Noapte buna...cumatra.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

neata!...cumetrelor!

ANCUTZA!!!!!!!!!!!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Deci sunt Z2 ,mi-a venit ieri si nu mai e nevoie de test ...era prea frumos ma sa imi iasa din prima

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata,o saptamana placuta si usoara tuturor!!!!

Anca,cum este????
Bianca,bafta! o sa fie bine! am vazut pozele,din pacate nu sunt ordonate dupa data,abia mi-am dat seama care sunt noi!
am vazut ca esti o schioare inraita ,super-dotata .Asteptam poze noi
Enia,nu vreau sa te sperii,dar daca este ca si Sebi o sa mai dureze ceva..Si noi am vrut sa il socializam de mic, sa il ducem prin locuri publice inchise,in vizite, sa primim musafiri..
De pe la 7-8 luni pana pe la 2,5-3 ani nu a fost chip!!!urla de se invinetea si vomita,cu femeile era ce mai era, dar la barbati facea urat de tot (nici nu mai avea aer sa respire..).
La motz imi amintesc ca nu l-am putut tine in camera cu oaspetii, a trebuit cineva sa stea cu el in dormitor; momentul cu taiatul parului s-a desfasurat in urlete..Cand a iesit ultimul oaspete pe usa (si au fost numai persoane din familia extinsa), i s-a luminat fata instantaneu...a devenit cel mai vesel copil.
Oriunde ne duceam, nu voia sa intre pe usa..Nu mai vorbesc de mijloacele de transport in comun, se prindea ca un paianjen de usi si se opunea cu toate puterile lui..
Oricum,nu mers in vizite,nu primit vizite,nu mers in magazine sau alte locuri publice,nu transport in comun pana spre 3 ani...acum nu mai avem nicio problema de acest gen
Stefania este total opusa din acest punct de vedere,rade la oricine, ii place sa plecam in vizite,sa primim oaspeti..Cel mai mult discuta cu barbatii, ieri am fost la un mall si urmarea la lift un barbat cu privirea,radea la el cateva secunde, apoi se rusina si intorcea capul in directia opusa, iarasi ii facea ocheade,etc..Este drept ca ar sta agatata de tati toata ziua,il iubeste f. mult (ii si da tot ce vrea-toate lucrurile care mie mi se par periculoase si pe care ea le doreste cu ardoare ,o plimba prin toata casa non-stop,etc)

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

imi pare rau,Anca! bafta,sa fie cat mai repede! pana atunci,munciti cu drag in continuare

Mergi la inceput

Cami nu sunt suparata ca era minune mare daca ramaneam din prima cu o trompa terminata

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Anca,si eu am asteptat cateva luni la Stefania,desi nu aveam nicio problema functionala..asta este,din pacate este din ce in ce mai greu sa fim gravidute,din cate observ:stil de viata-stres,mancare,medicamente,etc,etc..

si apropo de magazine,de vineri au inceput reducerile si la Mothercare- direct cu 50%..i-am luat niste lucruri tare dragulete Stefaniei, printre care si u nset de 2 pijamalute de fetite mai mari (nu salopeta de bebe..)

Apropo Miha, tu de unde cumperi toate lucrurile cu Thomas si Cars, din mag. fizice din Iasi sau le comanzi in alta parte? seturile cu sina albastra sunt compatibile cu cele cu sina bej (din cate mi s-a parut), am inteles ca cele albastre s-au inlocuit??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata
Deci sunt Z2 ,mi-a venit ieri si nu mai e nevoie de test ...era prea frumos ma sa imi iasa din prima

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

spor la treaba peste 10 zile!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Ellis mersi
Lavi i-am dat Mariei pufarine si baga la greu

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

saluti,
ancuta D... lasa mama ca doar e o placere sa exersezi
ellis se preconizeaza ca azi vine buni asa ca-i listez meniurrile tale si poate ma scapa de bucatarit azi...
ramonelule ati fost la dr.? parca ziceai ca mergi pt. umblat...
bianca si noi am fost la chef.... Elena a fost sufletul petrecerii, a dansat pe scena.... de manuta cu alte fetite, singura s-a dus, sincer n-am cuvinte... O sa rupa discotecile. In schimb Ana... a cercetat tot si a umblat, a studiat, a zambit tuturor, dar de la distanta. Sunt total diferite. Bafta!
ankule daca faceam tripleti... impacam pe toata lumea adica erau 3 nasi diferiti, asa sunt doar 2.
cami si la Miniblu sunt reduceri de 50% la haine, dar eu nu mai cumpar nimic.... parca nu-i ok ca am nascut in noiembrie ca primesc prea multe cadouri unele dupa altele.Si eu nu-mi fac de cap la cumparaturi .. ca n-am motiv.
de BB, adian g stiti ceva?

va pupam

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput