Gravidute si mamici de Constanta (40)
Raspunsuri - Pagina 20
madaluta spune:
Cine vine in prc la pitici la o plimbare?Noi plecam in jumatate de ora....
andicu: nu sunt suparata, doamne fereste, numai k nu am mai avut dispozitia necesara de a povesti ceva frumos...Acum nu mai am nici timpul pe care il aveam inainte pentru k pe lanag cei doi copii a si soacra aici si stii k atunci cand e ea sunt de 1000 de ori mai ocupata decat cand sunt singura.
Incepand de ieri pana la sfarsitul lui marite vom avea tatic doar de w-end pt k a plecat la Bucuresti la un curs si de aceea am apelat la ajutoare.
Cat despre munte..ce as putea spune altceva decat k a fost foarte frumos... Chiar am simtit k e vacanta, ba chiar o luna de miere daca n-am avut copiii cu noi... Sper din tot sufletul sa nu-l fi proiectat cumva pe BB3 k as lua-o pe campii...
Zapada nu a fost asa cum ma asteptam, dar am putut schia zilnic
La semnatura sunt si cateva poze dc vreti sa ne vedeti ( pe noi, caci peisajul cam lipsea )
andreb:wow, ce tare esti...nu-mi vine sa cred k ai deja majoritatea lucrurilor luate..M-ai facut sa intru putin in panica pt k eu cunun in prima sapt din iunie si mi se pare k am tot timpul din lume....
Nici macar nu m-am uitat dupa vreo rochie, dar sa mai si cumpar...
Am patit-o cu rochia de mireara pe care am cumparat-o in vara desi nunta era in noiembrie si dupa 1-2 luni deja nu imi mai placea si cautam alta. M-am razgandit pana la urma si am ramas la cea initiala, dar k sa-mi placa nu am mai privit-o pana in ziua nuntii cand trebuia sa o imbrac si cand am constatat k ma ingrasasem si nu imi mai venea...
Norocul meu a fost k rochia avea un decolteu generos si am putut sa-mi ridic sanii "in gat" k sa pot inchide fermoarul...
Nu mai am timp sa mai scriu k vreau sa o scot pe briana in parc acum cat mai e soare...
vorbim mai pe seara..
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Bran 2009
docdecap spune:
Salut din nou!
am treaba pe computador, da' n-am NICI UN CHEF. asa ca stau pe mess, mai scriu pe blog, mai citesc pe forum, mai fac ordine in poze (desi asta e de ja munca, si inca titanica!)
fetelor, eu facusem copii dvd-uri dupa Baby einstein MacDonald -a day on the farm pentru toti bebicii care au venit joi, si am uitat sa le dau! 
orisum, ca sa-mi mai spal uitarea, iata ce am gasit: http://filegetty.com/69770/ va luati voi pe alese, cam ce va place.
asa, despre cadoul pentru Mihaitza,
o sa ajung abia maine la banca, va dau detalii pe PM celor care au contribuit.
cryssy, bine ai venit acasa cu bebelusa, sa fie mancacioasa si sa te lase sa dormi noaptea, sa ne intrebi daca ai dubii de proaspata mamica (asta daca, evident, ne-am lovit de probleme similare).
madaluta, ti-o spun cu mare drag, esti intr-adevar cea mai nehotarata persoana pe care am cunoscut-o. tu nu trebuie sa ai mult timp la dispozitie, ca te razgandesti repede... 
andicu, la mine singurul remediu care a functionat la durerile de gat (dupa alte abureli de strepsils, tantum etc etc) a fost trachisept cu propolis, l-am cumparat asta-vara dintr-un supermarket din bran (go figure). oricum, e si acum la loc de cinste! il gasesti in farmacii, e produs de ozone.
ma tot gandesc, sa fac capitol nou? ![]()
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
mav spune:
Doi bebelusi in salonul de nou nascuti:
- Tu ce esti, baiat sau fetita?
- Baiat.
- Dar de unde stii?
- Daca iese infirmiera iti arat.
Iese infirmiera, moment in care acesta isi ridica paturica:
- Uite, am sosetute albastre!
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
dadi_t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav Doi bebelusi in salonul de nou nascuti: - Tu ce esti, baiat sau fetita? - Baiat. - Dar de unde stii? - Daca iese infirmiera iti arat. Iese infirmiera, moment in care acesta isi ridica paturica: - Uite, am sosetute albastre! ![]() Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |

Si eu care ma pregateam pt detalii...savuroase
Andreb, wow...chiar esti grabita...desi si eu ma pot lauda ca deja am fost cu finuta sa-si aleaga rochita.Am notat codul si mai asteptam cu cc comanda pentru ca ne este frica sa nu fie cu ochi pana in vara(ei au scos deja actele din decembrie). apropo'...sejurul il oferiti in afara banilor??? nu-i prea mult asa....sau....
v-ati hotarat deja la un total?Andicu, pt. dureri in gat, dar si pentru eliberarea cailor nazale am folosit strepsils , dar cel albastru cu anestezic local si voseptol...
Tania
cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
docdecap spune:
revenire:
din linkul dat mai sus, nu au mers Da Vinci si Monet "archive is corrupt" (adica s-a stricat)
merge insa world_animals.
va tin la curent pe masura ce.
pup
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
andicu spune:
Doc, am retinut, saru'mana! culmea e ca lui frate-miu tot Trachisept cu propolis i-au facut cel mai bine, dupa alte multe tentative, si tot de la Bran l-a cumparat, de la farmacia de langa Wolf!
si eu care mi-am luat de la Ozone doar Vit.C cu propolis, ca uitasem cum se mai cheama. 
Si noi avem Baby Einstein, inclusiv baby Monet si restul,cine doreste , vi-l dau sa faceti copie. Filip inca nu e prea interesat, cum nu e nici de TV, decat de vreo 2 videoclipuri pe muzica si de cateva reclame, sincer, inca nu regret asta.
Tania, retinut, bag la cap si Voseptolul, ca Strepsils e testat pe toate culorile.
Mada, sa treaca repede timpul si sa vina tati acasa!
stiu ca nu prea ai timp, mai ales de ochii soacrei
. Aaaa, si nu se vad pozele!! 
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Sarbatorile de Iarna 2008/2009
, Filip la 1anAsa cresc
andicu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui docdecap ma tot gandesc, sa fac capitol nou? Mami de dom' inginer (15.01.2008) viata e complexa www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
Nu te mai gandi si "do it!" !

Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Sarbatorile de Iarna 2008/2009
, Filip la 1anAsa cresc
docdecap spune:
DECI, CAPITOL NOU
viata e complexa