M-am hotarat........adoptie(57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dragelor,
Florina, acum iti spun toate datele, ca sa nu facem reclama.
Adenuti, ne vedem maine sa vb mai multe.
Nu va plangeti de micutii demolatori. Pitica controbaie de cateva luni bune peste tot si astept sa treaca de etapa asta. Mai nou se urca in sifonier, isi ia haine de acolo si incepe sa se imbrace. Daca o intreb ce face, imi rasp prompt: "ata nu e buna mami, iau ata".
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

seara buna fetelor!

bun venit noilor aspirante si mult succes in gasirea puiutilor.

Salviae - am zis speriati in sensul ca nu ne asteptam, si este o schimbare...deja va trebui sa ne schimbam casa mai devreme decat am preconizat, dar oricum asteptam sa iasa actele lui matei si apoi sa ne mutam.
asta nu inseamna ca nu suntem fericiti, ba daaaaaaa, chiar foarte fericiti, dar mi-e si foarte frica intrucat am sarcini pierdute la activ si imi revin in minte acele episoade crunte... dar o sa fie bine de data asta...optimista ca de obicei.

asi - am ras cu lacrimi despre dialogul lui Razvan...

tzuni- fetele frumoase si inteligente

si noi am lipit sertare si blocat usi ca nu mai tine, iar mai nou luni, Matei a reusit sa faca primul pas singurel, si era foarte mandru de el. Nu vrem sa vorbim (deocamdata) dar a inceput sa inteleaga foarte multe

astazi mi-am depus cererea de CIC incepand cu 16 februarie, iar luni voi merge sa depun dosarul si la primarie...de abia astept sa stau acasa, sa profit de sarcina si de copii.

apropos de dosare, nici noi nu avem sentinta de la procesul din 6 noiembrie...si o asteptam cu nerabdare intrucat am pregatit toate actele pentru depunerea dosarului pentru incuviintare.

pupici,
Miha

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 6+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

miha! ce face burtica?
o sa fie bine, o sa vezi!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani micuta ciocolata Paula!
Aysha sa-ti traisca fetita si sa aiba parte numai de bucurii.Te asteptam cu povesti .

Miha scoate uneori niste perle....E normal sa fii speriata pentru ca e o surpriza care implica bataie pe termen lung si implica o reorganizare totala.Oricum mult succes si e bine ca ai ales sa ramai in CIC.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ce pe faza esti Asi.

La multi ani ii doresc si eu fetitei tale, Aysha. Sa-i dea Domane-Doamne noroc si sanatate! O zi minunata!
Mai scrie-ne, te rog. Sunt tare curioasa ce mai faceti si cum v-ati acomodat si mereu ma gandesc la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ce pe faza esti Asi.

La multi ani ii doresc si eu fetitei tale, Aysha. Sa-i dea Domane-Doamne noroc si sanatate! O zi minunata!
Mai scrie-ne, te rog. Sunt tare curioasa ce mai faceti si cum v-ati acomodat si mereu ma gandesc la voi.

Noi suntem binisor pentru ca iar am inceput cu muci si tusit. Aseara am intrebat-o daca iar are muci si-mi raspunde "da, vrei????"
E o figura de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANCA, Dana este f darnica. De ce sa nu iei si tu niste muci de la ea?
ASI, tare faza cu boii. Ce ne mai facem noi cu piticii astia inteligenti?
AYSHA, La multi ani pt printesa! Sa dea DD ca totul sa iasa bine.
Noi suntem la faza cu "Te e aia?" (Ce e aia?) si, desi stie raspunsul vrea sa ii spun eu. Cand vede ca nu ii mai spun nimic si ma prefac ca am treaba, isi raspunde singura, ceva de genul: "Te e aia mami?"- "Bebe tie"- "E apa", etc (in traducere: Ce e aia? BB stie. E apa). Acum e fan Cartea Junglei si Alba ca Zapada. In functie de ce desene vede seara avem discutii "pe text" inainte de culcare. Eu intreb, ea raspunde si invers. Imi plac discutiile de seara, dar uneori tare as vrea sa adoarma mai repede atunci cand sunt rupta de oboseala.
Pupici si w-e placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

Multumesc pentru ajutor (model recomandare) Misha !
Azi am am depus dosarul pentru obtinerea atestatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Miha74 asta da surpriza iubita. Sarcina usoara, la termen si bebe sanatos!
Anca Wish e prea tare fetita ta !
Aysha sa-ti traiasca fetita! liliana sa treci te rog si la mine ca am o noua hartie inutila in sertar (am obtinut atestatul)
Tzuni, Mariaa, andrada si restul fetelor... multi

Eu ma lupt in continuare cu morile de vant desi sperantele mi s-au mai micsorat.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

Multumesc pentru ajutor (model recomandare) Dpluhovici si Carmencat !
Azi am am depus dosarul pentru obtinerea atestatului.
[/quote]

Mergi la inceput