PRIETENE FARA TITLU (27)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
Am profitat si eu un pic ca era Diana ocupata cu ceva pe-acolo si am tulit-o la frate-meu .
Vreau sa va zic ca pana la urma i-am zis Dianei si de bebe,ca nu mai tacea ,in fiecare zi mai nou imi zicea ca ea vrea un fratior!!! Intai i-am zis asa mai evaziv de cateva ori ca o sa facem rost la vara.Initial m-a intrebat iar ca il cumparam? I-am zis ca nu,ca il face mami si tati,iar ea a sarit rapid ca ea vrea sa il aduca ... varza La convorbirile ulterioare dupa ce a mai renuntat la ideea cu varza ,i-am explicat si treaba cu burtica,mai detaliat aseara.In final a intrebat ca daca nu il aduce barza vine pe usa? Mdaaaa .... Pare atat de incantata de idee ca de-atunci mai zice si ea gen Emma ca ea are un bebe in burtica Aseara cand ii explicam ca merge din nou la gradinita si ca vor fi iar toti copiii (au fost doar 12 si azi ...) m-a intrebat ca vine si Diana Hanga prietena ei??? Eu i-am confirmat,asa ca azidimineata la prima ora s-a trezit direct cu ideea ca ea ii va zice azi la Diana cu pricina ca si noi avem in burtica un bebe fratior care o sa creasca maare ... de unde deduc ca Diana respectiva o avea vreun fratior de care mai discutara ele ... Din pacate ea n-a fost nici azi la gradinita.Diana s-a consolat cu ceilalti copii si cu engleza si gimnastica.Am inteles ca la engleza i-au invatat sa salute si au cantat ... dar Diana recita pe-acasa doar ... one two three four si chiar cu o pronuntie buna,culmea! De gimnastica mi-a zis ca au facut impreuna ca copiii cei mari,ca a fost un profesor.I-a invatat ... sa se dea peste cap ... din picioare cica.Pe o saltea.Si imediat mi-a si demonstrat,mare branza deci,ca ea se dadea peste cap de la un an jumate deja.
Cam atat nou.Cu puzzle nu se mai omoara defel,foloseste cutiile pe post de cazemate la casutzele pe care si le tot face din perne,tabureti si ce mai apuca Azi am vazut pe jos totusi facut un puzzle,nu stiu de cat era ,cred ca de 24 sau 36 ,iar restul erau imprastiate prinprejur.Ea se tavalea cu ursulocul mare prin pat si cu papusa bebe si tot le declara ce drag ii e de ei
A venit si cu tabla aia veche magnetica si cand am vrut sa ii scriu ceva litere,i se falfaia de ele,ma punea sa ii desenez o fantoma
Vorbeati de imprietenirea copiiilor,pai a mea se imprieteneste super rapid cu majoritatea copiiilor chiar necunoscuti fiind,daaar daca e intr-un loc nou unde are chestii interesante si jucarii de studiat,si la ea alea-s pe primul plan!!! Apoi urmeaza copiii!
Cu bibele e jale mare,ieri si la amiaza si seara a adormit tare greu mai mult de-o ora am stat cu ea in pat pana a adormit tot cerand bibele.I-am dat totusi lapte pe bibe aseara inainte de spalatul pe dinti si azi dimineata.Acum dupa amiaza a cersit la greu suc pe bibe pana la urma a acceptat si din pahar,dar abia l-a gustat ... Si tare urat face,striga,se enerveaza,"DA IO VEAAAAU" si tot tacamul Si azinoapte pe la trei s-a trezit ca o dor picioarele ,sa ii fac masaj si ca vreau lapte cu bibe,iar maraieli,abia am adormit-o la loc.
Sa vad cat ne mai tin nervii cu ea asa
MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Moni-ce ma bucur ca e incantata de fratior
Tine-te tare cu bibe ca primeel 3 zile sunt cele mai grele- de ce nu ii dai in canuta din aia cu pai s abea suc si lapte, ca e ok aia.Bafta
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
monica70 spune:
DENISA canita cu cioc o folosim pentru bautul apei noaptea.La gradinita bea bine mersi ceai si apa din cana normala,doar acasa s-a invatat sa o lalaie cu bibele in gura,mai ales cand era obosita ,atunci statea tolanita si ea si se mai uita la desene.De cand nu mai are bibe nici la desene n-a mai stat Doar dimineata 5-10 minute pana si-a baut lapticul.
Nu mai am timp sa va raspund la toate,asa ca va dau cate un Fug sa incep cu lecturatul povestilor Sper sa nu mai imi ceara azi iar Cei trei purcelusi sau Bucle aurii si cei trei ursi pe care i s-a cam pus pata, ca mi s-a acrit si de purcei si de ursi Nu mai zic de lup ...
Daca nu adorm langa ea,poate mai trag o tura mai incolo prin zona,daca nu,noapte buna!
MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Daniela- uite cam asa sunt cizmulitele, la cam 20 cad- zi-mi dc vrei si masurile.
http://www.theshoecompany.com/shop-by-brand/sorel/sorel/prod84XXX125XXXX.html
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am dormit prost azi-noapte, m-am tot sculat aiurea. Pana pe la 2 am urmarit seria de pe National Geographic, cu Universul, gauri negre, quasari, pulsari, constelatii etc, mi-e capul plin. De mult cautam o explicatie a gaurilor negre, in sfarsit am vazut opiniile celor avizati. Super emisiunea, vedeti ca mai dureaza cateva zile.
Moni, foarte bine ca i-ai zis Dianei, auzi la ea, il aduce varza pe bebe...hahaha! Din butoi, direct!
Fug sa-i pregatesc fructele, revin!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
marchplayer spune:
Denisa, super cizmele. Sunt exact ceea ce cautam. Vreau, cum naiba sa nu vreau! O sa vad cum facem ca sa le iau totusi pentru anul viitor. Nu prea stiu cum o sa procedez cu masuratorile ca difera cu siguranta. Acum Rares poarta 22 si Ioana 26, ma gandesc eu ca anul viitor la Rares i-ar trebui 24,1/2 ca sa incapa si sosete mai groase si la Ioana 28,1/2. Stii cum o sa fac? Le desenez piciorul pe o foaie A4 cu scara in cm langa si compari cu copii tai si afli ce numere poarta ai mei acum si mai adaugi 2 numere si jumatate. O fi prea mult pentru la anu? Nu cred. Costumas pentru Rares n-ai vazut? Macar sa fie complet tacamul:))
Deci Emma stie ce va face ea cand va fi mare:)) Presupun ca a vazut operatia ta si te-a intrebat ce-i cu aia!
Ingrid, nici nu vreau sa-i imaginez cum a fost la Vinga ieri. Foarte frumos din partea ta ca ai mers sa fii alaturi de Ana.
Scumpa foc Diana cu deductiile ei si replicile ce ti le da. vezi poate este o dorinta ascunsa a ei, poate vrea si ea un fratior
Ana toate gandurile bune din partea noastra.
Monica deci te-ai apucat sa-i spui Dianei ce si cum despre BB, mai bine o pregatesi si pentru eventualitatea ca va fi fetita sa nu fie foarte dezamagita.
Cu toate ca ai mei cpii folosesc bibe foarte putin si anume atunci cand beau lapte mi-e si frica sa-l scot de teama ca nu or sa mai vrea sa bea lapte. Biberonul este inca o modalitate de alint pentu Ioana, bea laptele numai impreuna cu mine si cu o mana este in san la mine.
Lili adevarat este ca de cate ori ma vede cu Robert pupandu-ma sau imbratisandu-ma se baga si ea imediat intre noi. Nu vrea deloc sa fie lasata pe dinafara.
va pupicim pe toate!!!
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
marchplayer spune:
LA MULTI ANI DAVID!! SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOS! SA-I BUCURI PE PARINTII TAI MULTI ANI DE ACUM INCOLO!!!
marchplayer spune:
LA MULTI ANI TIBI SI AYAN!! SA CRESTETI MARI,SA FITI SANATOSI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!!
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI PENTRU DAVID, TIBI SI AYAN!! SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI FERICITI!!
Daniela, a mea fata poate sa vrea fratior/surioara..eu nu vreau.
Cat despre biberon..asa i-a scos sora-mea lui Robi, nepotul meu bibele cu lapte si el n-a mai baut, asta de la 3 ani. N-a mai vrut deloc. Bine, el nu avea probleme ca Diana de Moni cu dintii. In cazuri ca ale ei, prefer sa-i dau alte lactate, dar sa nu mai aiba probleme la dinti.
Denisa, acusi are Emma 3 ani. Unde ii faceti petrecerea? Mai sunt cateva zile..am vazut ca in 16 sunt si Clara si Mark. Asta ca am revazut lista.
Si la noi mai e putin..
Vrea Diana sa picteze, v-am pupat.
Restul fetelor, unde sunteti?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
pisoi3 spune:
Buna fetele,
INGRID, ma bucur ca ai fost alaturi de Ana.
ANA, si noi iti transmitem toate gandurile bune si ne gandim la tine.
Incep si eu prin a ura La multi ani cu sanatate, fericire si noroc cat cuprinde pentru sarbatoritii zilei: DAVID, TIBI SI AYAN!
Sa le aduca numai bucurii parintilor lor!
MONI, si noi suntem cu bibe seara si dimineata, bea lapticul din el, dar pe urma nu il mai tine in gura. A avut si el momentele lui, ca Diana, cand era mai mititel. Vorba Denisei, e greu la inceput, sunt convinsa ca se va dezvata repede de bibe. Tare draguta a fost la faza cu varza. Si eu i-am explicat lui Mark cum vin copiii si ma tot intreaba mereu, cu speranta, daca e un bebe in burtica. Raspunsul meu e ca nu inca, dar ca il aduc ingerasii si il pun acolo.
DENISA, ca intrebai, de bebe nu stiu cand vin cu vesti, cand oi gasi barza, io stiu?
Am treaba, revin.
www.helpsonia.com