Puiuti de Randunici 2008 (187)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Va multumesc tare pt aprecieri.Ma bucur ca v-au amuzat pozicile si schemele Teodorei.Maine coboram salteaua ca ne e frica s-o mai lasam in patut singura fiindca e pusa pe demonstrat de ce e in stare.Si sa vezi cocoseala cand voi sta aplecata s-o mangai seara sa adoarma.Ea adoarme cel mai repede in bezna,soptindu-i shhhhhhhhhhhhhhhhh la ureche.
Naty,ce m-a amuzat pestisorul!
Am vazut si eu aranjamente superbe de miha..
Lyvy,fetele ti-au zis bine.Trebuie curaj si nervi de otel.
Nicol,nici Tea nu tine biba si nici nu da semne ca o va tine curand.Dar eu nu m-am stresat cu chestia asta.Si,eu numai in brate ii dau lapte,de imi amorteste bratul,fiindca nu stie inca sa inghita bine,si se cam ineaca.
Am vazut-o si pe Ela miresik mumoasa si pe Sufletelul mumos leit mami..
Si am mai vazut ceva,de fapt mereu vad tot ce se ofera,dar m-a lasat memoria,ca pe Cata si nu mai stiu.
Clau,tu nu ne arati cum aratai mireasa?Fiindca la cat esti de mumoasa,cred ca ai fost o miresik superba.
Ursu,lasa ca imi fac eu baiet si sa vezi atunci baiet frumos cu ochi verzi..
Si,Olgu,vleau si eu urare de CM!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

asa sa faci Stela si fac si eu o fetita frumaosa si poate, poate

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Gata fetelor, ma bag la somn, imi vin uratii si ma doare burtica dar nu rau, chiar f putin dar nu imi place senzatia

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

NB si de la noi

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

e ora, unu nu am timp sa citesc tot ce ati scris...ca iar ati umplut gata o crenguta...

multumum celor ce au intrebat.. suntem mai bine, nu mi-a mai facut febra...si mi-a mancat azi acceptabil...deci se pare ca suntem pe drumul cel bun..sper sa nu vb prostii..oricum luni mergem pt trimitere la ORL...si ventual ceva analize la kk,
apropo de kk:
azi dimineata..s-a trezit fata mea intr-un planset..se daduse cu capul de tablia patutului...ma duc o iau de acolo, o aduc cu noi in pat...nu avea stare...zic sa o imbrac..ea doarme in sac de dormit...si cand am desfacut sacul de dormit am avut soc..e peste tot numa kk. dormise doar cu body-ul pe ea...a facut kk...si a iesit din scutec....nu va spun: body-ul era plin, sacul de dormit la fel, ea pe picioruse la fel.....am scos=o de acolo cat mai repede...da asa de ametita eram incat am bagat-o in baie sa o spal asa:
http://i252.photobucket.com/albums/hh2/dacianaT/12%20luni/DCAM0008-2.jpg, mi-am dat seama cand era deja prea tarziu....

olga am citit asa printre randuri pe diagonala ca a iesit fermuarul, of...bine ca ati scapat...
o noapte buna!...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bubu imi pare rau de tati tau!
Naty misuna Iuliuta nu se joaca! Bravoo!!!
Simo el zice ca a fost bine, inca nu are raspuns.. dar inschimb l-au sunat de la compania unde lucra si i-au oferit un job la un alt program (compania asta lucreaza cu mai multe firme de ex Xerox, Sony, Lenovo).. era f fericit ieri DD are grija de noi! marti merge sa semneze si de joi cred ca incepe..
Miha ca de obicei: frumoase aranjamentele!
Remaliss bine ai revenit!
Stela

Frumusica foc Sufletica!
am vazut si cetateanul turmentat-mortal! si pe Tea bucalata!
si Mihaitza-ochi-albastri-cel-batzait!

Cristina sa stii ca asa imi zice si al meu.. sa o mai luam cu noi in pat.. ca pe urma cand o sa fie mai mare nu o sa mai vrea..
ursulica deci v-a fost bine in 4.. atunci nu mai stati pe ganduri! hai bb2 in fam de Ursuleti!

fetele!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

tocmai ce m-a lovit ideea:
exact acum un an calcam pe teritoriu american!
parca as fi de o viata aici, asa simt acum..

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am vazut pozite si filmulete care mai de care mai haioase, avem niste puiuti extraordinari, sa ne traiasca: Rebe cu ochi de caprioara si Razvanel frumusel, Sufletel blond, mare sportiv si mamica lui frumoasa, Sebaceu turmentat, haios rau, Iulia pusa pe shotii, Tea gata sa sara din patuc, sper ca n-am sarit pe cineva.
Am citit ca Lyvy se chinuie s-o adoarma pe Iris altfel decat la san, succes! Eu aplic o alta tactica mai nou: la ea in camera am un pat pe care o alaptam de obicei noaptea. Acum o alaptez acolo inainte de culcare si nu la noi in pat. Daca vad ca n-o ia somnicul, stau intinsa pe burta langa ea si-i citesc ceva dintr-o carte, pana vad c-o lasa mai moale cu foiala si o apuca cascatul. Atunci las cititul, ma intind langa ea si-i spun hai sa facem nani cu mami, se mai foieste nitel si adoarme. O iau si o pun la ea in patut, se mai trezeste, dar o mangai pe caput si adoarme la loc. Si eu o mai luam cu noi in pat, dar tot de teama sa nu se invete aplic tactica asta acum.

Si inainte de a ma duce la nani, toti puii bolnaviori ca sa treaca si maine sa se trezeasca veseli si sanatosi.

Noapte buna!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

tocmai ce m-a lovit ideea:
exact acum un an calcam pe teritoriu american!
parca as fi de o viata aici, asa simt acum..

Pozici
Creste gargaritza

LA CAT DE MULTI ANI ITI DORESTI PE TERITORIUL SUA!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sunt treaza de la 7, multumita fiicei mei

Saptamana de exceptie tuturor !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput