Aspirante optimiste>20 ani(385)
Raspunsuri - Pagina 20
gargarita_25 spune:
V-am spus ca am un ingeras de 8 ani al sotului, pe care il iubesc enorm si care stiu ca ma iubeste, el nu ne lasa sa cadem in butoi si ne face sa ne pastram sambetul si sperantele
Rallu spune:
Buna fetele,
Iaca am venit si noi de la spital.
Pare-se ca suntem bine.
Mamica putin ametita de la atatea diazepame, anestezia de la cerclaj, etc, dureri destul de mari de buci (scuzati expresia) de la muliplele injectii si picioare cam nesigure din cauza statului prelungit in pat.
Bebe, la ultima ecografie facuta chiar inaintea cerclajului, era la fel: grasunel (cu 1 saptamana mai mare), vioi, BCF ritmice....deci ok.
Fibromul scazuse de la 4,5 cm la cam 2,5 cm, hematomul nu s-a mai vazut.
Mi-au dat drumul repede din spital pt. ca m-am refacut foarte bine si in timp record.
Urmeaza sa ma mai duc la control peste 2 saptamani, adica pe 31.
Pana atunci cica am voie sa fac de toate (asa s-a exprimat doctorita) dar cu moderatie...ma rog...nu chiar de toate
(asta nici cu moderatie nu e voie).
Azi am fost prima mea plimbarica dupa 31 decembrie si tare bine a fost. Ma simteam de parca apucasem pe Dumnezeu de un picior.
Sper sa-mi revin in totalitate pana pe 31 si daca la control e bine din februarie mi-a dat voie sa ma intorc cateva ore la serviciu....asa...ca sa am o ocupatie.
Ce sa zic , pt. moment stirile sunt cat se poate de optimiste.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
16+
Asa arat eu acum
anidaz spune:
Rallu,am inceput ziua cu o veste proasta,acum citesc ce scrii tu si o inchei cu una buna.Sa fiti sanatosi amandoi si sa nu exagerezi cu munca,
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
Bazar pentru Andrei
O noua incercare
noname spune:
Neatza fetelor!!!
Va poftesc la cafeluta!!!

Vreau si eu sa fiu 
Oare cand vei veni ?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
unboticutz spune:
rallu, ma bucur mult ca sunteti bine! 
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
sa nu-i uitam!
kitzy spune:
Vin si io iar la aspirante daca am loc...pt bb 2 ![]()
Avem si pozici
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
lalala13 spune:
gargarita multa sanatate 
kitzy 

esti alaturi de anca din vechea garda..poate ne aduceti noroc ..ca demult nu prea mai misca ceva pe aici
my somebody.... 
luna asta
noname spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Vin si io iar la aspirante daca am loc...pt bb 2 Avem si pozici Poze Diana www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana Povestea nasterii de Diana (24.04.2008) |
Kitzy
sa dea DD sa se prinda Bb 2 si sa fie sanatos si frumos ca si Bb 1.Daca pleci la odisee, ne iei si pe noi, da?
Vreau si eu sa fiu

Oare cand vei veni ?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
mihapet spune:
buna seara la toate fetele!
vreau sa va intreb ceva? ce stiti de testele de ovulatie minut?
ca mie tot pozitive imi ies si cate 2 sapt la rand. si cred ca nu e ok. parca linia de test este mai pronuntata decat cea de control. eu am ovare polichistice si am auzit ca din cauza asta s-ar inrosi a doua liniuta putin, dar de tot? 

mai ghideaza-te, miha dupa ele, daca poti
mucus........nici vorba, de luni de zile, intepaturi prin ovare, sani durerosi.......nimik
.....si test ....super pozitiv
iaca a trecut mai bine de 1 an de cand incercam sa facem bebe, nu m-am gandit niciodata ca nu voi reusi sa raman gravida atunci cand imi propun. nici macar dupa 2 luni cu polidin.......abia astept sa treaca si luna asta sa ma pot uce din nou la dr sa-mi dea stimulare ovariana
uve_got_mail spune:
buna, Mihapet,
eu am folosit teste minut luna asta si mi-au iesit pozitive doua zile la rand si atat; in prima zi cand nu ma asteptam dar am vazut mucusul si am zis hai sa vedem - a doua linie era muuuult mai intensa decat cea de control; dimineata urmatoare temperatura era tot mica si am mai facut un test in ziua respectiva si liniile aveau aceeasi intensitate; a treia zi se vedeau doua linii, cea de test era mai slaba - deci test negativ, temperatura crescuse dimineata, cred ca ovulasem in ziua precedenta. Eu am inteles ca la ovare polichistice, ies pozitive toata luna.