copii gemeni cu probleme

copii gemeni cu probleme | Autor: alinamariei

Link direct la acest mesaj

salut,ma numesc alina,am 30 de ani si am doi copii nascuti gemeni bivitelini de aproape 5ani.
vroiam sa va intreb daca stiti de vreun medic homeopat bun din neamt,bacau sau iasi.
multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ti-am trimis pm.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamariei spune:

multumesc pt raspuns.
pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamariei spune:

buna ma numesc alina si am doi copii gemeni.
madalin si razvan au fost nascuti prematuri la 7luni si 3saptamini.
scor apgar 8,respectiv3.
pina la 2ani-2ani si ceva s-au dezvoltat normal mai putin in vorbire.
de cind s-au nascut si am aflat scorul apgar m-am asteptat ca vor fi probleme.
pe la 1an jumatate 2,m-am dus cu ei la singurul medic neuropsihiatru din oras.
acesta i-a pus sa mearga de la usa pina la el si foarte senin mi-a spus ca sunt retarzi psihic si motor.
bine psihic am inteles,dar motor atita timp cit copii mei mergeau asta nu am mai inteles.
si mi-a spus ca imi da encephabol si urmatoarea luna imi va da niste injectii de vorbit.
ei fetelor va dati seama ca am zis ca tre sa am fata de proasta de mi-a spus ca imi da injectii de vorbit.
ei a doua oara nu m-a mai vazut la cabinet.
dupa vreun an a venit o doctorita din iasi(respectivul dr.iesind la pensie)si i-a evaluat si le-a pus diagnosticul de retard in limbaj,si in plus la razvan crize de afect.
ne-a dat si medicatie corespunzatoare,am inceput sa facem si psihoterapie,copii merg si la camin.
ei toate adunate copii au inceput incet,incet sa isi deie drumul,dar nici la ora asta nu fac propozitii,nu inteleg anumite actiuni si mai fac crize de isterie.
pe la 2ani jumatate citind si navigind pe net,am inceput sa ii suspectez de autism.
atunci m-am dus cu ei la iasi la dr.arsene care mi-a zis ca sub nici o forma nu e autism.
apoi anul trecut in noiembrie am plecat cu ei la bucuresti la spitalul clinic al.obregia,unde ni s-a pus diagnosticul de autism atipic.
bine cu acest spital ar fi o alta poveste.
pt.ca eu nu am fost deloc multumita de tot ce inseamna spitalul clinic al.obregia.
in sensul ca la ce prezentare au pe net,in privinta noastra (nu generalizez caci probabil au mai fost si altii si au fost multumiti)nu e nici 10%.
ce sa va spun acum caut un centru unde intr-adevar se face evaluare cum ar trebui facuta.astept sa imi raspundeti.
dragele mele ce sa va mai spun cam asta e pe scurt prezentarea noastra.
daca aveti intrebari,nu ezitati sa le puneti.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Alina,
eu am un baietel diagnosticat cu autism...daca ai nevoie de mai multe informatii despre aceasta tulburare, precum si solutii de rezolvare, da-mi un mesaj la kdfelix2003@yahoo.com

Karla

Mergi la inceput