M-am hotarat........adoptie(57)
Raspunsuri - Pagina 6
maimutzak spune:
Buna, Miramar, si eu am trecut cam prin aceleasi lucruri ca si tine, si stiu cum este, tot pana la 32 de ani, apoi vreo 3 ani am avut niste probleme, dupa care ne-am hotarat cu inima deschisa pentru adoptie.Dupa alti 2 ani aproape, din primavara trecuta, avem acasa puiutul nostru, si pot spune ca nu exista fericire mai mare.Iti doresc din suflet ca sa ajungi si tu sa iti gasesti puiul, poate chiar mai repede ca noi.
Redrose, si noi avem un pui, tot de 10 luni!!Sa dea DD ca toate fetele sa isi gaseasca copilasii, va spun ca nu este imposibil, cum pare uneori, pana la urma visul se implineste pentru toata lumea!!Copiii nostri sunt, undeva, si ne cauta, asa cum ii cautam si noi!
Va pup pe toate!!
maruta007 spune:
Fetelor eu mare lucru nu pot sa povestesc pentru ca puiul inca nu este acasa. Mergem in fiecare zi sa-l vizitam, este frumoasa, un mic ingeras care doarme. Ne este draga, de fapt suntem topiti dupa ea si timpul trece greu. Speram sa fie facute procedurile sa ajunga cat mai repede la noi. Deja alergam dupa patut, carucior ets. dar bineinteles cu retinerile de rigoare puiul nefiind inca la noi.
chrisum spune:
Noi am depus actele in octombrie 2008,ne-a iesit atestatul in decembrie si ni s-a spus ca avem de asteptat cam un an pina cind putem vedea un copilas.Maimutzak vad ca esti din acelasi oras cu mine,as vrea daca se poate sa mai discutam despre cum se desfasoara adoptia aici la noi.Daca putem sa vorbim privat,as vrea sa-ti trimit un mesaj privat.Nu stiu insa daca esti de acord si ai activate mesajele private.Multumesc anticipat.Orice informatie ma face sa sper ca momentul cind am sa-mi intilnesc puiul va veni mai repede.
Andreea1983 spune:
Bun Chrisum,
Noi suntem in curs de astestare la DPC sector 4 si ne-au spus acelasi lucru - dureaza cam un an pentru ca nu prea sunt copii adoptabili. Dar am aflat ca dupa ce ai atestatul poti sa trimiti cereri catre toate DPC din tara, sunt obligati sa iti raspunda si undeva o sa iti gasesti sufletelul.
Noi asa o sa facem dupa ce avem atestatul, deci da-le cererea pe fax cu datele din atestat si apoi dupa cateva zile i-ai la telefon.
Succes si sa iti gasesti puiutul cat mai repede.
Andreea A
asi spune:
Misha71 .
Anul asta va fii unul minunat pentru tine - vei deveni mama.Iti doresc multa sanatate , noroc si fericire.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Crisis ce mai faci?Ai mai rezolvat ceva?
Irene ce mai face Miruna?Cum s-a recuperat dupa virozele acelea urate?
maruta007 spune:
Misha71, La multi ani si din partea mea.
Sa ti se implineasca dorintele cat mai repede si sa simti fericirea deplina in tot ce intreprinzi.
Asi, ce mai fac gazele tale?
asi spune:
Puii mei fac bine, multumesc lui Dumnezeu.Maria e o lipicoasa si o draguta dar azi a fost prima zi cand nu a mai plas dupa mine cand am plecat.Nu i-a convenit dar nu a mai plans asa tare.Razvan a reinceput gradinita dupa vacanta si a venit sa-mi povesteasca despre lumea polara , ca asta a fost tema la gradi saptamana asta.
Am inceput si noi sa ne intram intr-un ritm normal.Sper ca saptamana viitoare sa ne vina si noua sentinta si apoi sa o definitivam.Poate putem sa facem certificatul nou pana in toamna si sa prindem putin concediu pe dinafara.
crisis81 spune:
Buna seara tuturor, LA MULTI ANI pe anul acesta si scuzele de rigoare pentru absenta.
Eu am fost intr-o vacanta mult ravnita, am fost si plecata, dar cel mai important am fost departe de tot ceea ce inseamna "obiectivul copil". Ne-a prins foarte bine si mi-am dat seama ca zilele in care chiar am reusit sa ne detasam total nu le mai traisem de cativa ani.
Copilasul nu l-am mai vazut de cand a plecat in asistenta maternala, stiu ca este bine, stiu ca au deja declaratia de la naturala ca nu-l vrea, dar nu mi se permite sa-l vad, oficial pentru ca nu are situatia clara si din surse neoficiale am auzit ca este un copil dorit de mai multe familii. Deci nu stiu sa va spun nimic concret. Depinde in mod cert de pilele si relatiile fiecaruia.
Misha LA MULTI ANI!!! Toata fericira din lume ti-o doresc!
Asi superbi copilasi tai! Nu vazusem pana azi poze cu amandoi.
De fapt e plin de poze superbe mailul comun.
Va pe toate!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Miramar spune:
Multumesc foarte mult pentru raspunsurile voastre. Inca 2 ani!!!!!!!!!!!! Of of! Nu-i nimic merita asteptarea!