caut ginecolog-obstretician "fara bani"
Raspunsuri - Pagina 4

cleo78 spune:
subiect dureros.
inainte sa ma contrazic cu voi,si sa imi zic paerrea, o sa raspund la subiect. O prietena merge la dr Radoi, de la Municipal. Plateste 30 roni consultatia, in cadrul spitalului. Orarul de consultatii il gasesti la spital. Fiind in cadrul spitalului, face ecografii acolo, cu ecograf 2D, la pret de spital. Doar ca ashtepti. La analize, i-a dat trimitere, si s-a dus cu ele la dr de familie, sa ii faca trimitere sa le faca gratuite. Vezi ca tot dr de familie iti da si reteta de Elevit+ fier, compensat (platesti cam 20-30% din valoarea totala). Nu stiu cum si ce fel dai la nastere - dar in cadrul spitalului Municipal, dr Oprescu, cat a fo director a impus o regula: NU SHPAGA!!! adica asta nu inseamna ca nu se da, doar ca nu se cere - ca Oprescu la prima plangere, dadea afara.
Epidurala se plateste, si kit-ul, si o atentie anestezistului - dar io am nascut fara epidurala, si mult lume, zic ca merge si asha, daca nu te dau banii afara din casa.
Un alt sfat: pe net, si aici, gasesti la mica publicitate si lucruri la mana a2a,lucruri care abia au fo purtate. Nu stiu de ce, am inteles ca esti insarcinata.
o sa revin cu detalii peste 2-3 sapt, ca trebuie sa nasca prietena f. curand, si probabil o vizitez la spital.
si acu sa ma contrazic cu voi. Sunt doctori si doctori. Groaznice sunt asistentele, ca sunt fara scrupule. In general doctorii care nu se impaca cu ideea de shpaga, si nu traiesc din ea, lucreaza si in privat, si sunt mai detashati de necesitatea financiara. Deci Kya, din ce ai povestit tu, cred ca am ajuns la aceeasi concluzie: rautatea mare e la asistente, plus ca vii in contact cu ele 90% din timp, 10% cu dr.
sa va mai dau un exemplu: acu 3-4 ani, trebuia sa fac o biopsie. Cu cat mai repede...cu atat mai bine. Bani -ciuciu; eram in kkt pana in gat, ce mai. Si am ajuns la Municipal, panicata de barfele altora, si asteptam sa . Dr s-a purtat ok, cat am stat la urgenta, mai venisera cateva cazuri, din care unii au dat la dr, cei mai multi nu au dat nimik. Io nu i-am dat nimik, doar un sarutmana si sa va dea Dumnezeu sanatate. Si pleaca dr-ul.... si incep sa barfeasca asistentele.....
Asha ca, nu e dracul asha de negru, dar sa te fereasca DUmnezeu sa ai nevoie de spital . Nu de medici, ci de asistente, infirmiere, atmosfera, medicamente... etc.
P.S. si nu m-a durut rau injectiile.... adica nu mai rau ca alte dati.
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Cinezee spune:
se pare ca este greu de gasit asa ceva in bucuresti, nu esti sigura care cauta asa ceva, ma alatur si eu postului si dorintei tale si sper ca vom reusi sa gasim si oameni buni fara a baga permanet bani in buzunarul cel adanc
Citat: |
citat din mesajul lui karina_t Cind am vazut 8 raspunsuri mi-a tresarit inima de bucurie, am crezut ca am de unde alege.... Adica sa inteleg ca toata lumea, cit de necajita are bani sa dea la "buzunarul" doctorului? Mai astept mesaje, poate totusi cineva stie ceva! |