Farduri minerale - 100% naturale (2)
Raspunsuri - Pagina 9
dooku3 spune:
Multumesc Alia:-)Mi se pare super ideea sa-mi parfumez lucrurile cu uleiuri esentiale,abia astept sa incerc si eu sa spal asa!
Anne,intreaba-l si tu pe Google si sigur gasesti N optiuni:-)
alia_ro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
Am tot cautat pe ebay.de si nu am gasit. Am gasit ceva pe ebay.com, dar mult mai scump. |
uite linkul
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
camelia_daniela spune:
Fetelor, stiti vreun cod de reducere pentru Coastal scents?? Pregatesc o mica comandutza ...
Aaaa, am observat ceva la site-ul lor - nu pastreaza produsele in cos! (ce vreau sa zic e ca am pus produsele in cos, am iesit de pe site si cand am intrat cosul era gol!) Inteleg ca asa se intampla la ei si tre sa pun produsele in cos in momentul cand dau comanda , ca sa nu muncesc de 10 ori!
Pup si seara buna tuturor!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
alia_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia_daniela Fetelor, stiti vreun cod de reducere pentru Coastal scents?? Pregatesc o mica comandutza ... Aaaa, am observat ceva la site-ul lor - nu pastreaza produsele in cos! (ce vreau sa zic e ca am pus produsele in cos, am iesit de pe site si cand am intrat cosul era gol!) Inteleg ca asa se intampla la ei si tre sa pun produsele in cos in momentul cand dau comanda , ca sa nu muncesc de 10 ori! Pup si seara buna tuturor! Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “God could not be everywhere and therefore he made mothers.” |
le pastreaza in wishlist, daca te loghezi... coduri de reducere n-am mai primit demult de la ei, de obicei imi trimiteau pe mail.
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
anne16 spune:
Am si eu o intrebare:
Care este codul de reducere la EM, am "orbul gainii":
https://www.everydayminerals.com/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=90
Off topic: Alia_ro, pe ebay trebuie sa astept cand este scadent produsul, sau daca are buy it now, pot sa cumpar produsul imediat?
kokofemme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 Am si eu o intrebare: Care este codul de reducere la EM, am "orbul gainii": https://www.everydayminerals.com/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=90 |
Se pare ca acum nu au cod de reducere,ci doar ofera cadouri :"All orders of $28 or more (minus shipping) receive TWO FULL SIZE gifts; a NATURAL REFLECTIONS MEDIUM BRONZER in the vintage Black Puff Jar, as well as Start to Finish KOALIN POWDER SUNLIGHT in the vintage Black Puff Jar! "
Un mic FYI pentru cine vrea sa achizitioneze pensule de la EDM(daca s-a scris mai sus si ma repet,scuze): pentru aplicat fondul de ten,cea mai buna mi se pare "flat top kabuki". Am cumparat si "long handle kabuki",dar perii se misca prea mult pentru a realiza cu brio operatia de "buffing" a pudrei. O folosesc mai mult pentru blush. Perii sunt foarte soft la ambele pensule am vrut sa achizitionez si eye kabuki, dar o cunostiinta de-a mea si-a cumparat si e prea mare pentru zona pleoapei,ea o foloseste mai mult pentru aplicat concealer sub ochi.
"The beautiful thing about learning is nobody can take it away from you."
camelia_daniela spune:
Neatza!
Gata, m-am elucidat si cu shopping bag-ul de pe Coastal scents si am pregatit si acolo o comanda de pensule si una destul demaricica de la EM ...
Cine a luat de la Coastal scents poate sa-mi spuna si mie daca platesc ceva in plus fata de EM la ridicarea coletului??? Multumesc!
Cresc si iar cresc ... !
anne16 spune:
Eu nu am platit decat taxa de magazinare.
Vezi ca s-ar putea sa se comenteze, ca in decursul lunii ai pachete care insumeaza mai mult de 150 euro si sa-ti spuna ca iti ia vama. Eu m-am dus cu o mica atentie si s-a trecut cu vederea(in luna decembrie cand am facut comenzi de la EM,coastalscents).
Acum chiar nu stiu, daca suma comenzilor nu trebuie sa depaseasca 150euro intr-o luna(nu am citit atent regulamentul vamal) sau ......
camelia_daniela spune:
Anne, multumesc mult pentru raspuns ! Nu voi depasi 150 usd in niciun caz .... asa ca Doamne ajuta!
Cresc si iar cresc ... !
brianna spune:
Daca valoarea comenzii este sub 10 Euro, nu se plateste nimic (adica nici TVA, nici taxe vamale). Daca valoarea comenzii este sub 150 Euro, platesti TVA - obligatoriu- dar nu platesti taxe vamale ( pt cosmetice vorbesc). In cazul unei comenzi de peste 150 Euro, platesti si TVA si taxe vamale.
Editez, pt ca am uitat sa va spun ca au aparut niste kituri de samples (le vedeti sub "Kituri") si din cate am vazut sunt valabile doar 1 luna - mie mi se par o afacere buna