costum de baie copii

costum de baie copii | Autor: anemona

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva unde pot gasi costul de baie pentru copii (fetita 4 ani) in acest moment (preferabil intreg)? Fetita mea merge la inot din septembrie si dupa atatea baite nu mai e nimic de slipul ei. Iar in sezon rece se pare ca nu gasesc nicaieri. Daca ati vazut pe undeva, va rog mult sa-mi spuneti si mie.
Va multumesc mult !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sweetmelon spune:

Incearca si la Z, dar mai degraba Okaidi, Debenhams. Daca nu si nu, stii unde au sigur(am vazut acum vreo luna)? la Unirea, la etajul 3 parca(etajul unde sunt magazinele de bb, dar la polul opus), sunt niste magazine sportive cu costume de ski, saniute, manusi etc si am vazut sigur si costume de baie. Deasemenea, la Intersport la Feeria am mai vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

La Debenhams au, chiar dragute, in Mall Vitan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Va multumesc mult, o sa merg chiar weekendul asta pe unde mi-ati zis si sper sa gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Am vz unele chiar aseara la magazinul ala mare cu articole sportive vis-a-vis de Mag. Unirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Iti trimit eu unul nou, daca te mai intereseaza!
L-am luat din Bucur Obor, este rosu, intreg si merge la 4 ani (marimea 38).
Noi l-am luat pentru fetita anul trecut si nu l-am purtat, are eticheta.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Poti intreba si la Triumph (cei cu lenjeria). Stiu ca in sezon au, dar poate le-o mai fi ramas si acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Betty-Cristi spune:

am eu 2 costume de baie , nou noute, cu eticheta, de la fila, intregi, marime XS, pret 50 ron id mess: crissbetty

Stiti cumva unde pot gasi costul de baie pentru copii (fetita 4 ani) in acest moment (preferabil intreg)? Fetita mea merge la inot din septembrie si dupa atatea baite nu mai e nimic de slipul ei. Iar in sezon rece se pare ca nu gasesc nicaieri. Daca ati vazut pe undeva, va rog mult sa-mi spuneti si mie.
Va multumesc mult !!!

Mergi la inceput