"Gimnastica cu un bebelus"?
Daca nu cumva stiti deja clipul, va invit www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html#1" target="_blank"> aici .
Gimnastica pt bebelus sau sport extrem?
Monica 28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
Raspunsuri
IonescuOana spune:
Oare politia sau organizatiile de aparare a drepturilor copiilor nu pot face nimic?
Pai si pe nebunul de Stewe Irwin l-au admonestat cand si-a apropiat copilul de gura unui crocodil
speed spune:
nu stiu daca e trucaj sau nu,dar asta sigur nu e trucaj : http://edition.cnn.com/2008/WORLD/asiapcf/05/01/babies.tower/
ina_nz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speed nu stiu daca e trucaj sau nu,dar asta sigur nu e trucaj : http://edition.cnn.com/2008/WORLD/asiapcf/05/01/babies.tower/ |
Eu am fost la un botez ortodox la cere erau invitati si straini......la fel sau oripilat cand au vazut copilul bagat cu capul in apa din cazan de trei ori Mie mi se paruse absolut normal.....aia se ingrozisera. Sa si indienii aia....lor li se pare normal
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
moruna spune:
am chemat sotul sa vada si el ...am crezut ca eu sunt mai sensibila si de asta nu ma pot uita.sotului i s-a facut rau si nu s-a putut uita decat cateva secunde.stiti ca la noi femeile mai in varsta sfatuiau mamicile sa ia din baita copilul de cap.cat tam tam s-a facut pe tema asta?dar sa il invarti asa?!doamne fereste!
mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
gabidaniela spune:
Saracu' bebelus vad ca era obisnuit...ca radea. Sa zicem ca sunt ei rezistenti da' cat de iresponsabil sa fi sa-l "manevrezi" in halul ala...
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
flo1980 spune:
Se pare ca e antrenat si ii si place....
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!