Nou stil de viata (243)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Lou esti o dragutza dar zau ca eram si mai mandra de mine si mai fericita daca ar fi trebuit sa slabesc doar vreo 2-3 kg de "retus" asa cum are de slabit Mephala. Ei dar las aca le vin eu de hac si kg. in plus.

Delia ai dreptate, mai bine sa le duc lipsa caloriilor, decat sa ma fi culcat cu ele. Sper totusi sa mai reusesc performanta de vineri.

Violeta spor la invatat si sa-ti vina cheful.

Dordia te si pe tine si sper sa reusesti sa-ti tii promisiunea. Adica s-o lasi mai moale cu job-ul.

Crystina hai, ca te-astept. Desfiinteaza "cuierul de rufe" si suiete pe el. Sa vezi ce bine te simti dupa o tura de vreo ora. Eu inca am noroc cu Bella, ca sta o matusa de-a lui F cu ea acasa asa ca nu-mi fac griji inca de day-care, scoala si alte cele... dar stiu sigur c-o sa-mi cada si mie "pernele de sub dos" cat de curand.

Gusta ce sa zic, eu nu-ti mai spun nimic, ca-s mai grasa ca tine si daca nu "vad" barna din ochiul meu ar fi nedrept sa vad "paiul" din al tau. Singura chestie pe care ti-o pot spune e ca avem de ales si alegerile sunt doar ale noastre: Ori grase si pufoase ori slabe, si frumoase. Alegerea e doar a noastra si numeni nu o poate face in locul nostruy. Noi trebuie sa muncim si sa tragem tare ca sa ne atingem telul.

Succes tuturor participantelor si s-avem parte de rezultate frumoase.

Cuba 2008



Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Citat:
citat din mesajul lui Delidana
- in timp asta va avea efecte dezastruoase si gindeste-te ca daca e greu sa dai jos 3-4-5kg cum o sa fie de la 10 in sus.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan




E hell curat.

Cuba 2008



Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)



Subscriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Asa, am revenit...

Lou, ma refer la oamenii care vor sa manance sanatos. Teoria conform careia corpul nu poate funtiona fara carbo este cam perimata...carbs sunt responsabili de somnolenta de dupa mese. Eu de cand ma axez pe proteine si grasimi, nu mai am problema asta.

Gusta, e bine daca te motiveaza concursul. Am vazut si poza. Ai pus ceva, dar e bine ca acum esti motivata sa faci ceva in sensul asta.

Carolina, cele 2 eliptice par cam lafel. Eu una nu cred in ce afiseaza legat de calorii, deci alege-o pe cea care iti place tie.

Happy, mi-ai facut pofta de mers la spa...desi n-am fost niciodata.

Aliclara, la conversa de ton pune niste salata, ulei de masline, ceva rosii cherry, putina zeama de lamaie si gata masa.

Zuzi, eu as fi hiper super fericita sa scap de vreo 3 kg in aceste 6 saptamani. Insa este un obiectiv foarte indraznet, slabesc din ce in ce mai greu. Spor la treaba!

Delia, 7 examene ?? Ohh...doamne. Spor la invatat.

Gabriela, astept si eu pozele cu rochita .

Violeta, Doina, spor la invatat!

Crystina, eu am plecat de la 80kg, deci se poate . Spor la slabit.







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!!

Aliclara...bine ai venit in echipa noastra. Eu nu te cunosc prea bine, nici tu pe mine dar sper sa intru macar o data pe zi sa raportez meniul si sa tin leg strans cu voi.

Zuzi...asa e...incerc sa imi tin promisiunea dar pt asta tb sa ma schimb in raport cu subordonatele...si anume schimbam foaia. Am ajuns in pct in care suntem prietene...dar toate pica pe mine...ceea ce nu e corect. So...Azi am avut o sedinta cu patronatul si toti sefii de dep si tb sa schimbam ceva pt a putea sa trecem cu bine de criza in care suntem...deci in consecinta va tb sa punem oasele la treaba organizat si eficient ca altfel....ne cautam de munca. Azi am plecat la 19.30 de la servici din pricina sedintei...dar mi-am propus sa nu mai stau decat daca este ceva f. urgent.

Despre concurs, abia astept sa vad maine de la cat pornesc, sper macar cateva sute de gr sa fi dat jos...dar oricum imi propun cam 4-5 kg...mergand pe regimul clasic de combinat corect alimentele...si de redus drastic dulciurile si grasimile.

Am sa imi fac timp si pt sala...si asta va contribui in mod cert.

Acum va poop si spor maine la concurs. Sper sa pot intra dimi sa dau raportul...dar daca nu....maine seara sunt prezenta la raport cu meniul in dinti.

Era sa uit.... Gabriele...sa fi sanatoasa si la punga groasa.



Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gabi! Sanatate si impliniri!.

Crys, am inceput serviciul pe 1 septembrie 2008.
Azi am avut doar 3 ore, . Dar am facut alte treburi, n-am stat o clipa locului.
micutei si harnicei eleve.

Gusta, imi amintesc cand ai pus poze cu tine la 59 kg, aratai bine, . Arati bine si acum, numai ca "pari" mai plinuta, .
Mara e o frumusete mica.

Dordia, Vio, nu vorbiti prostii, cum adica nimeni nu va vrea in echipa?
Concentrati-va pe slabit si bafta!

Carolinah, cauta intr-un capitol mai vechi al subiectului nostru, vei gasi datele Crystinei - inaltime, zile de nastere...

fetele care vor link-ul cu poze, il gasiti aici. Nu-s decat doua poze.

Clau, asteptam pozele.

Puskin, , cum ti-a fost ziua?

Tzuni, maine vreau sa vad si eu filmul. Azi n-am reusit...

Bafta tuturor fetelor in concurs, sa va indepliniti targeturile!

ma bag la somn, .

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen, . Am avut o zi urata rau...in weekend mi-au furat oglinzile de la masina si azi m-am dus cu masina la serviciu.
Numai ca nu am parcat-o unde o parchez in mod normal,ci in alta parte, unde se pare ca nu aveam voie...si mi-au ridicat-o. Deci m-am dus, am platit si am luat-o
In plus, a inceput sa ma doara iar genunchiul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Puskin, mi-am cumparat azi sardine in sos tomat. Le voi pregati cu smantana, usturoi si ghimbir (sugestia cui crezi? ), dupa ce sosul va fi inlaturat.
Am cumparat si migdale crude, gandindu-ma la tine...

edit: am citit mesajul, imi pare rau pentru patania cu masina. Despre genunchi, ce sa-ti zic? Incearca leacuri babesti, gen: impacheteaza-l cu foaie de varza incalzita putin (e tot ce-mi vine in cap acum), cauta pe google ceva leacuri naturiste.

n.b.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara!

Mephala, vizionare placuta!

Puskin sa mai treaca supararea! Eu am iesit azi cu Meri in parc si am avut emotii ca nu-mi porneste masina, ca n-am mai pornit-o de vineri si la cat de frig e... A pornit din prima, dar saracutza de ea, au kkt-o pasarile in ultimul hal Am senzatia ca si pe ger pasarile imi urmaresc masina. Ma uit la cele din jur si rezista curate mult si bine. A mea, mai mult de doua zile, nu sta curata!

Crystina, si mie mi-e greu tare cu slabitul! Cand am intrat in grupul vostru trebuia sa dau jos 2-3 kile! Si uite unde am ajuns! Cu Maria ma descurc gratie unei bone, ca nu am pe nimeni in Bucuresti Dar e ok, ne e bine!

Gabrielama, azi, la intalnirea cu sefa, mi-am dat seama ca nu greseala mea a inversunat-o, ci pur si simplu avea chef sa-si verse nervii pe cineva. Am ascultat-o si la final m-am ridicat si am plecat sa-mi vad de treaba mea. M-am gandit la tine toata ziua: a fost o zi frumoasa, cu soare. Sa-ti fie asa tot anul. Sunt curioasa cu noua ta tinuta!

Delidana, gandeste-te ca io cand eram studenta si aveam tona de examene in sesiune, lucram ca sa ma intretin. Asa ca, bucura-te ca ai timp sa stai sa inveti. Eu invatam noaptea, ca ziua lucram

Nastad, spor la invatat si succes la examene!

Louisea, de maine musai tre' sa ma tii de mana, ca sa slabesc mai usor! Ai noroc ca mi-esti draga, ca altfel, puneam batul pe tine din invidie

Zuzilici, macar tu esti grasa da' maritata! Pe mine nu ma mai ia nimeni si grasa si batrana

Roxa-Boxa, ia mana de pe ciocolata!

Happy in TO, Vikinga, de maine dam bice, da? Sa fim serioase si optimiste. Eu am prins frica de cantar, dar maine pt raportul de start, o sa ma urc sa ma cantaresc!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Tzuni . Si eu am lucrat in facultate si mi-a fost destul de greu...

Fetelor, de maine incepe concursul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30


n.b.



Adica: no, bine?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput