Farduri minerale - 100% naturale (2)
Raspunsuri - Pagina 16
anne16 spune:
Daca nu ai mai comandat din strainatate:
Pasul 1: mergi la banca si iti faci card pt plati on-line, sau il activezi pe cel care il ai.
Restul citesti la pagina 1, a acestui capitol.
Eu in general am facut comenzi pana in 45 euro si nu am platit nimic, decat taxa de magazinare 2ron.
Coletul il ridici de la Of. postal cu vama de care apartii.
Daca vrei poti sa le specifici sa nu-ti treaca si transportul pe factura.
edit ps:delia00, scrie repede 10 mesaje sa te putem vedea si raspunde repede(acum ai mesajele moderate si iti apar dupa cateva ore).
Delia00 spune:
Multumesc pt raspunsul prompt.
Eu as vrea sa-mi comand, de pe EDM, kit-ul de 50$ (care ar ajunge la aprox 69$ cu tot cu transport), dar cum am mai spus... mi-e tare teama de functionarii vamali care din cate am auzit, iti stabilesc taxe dupa toane. A avut cineva probleme de genul asta?
vio_dia spune:
Eu am platit la ultima comanda TVA 24 lei, la o comanda de 37,50 dolari( cu transport cu tot). Vamesul mi-a spus ca sunt exceptate de la plata TVA comenzile cu valoare de pana la 10 Euro (inclusiv transportul).
Asa ca, Delia00, varianta ce mai rea e sa platesti TVA la valoarea comenzii iar varianta ce a mai buna...sa gasesti un vames amabil care sa te "ierte" . Eu am experimentat ambele variante pana acum, ce-i drept pe cea mai rea mult mai rar decat pe cea buna .
Taxe vamale nu se mai platesc pentru comenzi de pana la 150 euro, doar TVA.
Mai multe detalii ai aici:http://www.customs.ro/ro/calatori/bunuri-expediate-prin-colete.aspx
Succes la shopping
Delia00 spune:
Multumesc pt informatii si link (foarte util). Dupa calculele mele ar insemna sa platesc pe taxe aproape cat platesc pe cosmeticele in sine - adica aprox 300ron totalul.
O ultima intrebare: se merita? (pt. cine a comandat de pe EDM)
Cred ca v-am zapacit cu intrebarile. :)
camelia_daniela spune:
Delia, da' de ce nu iei tu kitul mai ieftin (aprox. 30 usd) sau kitul free ca sa-ti dai seama cum sunt, cum iti merge cu aceste farduri si ce nuanta ti se potriveste?
Sa nu ma intelegi gresit, eu sunt foarte multumita, dar pana acum n-am comandat decat mostre, eye shadow si pensule ... am si eu in plan un kit mai mare candva peste vreo doua luni!
Succes!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
Delia00 spune:
Oricum nu comandam decat dupa ce primeam mostre, dar eu ma gandeam ca de exemplu un fond de ten, care e 12$, cu kit-ul platesti cam 5... ca tare sunt entuziasmata de acest tip de machiaj (desi nu l-am incercat). Ziceam ca poate fac o afacere, dar cu taxele vad ca ajung cam la acelasi pret. :) Cred ca voi comanda mostrele si pensula flat top, deocamdata. Sper sa n-am probleme la vama.
camelia_daniela spune:
Hello!
Mi-a ajuns comanda de farduri!
Am avut un kit gratuit si farduri de ploape.
Kit gratuit
Fond de ten: Warm buttered tan - mat ; beige light medium - mat; buff perfect - original glo;
Blush - girl's day;
Concealer - Pick Me Up Pink
Eye shadows:
Starlit, Cypress, Laptop, Bird Bath, Net Surfing, Snowflakes , Room Addition, Carpool, Tide Pool, Casual Friday, Bedtime Story , Mystic Night, Bubble Tea.
Toate arata foarte bine, dar nu am apucat sa le testez, decat pe mana cate putin din fiecare!
Abia astept sa le incerc!
Cresc si iar cresc ... !
vio_dia spune:
Camelia, wow, ce de farduri de ochi
Sa le folosesti cu placere si sa ne spui cum iti plac, sa ne inspiram si noi
camelia_daniela spune:
Vio, am luat atat de multe farduri de ohi pentru ca le voi imparti cu sora-mea ! Multe sunt pe nuante de albadru, turquise, lila, mov ...
Arata foarte bine toate in cutiuta! Revin cu impresii dupa ce le voi incerca efectiv!
Cresc si iar cresc ... !
anne16 spune:
Primele trei le am si eu:
Starlit, Cypress, Laptop.
Cel mai mult am folosit Starlit si laptop(este mai deschis)-am fost mai mult imbracata in albastru.
Intre Cypress si Mistletoe, mie imi place ultimul, este mai deschis.Primul il folosesc ca liner.
Chamomile si Leaps & Bounds sunt iar tare faine.
Pacat ca nu mai au kitul cu farduri de ochi, mi-am luat, numai unul