Aspirante optimiste>20 ani(385)
Raspunsuri - Pagina 16
mihapet spune:
blueCJ, FELICITARI

zi-ne te rog si noua reteta
....ai facut ceva mai special luna asta? vreun tratament, ceva? de cat timp incerci sa faci bebe? please
............eu incaruntesc incet incet si nu mai vine barza aia o data
Moni_28 spune:
Da, da, da-ne si noua reteta! Eu una cred ca iau pusca si ma apuc sa pandesc o barza ceva, daca nimeresc mai multe va aduc si voua...ca vad ca de venit asa din proprie initiativa nu prea are chef...
Moni_28
mihapet spune:
ha ha
hai ca-i tare faza![]()
adu-mi si mie o barza, ca sa o jumulesc, de nu se vede. ce crede ea? ca ne lasa sa o asteptam pana cand se intoarce din tarile calde?
o aducem la noi fara discutii, si cu atatia copii 

hi hi ![]()
Rallu spune:
Buna fetele, se pare ca am ramas datoare cu niste lamuriri.
Scuze daca v-am dat emotii.
Momentan sunt in spital, facand de zor injectii cu amestec litic (adica anti-spastic, anti-alea si alealalte, etc).
Azi mi s-a facut cerclajul: anestezie generala, reanimare, in final in salon dar cam ametita.
Momentan ne simtim bine amandoi: bebe are in jur de 16 sapt si 4 zile, vioi, BCF ritmice, mamica ametita dar fara dureri, sangerari, contractii.
Nu se stie inca cat voi mai sta aici si nici ce va fi dupa dar suntem optimisti.
Va tinem la curent cum evoluam.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
15+
Asa arat eu acum
noname spune:
Buna fetelor!!!
Multa sanatate Rallu.
Bun venit noilor aspirante.
Am vazut ca m-a intrebat cineva de cura de slabire. Cred ca Sambata ( ca nu sunt asa de ocupata) o voi posta aici. Parerea mea este ca e fff grea
.........eu nu cred ca o voi putea tine
Pupici multi fetelor@!!!
Vreau si eu sa fiu 
Oare cand vei veni ?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BlueCJ am facut test si linia e cam stearsa insa e acolo!!!!!!! Doamne ajuta! |
FELICITARI!!!!!!!!! sa fie sanatos.... asteptam poza de la prima eco.
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare
, te
DDfinutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
lala, poate ca si gerul asta ne-a dat peste cap organismul putin....
ai grija de tine. maine cred ca o sa se opreasca, doar e a 6-a zi, nu?
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
sorina, 5 

dar las k termin eu.
viitoare
, te
DD
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
rallu,
. fii optimista, trebuie sa fie bine, sanatate si numai bine si tie si comoarii din burtica
anestezie generala?, asa ai vrut tu sau asa a vrut doc? ma rog, lasa, nu conteaza, voi sa fiti bine.
Doamne ajuta!
viitoare
, te
DD
cand sa vie...
? repede sa vie...