Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 3
g24hit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana8188 Buna, Eni!!! Ce mai faceti? Hai, pune-ne la curent! Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra Nu-i lasati steluta sa cada! |
raspund scurt ca nu prea am timp ....

in general suntem bine...tot la 9 kg si mancam doar in miscare....adica 4-5 lingurite in scaunelul ei si restul doar daca se joaca ,se plimba....dar macar mananca....
eu de la 1 noiembrie am inceput serviciul....Iulia sta cu mama....cu ea si cu tata e ok dar daca se apropie cineva strain de ea urla, plange...si la soacra mea face la fel pt ca o vede mai rar....in vizite ce sa mai zic...urla....sta minute bune doar la mine in brate....mai are cineva problema asta? doar iasa afara zilnic, indiferent de cat e de frig, vede lume, o ducem cu noi in supermarketuri...totul e ok pana cand nu se apropie cineva de ea...
eu nu o spal pe dintisori....are periuta de plastic cu care se spala cand ma spal si eu( adica face si ea ceva miscari ca ale mele dupa care o roade...)
cam atat deocamdata....
merg sa pregatesc hainele pt maine....ca iarasi la servici....
va pupam
ellis spune:
am si eu o intrebare, bine, mai multe...adica ...stiti pe cineva care se ocupa cu infiintari de pfa? stiti cumva cat mai ajung taxele si care sunt drumurile? se inregistreaza la RC de la Muncii sau de la Alba Iulia?...de un an si ceva de cand sed acasa am cam pierdut firul, am impresia ca RC s-a cam mutat in totalitate in sediul mare..
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
hai ca azi iar am avut peripetii...fii-mea miroase a ulei de peste!!!!!!!!!!! pt ca ia ulei din ficat de cod, 5ml, am fost super incantata ca de o luna nu a mai avut niciun muc, are pofta de mancare mai bunicica..., dar de joi i-am dat 3 pic de vigantol in loc de 2, vineri dr a vazut ca are coastele usor evazate(semn de rahitism), asa ca am ramas pe 3 pic; dr stia , ca si mine de altfel, ca uleiul are vitam d, aa facut socotelile, si ea si cumnata-mea, na ca fiimea miroase a ulei de peste acum; prin urmare o sapt nu mai ia ulei, vigantolul mentin tot 3 pic si daca mai incepulleiul ii dau cant mai mica; dar am tot stat cu teama ca imbolnavesc copilul de ficaat, ii tot verific ochii, cand casca, gata sar ca de ce e obosita...ce-si face ommul cu mana lui...
;
DANY - voi aveti acelasi program de masa ca Roxxy? mai, poate a mancat prea mult si vrea sa faca un pic de pauza, adica ei aveau oricu 2 mese serioase; eu cu cina nu prea insist, daca vrea sa guste ceva cand papa tat e bine, daca nu, ii dau lapticul la 20.30-21 si gata; inceARCA CEVA MAI USOR O VREME, SAU CHIAR BISCUITE DACA II PLACE, SPRE EX CU UNT SAU BRANZICA(scuzati majusculele!);
ENI - si a mea e usor timida cand vine cineva la noi, nu cand mergem noi la cineva, dar nu tipa, nu plange, doar sta lipita de mine 5 min.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
mariussimiuc spune:
Iu iu iu...
Am venit de la cumatrie! ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Iu iu iu... ![]() Am venit de la cumatrie! Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
ce bausi cumatra ????
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
mariussimiuc spune:
Doar apa,pepsi sh-o cafea...cumatra. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Apropo de cumatra...ai gasit nasi pentru Cecilica? Cand faceti botezul?
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Doar apa,pepsi sh-o cafea...cumatra. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
atunci sigur "Iu Iu Iu IU "...e de la apa

Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Apropo de cumatra...ai gasit nasi pentru Cecilica? Cand faceti botezul? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
in 24 ianuarie facem botezul si avem tot nasii lui Raul ... sa nu fie cu suparare ... ca unul are un nas mai asa si altul mai fistichiu
Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
IMI PARE RAU CA NU MAI POT STA LA O BARFA MICA... DAR AM ORELE DE SOMN NUMARATE... SI MERG LA SOMNIC... TE PUPACESC CUMATRA 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici