Gravidute&Mamici de IASI (78)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata.

Ieri ne-am intors de la Vatra Dornei. A fost destul de bine avand in vedere ca vineri seara am primit o veste rea: a murit tatal nasului si a trebuit sa-l aduca sotul la Iasi. Sotul meu s-a intors sambata dimineata.
Am fost la sanius, la piscina, la sauna...a fost destul de bine pana la urma. Poze nu am pt ca mi s-a stricat si aparatul la munte, am sa pun cand fac rost de pe la altii. Eu una m-am intors f. obosita, Amalia a fost cam maraita, si e destul de rau sa te duci cu alte cupluri fara copii. Imi doresc atat de mult sa plec vreo 2 zile fara fata, cu toate ca stiu ca m-as gandi numai la ea macar sa ma odihnesc cateva zile.
Cand ne-am intors ieri dupa amiaza am mai avut o serie de invitati si acasa caci ieri a fost ziua sotului meu.


Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata si de la noi
iulia mersi de ... imi trebuie... azi e zi de treaba...deja am pus , mai trebuie sa si sa fac deci o zi plina
ieri am fost la fini si Darius a inceput sa isi arate talentele.... a inceput sa tipe si sa o certe pe finuta ( e mai mare cu o luna fata de Darius)si saracuta a inceput sa plinga.....nici cumatra nu ma crezut cand iam zis ca tipa fff tare... acum crede
Eu una sunt fff nervoasa.... aseara mia fost sete prin somn si de obicei am sticla cu apa la pat dar aseara nu am avut-o si nici nu am vrut sa ma dau jos din pat sa ma duc sa imi iau apa si am patit minunea.... mi-a iesit o bubala buza de toata frumusetea... l-am rugat pe sot dupa ce termina examenul sa traga o fuga la farmacie sa imi ia ceva.
acum DARIUS face vocalize cu jucariile , dar cred ca il deranjeaza si gingiile.
noi ieri am facut planuri pe viitor.... am programat un week-end la munte... mai bine zis la Durau... plecam cu toata trupafamilisti

ma duc la treaba... o zi buna va doresc

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna, facem si noi prezenta...
Vorbeati de chelbosit...ha, nu v-am zis ca l-am aranjat si eu pe casian ? Inainte de Craciun, la masina, cu NR 3.
Nu stiu daca am vreo poza ca m-am cam dezobisnuit de facut poze...pe langa asta ne mandrim cu un nou canin, avem acum, patru incisivi, doi(sau trei nu mai stiu exact)premolari si un canin,conform aparitiei si vrea sa sparga si incisivul alaturat, si un premolar stg jos.
Sambata am scos bradul si ii parea foarte rau lui Casian, noi strangeam ornamentele iar el le punea inapoi, iar duminica am probat saniutaaa si tare ia mai placut...
Alina, multa sanatate lui Bogdan.
Kriss, chiar as vrea sa merg si eu la teatru cu Casian,uite ca nu am vazut la timp anuntul tau dar poate data viitoare....poate voi fi pe faza.


Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Bine v-am regasit si multumim pentru urari . Cam cu intarziere dar sper sa ne intelegeti...am petrecut in weekend
A fost o super petrecere cu casa plina (am intins-o chiar pe 2 zile ca unii musafiri au venit duminica, iar altii au ramas de sambata)...au fost si copilasi, iar Razvan a fost...dupa cum era de asteptat...in centrul atentiei.
Ce a ales de pe tava ??? Eeeeh...genele si-au spus cuvantul. Primul lucru a fost un cablu (pt ca tata lucreaza in domeniul IT), al 2-lea papa (adica un ou fiert pe care bunica a avut grija sa-l puna pe tava) si in final, dupa ce a oscilat intre o iconita si bani a ales....mai are cineva vreun dubiu...baniii
Punem si poze, imediat ce le adun si daca reusesc. Am mai incercat sa pun poze in album dar ceva nu functiona in ziua respectiva.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Salutare
Iulia, deci asa, durerile apar acum si caninii peste juma de an
Stiu ca paracetamolul are efecte secundare, insa urletele din timpul noptii n-au trecut decat la jumate de supozitor de paracetamol. Gelurile gingivale (chiar si cele recomandate de tine) sau inelele de dentitie sunt apa de ploaie pt noi. Oricum de ieri am revenit la sentimente mai bune si doamne ajuta sa ne tina.
Daniela la multi ani sotului!
Crismary sa va fie de bine petrecerea si sa va traiasca micul IT-ist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Am pus o poza jumate cu noua frizura si gagica lui, cu care se pupa toata ziua cand se intalnesc
Aaaa eu ii mai dau Nurofen(isi face efectul dupa o jumate de ora dar macar prinde somn bun)pt dureri de gingii.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Alice_is multumesc de urare

Nici la noi nu prea au efect gelurile gingivale, de obicei cand ii ies dintisori nici nu deschide gurita sa o pot da cu gel.

Se vede ca ne-am schimbat programul cu plecarea la munte, azi a dormit cam 3 ore dupa-amiaza; nu stiu daca a mai dormit vreodata asa de mult Asa am putut sa fac si eu treaba in liniste.

Kriss ce bine de voi ca plecati singurei. Eu tot incerc sa-l conving pe sot sa plecam 2 zile fara fata, dar el nu concepe sa plecam si sa o lasam pe Amalia acasa. Si eu sunt constienta ca m-as gandi tot timpul la ea, dar mi-as dori sa ma relaxez si eu cateva zile.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Oana! Sa sii fericita si iubita.

Va ofer o si va doresc o zi linistita.

Daniela, sa va fie de bine iesirea. La multi ani sotului!

Ani, pentru bubuta incearca Euvirox sau Aciclovir, e acelasi lucru. Si sa scapi repede de ea.

byu, felicitari lui Casi pentru dintisor.

alice, durerile la varsta noastra nu le-am putea suporta, zice stomatologul meu. Spune ca sunt crunte, dar ei saracutii le suporta. Din cand in cand sunt atat de puternice ca nu se potolesc cu nimic, nici cu mama Paracetamolului, dar nu trebuie administrat permanent, eu asta incercam sa spun. Din cand in cand ii dai, ca nu ai ce-i face, dar... e bine de dat cat mai putin. Un sa treaca peste dureri.
Stefy a avut perioade, cand nici nu putea manca. Desi ea manca bucati mari, in perioadele astea ii faceam mancarea pasta la robot.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!
Lacramiora multumim pt cafea si pt urari

Eu sunt f. suparata, am un mare necaz in familie cu fratele meu, e intr-o perioada de depresie crunta. Imi puteti recomanda un psiholog bun? Acum s-a dus la un psiholog de la Spitalul de Neurologie. Off...Doamne ajuta sa fie bine.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata si de la noi

La multi ani, Oana!sa fii sanatoasa, fericita si toate dorintele sa ti se indeplineasca

iulia mersi de ....
asera nu prea am dormit ... sa oprit curentul in zona... deci caldura .... Darius a dormit cu noi in pat pina la 2 cand a venit curentul si a pornit centrala si sa facut caldut la el in camera....dar am visat ca ii iesite 2 dinti si era fff comic. si cand m-am trezit dimineata m-am uitat dar a fost un vis.

pt bubita mi-a luat sotul ZOVIRAX ... deeja se vede rezultatul ... nu mai am silicoan in buza si nu mai simt durerea pe care o aveam.


Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput