M-am hotarat........adoptie(57)
Raspunsuri - Pagina 13
misha71 spune:
maria succes!
crisis de ce spui ca ti s-au micsorat sansele? Iar disperi? Vezi ca te iau cu Nu gindi negativ! Este primul lucru care m-au invatat aceste fete minunate de aici si pe care l-am aplicat cu succes. Crede-ma: este adevarat!
Anca, asi am ris de ma doare burta. Doamne ce dulci pot fi cind scot asemenea perle!
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
diciu spune:
Pup toate fetele Desi citesc mereu, scriu mai rar.
Succes tuturor mamicilor si celor ce urmeaza sa devina
La multi ani Paula de Aisha
Mariaa spune:
felicitari noilor venite si mamicilor pentru progresele cupilasilor
miha71, felicitari si sarcina usoara!!
pup toate fetele
un copil creste in inima mea
alecia spune:
Maine merg sa-mi vad flacaul
Sa va vad eu pe voi,mamici de fetite frumoase si destepte,cand o veni acasa si le-o cunoaste....
Anca,iti multumesc mult,mult pentru ajutor.
La multi ani fetitei tale si: sa fie sanatoasa.
Pupici tuturor!
eye-excel spune:
NU POT SA INTRU PE DC IN FIECARE ZI PENTRU CA BAIETEII IMI OCUPA TOT TIMPUL DAR DE FIECARE DATA CAND VA CITESC MI SE INCARCA INIMA DE BUCURIE PE CATEVA ZILE. Nu stiu cum ar putea citi cineva aici si sa nu fie 100% decis sa infieze
Asi multumesc pentru raspuns, am sarit perioada de incredintare fiindca ii aveam deja pe copii in plasament si astept cu mare nerabdare sa fac sentinta defintiva. stiam ca deja ati trecut prin tot procesul cu Razvan. E un scump, astept si eu varsta aceea!
Misha 30/40/F
Multumesc de primire!
Pentru fetele care intrebau (salviae?) la adoptia fratilor/surorilor se merge impreuna, ai mei sunt gemeni
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 crisis de ce spui ca ti s-au micsorat sansele? Iar disperi? Vezi ca te iau cu Nu gindi negativ! Este primul lucru care m-au invatat aceste fete minunate de aici si pe care l-am aplicat cu succes. Crede-ma: este adevarat! |
Misha71 nu disper iubita, adica ba da, disper de cand l-am vazut, dar se pare ca l-au mai vazut si altii si tare imi e sa nu aflu ca va ajunge in alt camin.
Oricum nu mi-am pierdut speranta si lupt in continuare sa-l aduc acasa.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
cons spune:
Tzuni, cu intarziere, sa aveti ani multi fericiti impreuna! Imi amintesc cu drag atunci cand ai luat-o acasa pe Maria. Erai asa de fericita!
Eye-excel, partea grea a trecut, acum trebuie sa ai rabdare.Felicitari!
Redrose, pasi-pasi, la nasii.........Felicitari! Sa paseasca spre o viata frumoasa si lipsita de griji, cu bucurie si cu multa sanatate!
Catty, trimite-mi si mie un PM cu acele informatii despre aparatul de care este foarte incantata. Pup eu pe tine si tuca ta.
Adenuti, bine ai venit printre noi!
Miha74,pup pe Razvansi pe Laura, dar pup eu si liniutele tale.
Aisha, cu interziere, un ,,La multi ani" pentru printesa Paula.
.....pup toate fetele.
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisis81 Misha71 nu disper iubita, adica ba da, disper de cand l-am vazut, dar se pare ca l-au mai vazut si altii si tare imi e sa nu aflu ca va ajunge in alt camin. Oricum nu mi-am pierdut speranta si lupt in continuare sa-l aduc acasa. "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
Fa tot ce este omeneste si ne-omeneste posibil sa-l iei acasa. Merita tot efortul, si tu stii asta mai bine ca mine. Este o bijuterie de copil. Succes!
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
alecia spune:
Cine credeti voi ca mi-a daruit azi o floare?
Va las sa ghiciti...
Incerc sa va spun ce simt si nu-mi gasesc cuvintele de loc...Sunt sentimente amestecate de bucurie cu teama.
Voi mamici care deja aveti copilasii acasa asa ati simtit si voi cand ati inceput sa-i vizitati sau cu mine este ceva in neregula?
Maternala baietelului mai are inca 2 copii de varste apropiate si o intrebau daca mamicile lor au dat telefon si daca vin si ele sa-i vada.
Gabi era tot un zambet si alerga prin toata casa topaind de bucurie.
catty spune:
ALECIA, toate am simtit la fel, bucurie si teama. Este normal sa ne fie teama pt ceea ce urmeaza, pt birocratia care nu se mai termina, etc. Mie cel mai teama mi-a fost de per de acomodare, desi Alexuta a petrecut mult timp cu noi inainte sa o luam acasa. Acum a aparut alta teama cu privire la modul in care incepe ea sa inteleaga cum a ajuns la noi. Temerile nu se vor termina niciodata atata vreme cat este mama, dar importanta este bucuria si iubirea pe care ne-o aduc ingerasii nostri. Fiecare clipa este unica si cu ea se sterge putin cate putin durerea pe care am simtit-o inainte sa ii tinem in brate. Flacaul tau se ataseaza de voi, semn ca ti-a daruit si flori. Sa dea DD sa il aduceti cat mai repede acasa.
O saptamana plina de speranta va doresc si sper sa va intalniti cat mai curand ingerasii.
Pupici tuturor