Farduri minerale - 100% naturale (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alia_ro

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Neatza!

Gata, m-am elucidat si cu shopping bag-ul de pe Coastal scents si am pregatit si acolo o comanda de pensule si una destul demaricica de la EM ...
Cine a luat de la Coastal scents poate sa-mi spuna si mie daca platesc ceva in plus fata de EM la ridicarea coletului??? Multumesc!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

ce-ati mai comandat la EDM?
EU nu stiu ce sa mai aleg... parca ma mananca sa mai pun de-o comanda, dar nu stiu ce anume sa iau

in mod normal nu ar trebui sa platesti nimic in plus, decat cei 2 lei taxe postale... eu nu am platit nimic nici la LUMIERE, nici la PURELUXE

apropo... a mai comandat cineva la FRYNNAE?

astept o comanda expediata de ei in data de 20 ianuarie, nici pana acum n-am primit aziv... desi in ultima vreme cam toate au facut aproape 4 saptamani...

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Hello!

Eu am pus acum in comanda farduri de pleoape si kitul free (ca sa mai incerc niste nuante) si mai am o comanda la coastalscents.com pentru pensule si shea butter ...Astept acum sa se stabilizeze putin cursul USD-lui si dau drumul comenzilor!

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Hello again ...
e vreun cod ceva de bagat pentru a obtine mostrele alea de farduri, sau vin automat pentru comenzi mai mari de 28 usd??

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Nu este nici un cod.
Trebuie sa ai comanda mai mare de 28$.

Eu asa am facut.

Mergi la inceput

Anne, multumesc !
V-am innebunit cu intrebarile ...

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Si eu am intrebat la pag.9 si mi-a raspuns Kokofemme
Deci nu esti singura, care nu stie

-pe toate pentru informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui brianna

Alia, cred ca doar mi s-a parut ca atitudinea ta a fost putin ostila - in orice caz, poti sa crezi sau nu ce scriu eu, dar te-as ruga sa nu acuzi gratuit.Daca am interpretat eu gresit ce ai scris, te rog sa ma scuzi. Referitor la o sursa credibila, Vio a postat-o inainte sa apuc eu sa intru - si ii multumesc mult. Si intr-adevar, procesul de vamuire depinde de cunostintele legislative ale vamesului si mai ales de dispozitia lui.

PS. scuze de off-topic.

posibil... numai ca din proprie experienta iti zic ca nu am paltit tva la o comanda de 32 dolari mentionati pe colet. Poate vamesul nu si-a dat seama ca a fost comanda prin internet... eu stiu?

Mergi la inceput

OFF TOPIC:Am comandat astazi si am si platit, nucile

Si mi-au trimis mail ca pot comanda direct pe site lor + reducere 10%.
Uite aici:
http://www.gesundheitsdiscounter.de/create_account.php

Abia astept sa vina.

Mergi la inceput

Anne, www.gesundheitsdiscounter.de/product_info.php?info=p37_Bleichmittel-500-g-Sauerstoffbleiche-mit-Bleichaktivator.html" target="_blank"> astea sunt???

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Mi-au scris in germana si am tradus ....

Uite:
http://www.gesundheitsdiscounter.de/

pe ebay.de sunt astea:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400030084555&ssPageName=ADME:X:AAQ:DE:1123

Alia_ro, spune tu mai multe. Tu, deja le folosesti
Da-ne relatii.

Edit: stiti la ce ma gandeam? daca sunt persoane mai multe interesate, se poate comanda cantitate mai mare; se scuteste la transport De exemplu la 10kg=43,95euro + transportul 20 euro.
Asta este ideal pt. fetele din Bucurestipt ca sunt mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Mi-au scris in germana si am tradus ....

Uite:
http://www.gesundheitsdiscounter.de/

pe ebay.de sunt astea:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400030084555&ssPageName=ADME:X:AAQ:DE:1123

Alia_ro, spune tu mai multe. Tu, deja le folosesti
Da-ne relatii.

Edit: stiti la ce ma gandeam? daca sunt persoane mai multe interesate, se poate comanda cantitate mai mare; se scuteste la transport De exemplu la 10kg=43,95euro + transportul 20 euro.
Asta este ideal pt. fetele din Bucurestipt ca sunt mai multe

fetelor, sunt tare trista... nici acum nu a sosit coletul de la FYRINNAE... expediat de ei pe 20 ianuarie... imi vine sa plang...

Anne, poate ar trebui sa deschidem un topic separat?
OFF TOPIC
Sunt ok, cum fac eu:
pun in saculetul pe care l-am primit vreo 6-7 jumatati, se paote folosi si o soseta mai veche, care se innoada la un capat.
devin eficiente daca temperatura depaseste 40 de grade...
la rufe albe se foloseste un inalbitor (tot ecologic), pt ca nu ies de un alb stralucitor
daca vreti miros, puneti in caseta de balsam cateva picaturi de ulei esential sau pt aromoterapie
se poate folosi de mai multe ori saculetul

eu am luat doar un kg sa vad in primul rand cum sunt si in al doilea rand cat sunt de seriosi nemtii. Din ce m-am documentat sunt 2 soiuri de nuci, din fericire le-am comandat pe cele bune (Sapindus Mukorossi).

va dau aici un link unde puteti afla mai multe amanunte despre cele doua soiuri si cum se utilizeaza www.corick.co.uk/soapnuts.html" target="_blank">soapnuts.

Mergi la inceput