Farduri minerale - 100% naturale (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alia_ro

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui barbarella

Alia, ti-a venit comanda de la Lumiere? Cum sunt produsele?

Azi m-am fardat... Sunt ok, cantitativ - ca la PureLuxe, deci cantitatea mult mai mica decat la EDM.
Se aplica bine, sunt satinate, le-am pus fara primer si vad ca nu s-au adunat pe pleoapa nici dupa 10 ore. Au pigmenti calzi, nu asa puternici ca la Pureluxe.
Oricum, dupa comanda din februarie, de la EDM, o sa iau o pauza, ca am f. multe...
O bila neagra... recipientele nu au sifter (capacul acela cu gaurele), ca la EDM, trebuie sa ai grija cum le iei cu pensula, sa nu risipesti.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Revin cu impresiile...
Pigmentii sunt super, se intind bine, arata bine, eu mi-am comandat majoritatea sclipicioase, nu le suport pe cele mate. Imi plac mult, cred ca o sa mai comand de la ei.

...Eu sunt inchisa la ten...nu suport si nu ma apropii de nimic lucios sau sclipicios....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbarella spune:

A sosit pachetul de la Lumiere la posta. Maine dimineata merg sa il ridic. Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Buna.
Miercuri am ridicat si comanda de la EDM (avea data postei 29 ianuarie) - plecata de pe 5 ianuarie...
Dar... daca stau sa ma gandesc ca toate comenzile expediate de sarbatori au ajuns greu...

Am comandat din nou kitul free, plus cateva concealere si o pudra Natural Reflections Fair, care e super.

Kitul free a continut:
3 Fonduri de ten
Buff-Perfect (Intensive)
Beige-Light Tan(intensive)- f. inchis, da senzatia de bronz
Golden-Fawn(Original Glo)
1 Blush - Waffle Cone - SUUUPER
1 Concealer - Mint Corrector - daca ai pete rosii pe fatza, neutralizeaza rosul

Corectoare:
Abbott's Perk Me Up

Aussie Perk Me Up

Multi-Intensive

Pick Me Up Ivory

Eu am tenul f. deschis, si nu ma avantajeaza fdt din gama Beige sau Warm. Am comandat Light Tan si e f. f. inchis, imi pare rau ca l-am luat... Mi se potrivesc cele Cool si Buff.
La comanda asta am avut cadou un e/s 11:59, care e super - un mov/ gri.

Am observat o chestie la e/s EDM comparativ cu cele de la Lumiere si PureLuxe: EDM e/s se aplica f bine umed si uscat, pe cand, cel putin cele cumparate de mine de la Lumiere si Pure - eu le-am luat f. sclipicoase si nu se combina deloc cu lichidul (apa/ glicerina). EDM in schimb se vad f. bine, nu se aduna.

Ce ziceti - sa procedam ca fetele de pe EDM forum - adica punem poze cu 'fatza zilei' sau 'ochii zilei' cu machiajul mineral folosit... Va place ideea?

Mergi la inceput

Citat:

Buna.
Miercuri am ridicat si comanda de la EDM (avea data postei 29 ianuarie) - plecata de pe 5 ianuarie...
Dar... daca stau sa ma gandesc ca toate comenzile expediate de sarbatori au ajuns greu...

Am comandat din nou kitul free, plus cateva concealere si o pudra Natural Reflections Fair, care e super.

Kitul free a continut:
3 Fonduri de ten
Buff-Perfect (Intensive)
Beige-Light Tan(intensive)- f. inchis, da senzatia de bronz
Golden-Fawn(Original Glo)
1 Blush - Waffle Cone - SUUUPER
1 Concealer - Mint Corrector - daca ai pete rosii pe fatza, neutralizeaza rosul

Ce ziceti - sa procedam ca fetele de pe EDM forum - adica punem poze cu 'fatza zilei' sau 'ochii zilei' cu machiajul mineral folosit... Va place ideea?

....Ma faci, pana la poze, sa propun sa schimbam intre noi ce am comandat aiurea/nu se potriveste...
Imi curg balele la :" Beige-Light Tan(intensive)- f. inchis, da senzatia de bronz"

Mergi la inceput

Citat:

....Ma faci, pana la poze, sa propun sa schimbam intre noi ce am comandat aiurea/nu se potriveste...
Imi curg balele la :" Beige-Light Tan(intensive)- f. inchis, da senzatia de bronz"

ileana

Il vrei? Cum facem?

Mergi la inceput

vezi aici diverse nuante de e/s de la EDM, pt ten deschis, ochi verzi/ albastri

Mergi la inceput

Citat:

[quote]

am vazut din postarile tale anterioare ca nu ti-au placut:
blush- fresh air- rateu total- extrem de deschisa! - pe site scrie ca este 'for pale and fair complexions' - eu am tenul fair - cred ca mi se potriveste
eye colors-samba lessons- are ceva sclipicios in culoare- o declar nefolosibila, eu daca pun cu sclipici sunt tiganca clar... mie imi plac astea sclipicoase!

Daca vrei putem sa le schimbam. EU nu am folosit Beige - Light Tan.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

[quote]

am vazut din postarile tale anterioare ca nu ti-au placut:
blush- fresh air- rateu total- extrem de deschisa! - pe site scrie ca este 'for pale and fair complexions' - eu am tenul fair - cred ca mi se potriveste
eye colors-samba lessons- are ceva sclipicios in culoare- o declar nefolosibila, eu daca pun cu sclipici sunt tiganca clar... mie imi plac astea sclipicoase!

Daca vrei putem sa le schimbam. EU nu am folosit Beige - Light Tan.

Revin maine, ca acum sunt catre "masa de seara"a copiilor.
Maine, cu cutia in fata, pun ce am disponibil.
Unele le-am mai dat, dar mai am, ca am facut teste multe, iar la prima comanda nici n-am stiut ce si cum si-am comandat si sample-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbarella spune:

Am ridicat pachetul de la Lumiere si ma declar tare multumita de culori. EDM din pacate(zic din pacate pentru ca am vazut ca Alia a constatat ca EDM se aplica mai bine) nu prea aveau culorile care ma intereseaza. Eu voiam sa comand si pigmenti mai inchisi...de fapt de la Lumiere am luat si negru mat . Pana acum nu am incercat toate culorile, dar ce mi-au placut foarte mult au fost:

- Black Cherries - i se potriveste numele de minune e un visiniu inchis, nu arata asa sclipicios ca pe site
- Peppermint Patti - e o nuanta pamantie(nu maronie), care are reflexe foarte puternice verzui; m-a surprins ca ma avantajeaza chiar daca am ochi albastri si teoretic culorile reci nu se prea potrivesc
- Butter Creme - e sidefat si lumineaza foarte mult ochii

Mostrele ce le-am primit sunt mai mari decat cele de la Lily Lolo. Cele doua mostre de blush(Hibiscus si Bordeaux) or sa imi ajunga mult timp, de aceea nu mai planuiesc sa imi cumpar un blush mare in viitorul apropiat.

Am luat si mostra de primer de la eipana acum imi place si ala.

Acum nu mai trebuie decat sa cumpar mai multe pensule de ochi, ca ce am acum nu imi ajunge pentru cate nuante am luat. Din pacate habar nu am de unde sa iau unele cat de cat de calitate

Cred ca o sa fac si eu o mica pauza de la facut comenzi (cel putin pana ma satur de ce am acum )

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Il vrei? Cum facem?

Alia,

Ti-am trimis PM.

Merci,

Mergi la inceput