Petitie-Referendum Elvetia privind circulatia RO
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes Lasam de o parte ca e o tara nevropatica, asta e alta mancare de peste, dar pentru a face bani, pentru a trai intr-o tara in care esti respectat ca om, e tara in care se poate trai bine. edit: mesajul se adresa lui Rufus; nu am dat quote. |
Parerea ta...
Evident, nu ma gandeam daca ne lasa sau nu sa venim in vizita...desi nu m-ar mira sa fim conditionati.
Acu' nu mi-e clar daca esti respectat ca om sau ca cioara, dar stiind cat de sensibili sunt la fauna, eu zic ca o duci bine si ca cioara...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
ionica spune:
Buna spic de grau,
am semnat petitia si sper sa dispara cat mai repede acel afis publicitar care seamana mult a anti-semism.
Ciudati cei din partidul UDC, un fel de nationalism prost plasat ,cum se numeste tipul de la Cluj care a vopsit toate bancile din parcuri in tricolor?
Sophia 2ani 06.09.06
+28
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
CampariSoda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes Eu am vazut panoul cu pricina abia ieri; eu ma mut sambata, asa ca in afara de cutii nu vad mare lucru! Revin la panou: am ramas inlemnita cateva secunde si m-am gandit: de data asta chiar au exagerat! Cei de la SVP (UDC) sunt hiper-conservatori, partidul taranilor, partidul elvetienilor cu mentalitate inchisa. Sa v-o spun pe-a buna, nu stiu cum sa votez pe 8: da sau nu? Am prietene carora un rezultat pozitiv le-ar usura sitatia. Pe de alta parte, eu ma mut sambata in Ticino, in cantonul italian, la granita cu Italia. Nu vreau sa-mi vad familioara amenintata de emigrantii clandestini din Italia. De data asta chiar ma intereseaza parerile pro si contra, daca voi avea timp sa ma uit la tv sau sa citesc parerile partilor... Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! |
Imi pare rau ca nici macar aia care au drept de vot n-au citit acordul sa vada ce contine si in ce se traduce aceasta libera circulatie pentru Bulgaria si Romania :(.
Pe scurt: pentru turisti treaba ramane la fel (90 de zile, blah blah). Pentru aia de vor sa vina la munca, in primii 7 ani de la semnare (de proba) nu se schimba aproape nik, dupa care cotele se vor mari progesiv.
Si mai clar: nu se semneaza acordurile astea = pa pa bilateralism cu toate tzarile (nu numai cu Bulgaria si Romania). Cat despre emigrantii clandestini italieni - apai numai aia ce-or mai intra, pentru ca fara drept de munca oarecum implicit n-o sa isi mai bata capul oamenii educati, care au de unde alege. In traducere libera, italienii "neclandestini" o sa o ia mai la nord, spre Germania, unde inca ii mai bine decat la ei :P.
blue eyes spune:
CampariSoda, am zis in acelasi mesaj De data asta chiar ma intereseaza parerile pro si contra, daca voi avea timp sa ma uit la tv sau sa citesc parerile partilor... Daca nu am timp de citit si informat ca lumea, nu votez, cum am facut la ultimul referendum.
Cand ne trimit buletinele de vot, in acelasi plic se afla o brosura in care se prezinta parerile ambelor parti, ale pro si ale contra.
Nu poti sa dai cu barda in romanii cu drept de vot, ca nu voteaza orbeste. E ca in petitiile pe internet, votati pe X artistul deceniului pentru ca e roman.
Traducand pentru organele de justitie am auzit si vazut de toate de la ai nostri conationali.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!