Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 90
mihutza11 spune:
Bravo Elena! a cantat fain.. mai bine ca in semifinala!
Ukraina toate ca toate dar au facut show.. ceea ce s-ar putea sa fie dezavantaj pt Elena noastra.. era mai ca lumea daca urmam dupa o piesa mai asezata..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
dana d spune:
Nu stiu... dar parca nu m-a dat pe spate, nu prea au facut show, nu m-au impresionat...
Englezoaica pare super de la inceput
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dana n. spune:
BRAVO ELENA!!! Mi-a placut tare!!! A fost super!!!
------------------------
15+
Albume foto
ralucami spune:
Eu zic ca a fost OK. Adica s-a prezentat f. onorabil Elena. Chiar am avut emotii la inceput si mi-era frica sa nu patim ca in anii precedenti cand ba nu era sonorizarea buna, ba gafau dansatorii, ba aveau o tinuta si o costumatie nasoala. Dar anul asta ne-am prezentat bine! Sigur o sa avem si opozitie in primii 15.
carminabulina spune:
Coregrafia si costumele romancelor. Desi melodia nu-i chiar pe gustul meu recunosc ca avea potential...dar cine sa profite de el?
Stiu ca m-am chinuit sa-mi placa dar nu mi-a reusit.
Dar ma bucur ca nu avem toti aceleasi gusturi si ca vor fi foarte multi carora le-a placut Elena si o vor vota .
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 10+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
elvie spune:
Parca Romania sa auzit mai bine acum decat in semifinale ,dar dansul Elenei ,oricum good luck pt. Romania .sper sa se claseze in primele 15.
mihutza11 spune:
UK mi s-a zburlit parul la vocea ei.. sau e de la AC? .. acum fara gluma chiar a cantat fain..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra