Tratamente anticelulita,nu scadere in cm

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Martie, asa cum spunea Rall si eu cred ca depinde de "carnea stapanei" ca eu una am patit ca tine dupa sarcina...sunt varza sau portocala (ca sa fiu mai in ton cu celulita!!!). Am reusit sa ajung la greutatea de dinaintea sarcinii (ma rog mai am doua kg pana la 54kg), dar m-a napadit pacatoasa de celulita....in vara la mare mi-era jena sa ma ridic de pe sezlong....ideea este ca eu as face cura aia de legume de care zici tu, da nu pot.......eu am ceea ce se numeste sindrom de colon iritabil o pacatoasa de boala care nu se vindeca, se tine in frau...ehhh, faza este ca mie mi se declanseaza imediat o criza daca mananc fasole verde, bame, salata, cruda sau fiarta, dovlecei nu mai spun...cam orice leguma ma da peste cap....evident ca pofticioasa din mine scapa si papa legume in divers efoemr si pe urma trage cate o criza...si tot asa...medicii mi-au zis sa incerc sa mananc sa vad ce-mi face rau si aia sa nu mai mananc...asta fac, problema este ca sunt atipica...usturoiul si hreanul ma omoara, ceapa si ardeiul iute nu-mi fac rau, legumele fierte ma omoara, carnea nu-mi face rau, fructele de mare nu-mi fac rau, dar daca mananc si eu acolo un pestisor ceva...m-a terminat, lapte, iaurt pot sa beau, sana sau kefir nu...si tot asa....cum naiba sa tin eu regim?....asa ca ma consolez cu gandul ca vine, vine primavara si ma duc iar la tenis (cu asta mica dupa mine daca va fi necesar) si ca voi incepe in august munca si voi alerga iar de dimineata pana seara (locul meu de munca are 35.000 mp - chiar daca lucrez sus la birouri, jobul meu presupune sa ma misc mult prin cladire cu ziaristii asa ca...fac multaaaaa miscare!)...si poate asa voi scapa de celulita!!!

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Nu am citit toate raspunsurile daca s-a mai spus , scuze...
din proprie experienta iti spun ca ,cremele cu cofeina, ceai verde, sunt eficiente.Daca mai faci si ceva miscare, sport,daca ai si o alimentatie sanatoasa, scapi de celulita.
Eu cu vreo 3 ani in urma, in doua luni, cu crema mea miraculoasa pe baza de ceai verde ,fff ieftina, si cu mers regulat la sala, aveam un dos impecabil, fara pic de celulita si ferm.
Purtam insa si niste pantaloni scurti speciali cand mergeam la sala, sub costumul de fitness, si...a fost super ok.

Mi-as dori sa mai am timp sa ma ocup de mine si acum, desi sunt slaba bat, celulita a revnit si parca e si mai ...serioasa...naspha

Mai poti face un amestec de zat de cafea cu extract de ceai verde sau efectiv ceai verde concentrat si ulei de masline cu care masezi zonele afectate si daca timpul iti permite te infoliezi si stai cam 15 minute cu poponetul pe marginea cazii...dupa ast scurt timp, te masezi , si iti continuii relaxarea in cada, eventual cu un pahar de vin

Ajuta si trebusoara asta, mai ales daca o faci macar saptamanal...

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

eu mai imi fac un gomaj din zat cafea,zahar brun si ulei masline,ramane pielea f. catifelata si intinsa dar si baia plina de cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Nikole si Karfevoi vorbiti despre lucruri sfinte...bai prelungi, pahare de vin in cada, relaxare, impachetari 15 minute.....
Daca ati avea un viezuroi de un an si 4 luni ca fi-mea...ati intelege de ce plang.....copilul meu este cel mai cuminte de pe pamant, dar are o energie atat de mare incat doboara o armata de oameni, nu unul singur....si nu adoarme decat cand a cazut ultimul "ostean" - de regula eu!....asa ca astea sunt viseeeeee...cel putin pentru moment!

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Oana draga, join the club!
Am si eu un viezuroi de seama cu viezurita ta, si cunosc "problema"
de asta nu am timp de nimic, si ca si tine visez la o cada cu toate alea prin ea...
abia reusesc sa ma ung cu vreun ulei dupa baie, dar si asta rar...

munca, casa, viezure nelinistit...da bine ca mai am inca timp de dus

mergem inainte, sanatosi sa fim!

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Am fost si noi mici,am experienta dusului de 2minute,acum merge cu mama la epilat ,la manich.,pedich.,stie ca nu are voie sa puna mana pe crema "care arde",are si el setul lui de creme,ma spala pe spate etc...
O sa cresteti si voi,sa vedeti ce ajutoare o sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

nikole...cum se cheama crema ta miraculoasa cu extract de ceai verde?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moana

nikole...cum se cheama crema ta miraculoasa cu extract de ceai verde?

Nu stiu...era un produs japonez, f ieftin,o sticla alba cu frunze de ceai verde pe ea, dar nu stiu cum se numeste, nu am stiut niciodata, era scris totul in japoneza.
Am cumparat-o cand am inceput sa merg la sala la indemnul unei prietene...nu cred ca se gaseste exact acelasi produs in alta tara, mai ales europa.A costat 10 $, dar foarte eficienta.

Allan Kardec

Mergi la inceput