Sezatoarea canadiana (122)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

nelia ia intra tu pe site la costco si vezi exact care e:
http://www.costco.ca/Common/Search.aspx?whse=BCCA&topnav=&search=keyboard&N=0&Ntt=keyboard&cm_re=1_en-_-Top_Left_Nav-_-Top_search&lang=en-CA

dar eu parca imi aduc aminte si de una gen pian adevarat cu un pic de coada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

am vazut ca ati discutat despre " case vechi" versus "case noi".

eu cred ca fiecare si-ar dori o casa noua, intr-o zona buna dar asta depinde de buget si nu toti isi perimt, asa ca unii aleg o casa veche intr-o zona buna si spun ca lor le plac casele vechi, chit ca nu asta e motivul principal si altii prefera o casa noua intr-o zona mai departata( nu centrala) si spun ca pt ei asta conteaza cel mai mult casa sa fie noua. Eu mi-am luat o casa "aproape noua" intr-o zona buna dar in nord ca sa fie mai ieftina si din experienta mea, spun ca data viitoare sper sa pot sa imi iau o casa noua sau o casa la care sa imi placa interiorul fara exceptii ( ceea ce nu e usor).
Parerea mea ca o casa veche oricat o aranjezi si o dichisesti ramane veche si cam toate au au un miros specific, mai ales in basement, pe care nu pot sa il scoti. iar o casa "aprope noua" ca a mea are dezavantajul, ca daca vrei sa schimbi ceva te doare sufletul ca nu e vechi sa fie nevoie sa schimbi, dar nici "fain" ca sa poti sa pastrezi fara sa te calce pe nervi.
In conculuzie o casa noua, intr-o zona buna cat de cat, e solutia ideala dar poti sa speri la o asa ceva in timpurile de acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mamaana, seamana cu asta, dar nu e acelasi cod:
http://www.costco.ca/Browse/Product.aspx?Prodid=10312453&whse=BCCA&Ne=5000001+4000000&eCat=BCCA|22194|22205&N=4010055%204294966488&Mo=2&pos=3&No=2&Nr=P_CatalogName:BCCA&Ns=P_Price|1||P_SignDesc1&lang=en-CA&Sp=C&ec=BCCA-EC5416-Cat22194&topnav=

Aici, in pliant, pe cupon, scrie Clavier numerique CDP-200 Casio avec support et banc - 177144. Dar daca asta e si e 599, chiar si cu o reducere de 100 si tot e prea scump pentru noi. Eu credeam ca e vreo 2-3 sute, cu reducerea, mai mergea.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

monicuta, trimite-mi pe PM adresa ta de email. vreau sa iti trimit o lista cu contacte de la companiile pharma din QC si ON pe care i-am trimis-o si codrutei (btw, codritu, ti-a folosit la ceva). poate il ajuta pe sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

da, de obicei fac reduceri la alea mai scumpe; noi am avut o pianina, tudor a luat vreo 3 ani lectii de pian; am vandut-o pana la urma ca nu a mai vrut sa cante, dar profesoara lui era tare incantata de ea - zicea ca are clapela mai 'grele', simuleaza mai bine un pian, decat alte pianine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Dragele mele Denisa, maru, lakioana, nelia, mikiion, ica, carmen, mQQm, mamamana, cge, magdone, almo, Lolerai va multumesc mult pentru incurajari.
Ce sa zic, cautarea sotului de job nici nu a inceput, ca se pare ca se intoarce la compania la care a lucrat inainte vreo 2 ani. I-a contactat saptamana trecuta si astazi a primit raspuns ca ar fi incantati sa se intoarca. Trebuie doar sa se aranjeze niste treburi la compania mama din Quebec City legat de salariu 9sper sa fie macar cel pe care l-a lasat in octombrie).
Acum asta ne cam incurca putin planurile pe care le facusem aseara, ca era hotarat sa intre pe somaj si sa mearga de zi la franceza, sa termine mai repede. Dar cum acum are oferta pt job, clar nu mai ia somaj. Ramane sa faca franceza seara. va fi mai greu dar nu imposibil.

Stie cineva un centru de francizare pe Cote de Neiges? I-a spus cineca ca acolo sunt niste cursuri de franceza foarte bune si ar vrea sa incerce acolo. Sau daca stiti in alta parte, dar sa fie de seara. Merci mult

Va pupic si va multumesc inca o data pentru sprijin

Incerc sa mai revin diseara

Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, parerea mea este sa te inscrii ptr ex de apprenti, te poti inscrie pe site cetatean fiind mergi si dai ex, daca faci scoala astepti 8 luni pana la proba practica si apoi conduci singura daca nu faci scoala astepti 12 luni, oricum de asteptat tot trebuie sa astepti nu le poti da la scurt timp unul dupa altul. Ptr ex itit trebuie cartile si poate max 100 $ de platit, nu mai stiu exact cat era suma

Intalnire- vad ca nu mai zice nimeni nimic, sa'nteleg ca v-ati rasgandit?

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Monicutz bb este un centru de francizare foarte bun pe Cote-des-neiges http://www.csdm.qc.ca/centre-Pauline-Julien/index0.htm eu am invatat aici franceza, au profesori foarte buni.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Aoleuuu, am niste cursuri greleee... imi vine sa ma tot duc de la ele!

Toata ziua m-am gindit astazi la permis. Gata, m-ati convins.
Ica, pe care site pot sa ma inscriu, ca eu habar nu am. Eu am fost inscrisa pentru toamna, dar la un numar de telefon, pe care nu-l mai am. Numai ca nu m-am dus... ca i-am avut pe amindoi cei mici bolnavi in acea saptamina. Acum stiu si datele la care am examene si lucrari de predat, deci pot sa-mi programez o zi pentru acest examen teoretic. Am cerut astazi niste carti in franceza si le voi avea miine. Exista si un site cu intrebari? Parca asa stiam.

Si inca ceva: stie cineva o scoala buna (prin buna inteleg un profesor calm, rabdator, care sa nu ma inhibe, ci sa ma incurajeze) in Montreal? A facut cineva, cam cit costa (ora sau sedinta)? Vreau sa ma prinda iarna viitoare cu permis, desi m-a luat deja tremuratul, ca mi-am imaginat cum stau eu cum miinile pe volan si sint singura raspunzatoare de masina si de viata copiilor. Pentru voi care conduceti de cind lumea, poate vi se pare ciudat ce spun, dar eu asa simt acum si ma vad facind o mie de lucruri in viata asta, dar nu conducind. Dar am zis sa iau carnetul si daca nu ma voi simti sigura pe mine la volan, renunt si gata, dar macar sa incerc.

Ica, noi vom fi doua weekenduri la rind plecati din Montreal, de simbata la prinz pina duminica seara, dar dupa aceea, in principiu, ar trebui sa fim sau fim disponibili pentru o intilnire. Putem simbata dupa ora 3 si duminica.

Mamaana, de care pianina ati avut si cit a fost? Ca eu nu ma pricep care sint bune si care nu... dar iar a venit Agata smiorcaind ca are cintecel de invatat si nu are pe ce. Nu ca daca ar avea, chiar ar exersa, creion are, caiet are, asta nu inseamna ca acum isi face lectiile, asa cum mi-a spus... tricoteaza.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ica in privinta job-ului nu stiu ce sa spun pana acum despre gradul de dificultate, am inceput de luni, am muuuulte de invatat.
Ceea ce ma scoate din sarite este ca am intrat intr-un grup de vipere....marocanca nu o suporta pe frantuzoaica, portugheza pe indianca
Fac bisericute(pauza de masa se ia pe rand astfel incat sa ramana mereu cate 3 persoane la ghiseu) si se apuca de barfa.....ce urata e aia, ce proasta e aia, etc.
Sunt cam bulversata, un picut descurajata ca nu ma asteptam sa gasesc un astfel de mediu, probabil unde este o sucursala mai mica.
Dupa ce le-am repetat de 100 de ori ca sunt romanca astazi ma cheama in biroul de credite sa o fac pe interpretul pentru o rusoaica
le zic .....fratilor eu sunt romanca nu stiu rusa .
Dupa toate astea vine la mine marocanca si-mi zice: Mama ce ninge afara, in Rusia ninge la fel, e la fel de frig? ....mi-am zis .....ma dau batuta, am sa ma apuc de invatat rusa.
A... mai e ceva care ma inebuneste si de care nu am stiut.......se sta in picioare la ghiseu, nu avem scaune ca la celelalte banci, dupa 7 ore am zis ca mor de spate
Cam atat..

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput