Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
bitza2008 spune:
Neata!
La multi ani sarbatoritilor de azi!!
300
multumesc si eu pt cutiutele muzicale!!!De f mare ajutor!!!
Babytza 
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
luminita2008 spune:
Buna dimineata!
Ramona, ma bucur ca s-a mai rezolvat problema si multumesc mult pentru cantecele!
si multa sanatate!
Babytza, ai mei fac kk o zi da, o zi nu, si cnad fac se intampla sa faca 2 scaune pe zi. Nu se chinuie, kk arata ca la carte, asa ca nu imi fac griji. Evit sa le dau supozitoare cu glicerina, pentru ca pot capata dependenta. Te
.
Fetele, ce zice Capraru despre constipatie:
'Se considera ca sugarul este constipat atunci cand materiile fecale sunt tari, uscate si sunt eliminate cu greutate; numarul scaunelor este mai putin important. Daca un sugar nu are colici si daca emisiunea de materii fecale se face fara dificultati, nu se considera constipatie, chiar daca are 2-3 scaune pe saptamana.'
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP
CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
_giulianna_ spune:
Neata si de la noi!
Nikol si noi avem centru de activitati Leapfrog. Eu l-am pus deja pe Edi in el, nu mai mult de 10 min pe zi. Ii place si chiar se invarte in el, ieri a facut singur o rotatie completa :)
Am pus poze la semnatura .
Clau_geo suportul pentru baita este de la chic bebe? Vazut poze cu piticoata in cada mare 
Ramo descarcat azi cutiutele. Multumesc frumos! 
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
luminita2008 spune:
LA MULTI ANI si de la noi pentru sarbatoritii de azi si
speciali pentru micul Hari!!!
Giulianna, faine pozele!!
fug, s-au trezit hunii si eu n-am bibele facut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP
CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 Giulianna, faine pozele!! fug, s-au trezit hunii si eu n-am bibele facut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu#8230; Ce nu te darama te face mai puternic! CLIP DE CLIP ![]() CRACIUNEII Mai recente poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Blog personal |

Multumim!
Te admir foarte mult!
Esti plina de viata si pari sa n-ai nicio problema avand in vedere ca e foarte greu cu gemeni!

Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
_giulianna_ spune:
Imi mai apar asa in minte franturi din ce am citit in capitolul trecut, deh....dupa nastere am ramas cu o memorie de furnica 
Ankussa vazut clipul. Super!
Stelutele alea din ce categorie fac parte ca eu n-am dat de ele.
Roxana petrecere frumoasa! Sa vii cu 1000 de poze!
Mami de
Filmulete cu bebe Edi
Nausica spune:
Ramona, unde ai pus cintecelele alea? N-am fost pe faza cind ai dat mesajul si acum nu-l mai gasesc. Sarumina. 
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
claudinna spune:
neata!
Ramo, ma bucur mult ca au trecut!!
_giulianna_, super pozele si se vede ac Edi e ff incantat de centrul de joaca. chiar ma bate gandul sa-i iau si eu lui Razvan
:)
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andy.p spune:

La multi ani :Andreea,Hari si Anda
Ramo multumim de cantece
,ma bucur ca a cedat iritatia
Luminita
mamica si hunii![]()
Giulianna chiar voiam sa te trec absenta
...super pozele
Babytzapetrecere frumoasa
Nausica cantecele sunt in cap trecut la pag 21![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nausica spune:
AndyP, merci mult.
Preety, ai PM.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference