Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,

La Multi Ani si sa avem un an plin de realizari si impliniri , asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu tuturor .
Felicitari noilor gravidutze si bafta multa aspirantelor la statutul de mamici .

Va pup pe toate, fara exceptie .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; ca îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zâmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor..ma simt mai bineeee acuma...mam dat aseara la burtica si la cap cu ulei sfiintit de la sf nectarie.si ma simt mult mai bine, capul nu ma mai doare deloc de aseara, in schimb toata ziua am avut broscute in burta, mia bolborosit acolo toata ziua...
acum am papat si ma simt ok....atat doar ca ma simt mereu obosita, tot de la tratamnet....

vedeti si de data asta uleiul sfantului meu a facut minuni.

..dar cu ajut sfantului Nectarie eu stiu ca va fi bine, iar minunea nu va intarzia sa apara...
am mare incredere in puterea sfantului meu

doamne te vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

elleni, marijan, noce va multumesc pentru sustinere.

Noce, sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si la termen. Nu stiu nici eu cand am ajuns la 20 si ceva de saptamani si ma rog la Maicutza Domnului sa treaca repede pana la termen.

Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toate anul acesta cu bebi sanatosi.

pogonici, intr-adevar uleiul sfintit face minuni.Eu am si de la F Necatrie si de la Ierusalim de la Mormantul Sfant si ma dau mereu pe burtica sau pe cap daca ma doare

Va pup pe toate

20 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Nanei, ia-ne si pe noi in odiseea ta!
Vreau si eu!
Dar cred ca tre sa mai am rabdare. Acum sunt in asteptare de uratzi, mai mult ca sigur! Ma simt cam aiurea. Sunt in ziua 24 si asa de greu trec... Ar fi prea frumos sa fie adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Jesika am fost la urolog la recomandarea doctritei ginecolog, pentru a vedea daca e vreo problema cu rinichii. Se pare ca nu e nici o problemaUrmeaza o vizita la cardiolog.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

elenii cand ar trebui sa iti vina?eu mi-am facut un test cu 3 zile inainte de data cand imi trebuia sa imi vina.si mi-a iesit pozitiv.Check sure arata o sarcina dupa 7-10 zile de la concepere.asa ca cred ca ai pute sa iti faci un test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata fetelor
Nanei felicitari, sa-ti dea DD multa sanatate, sa ai un bebe sanatos si sa ne iei si pe noi dupa tine, pe acest drum.
Laura nu fi trista, bucura-te de aceasta perioada. Cred ca-i normal sa iti faci griji, si eu ma gandesc uneori ca probabil o femeie insarcinata isi face o gramada de griji in legatura cu bebelusul ei, daca e bine, daca e sanatos. Dar sa ne lasam in grija lui DD, sa ne rugam Maicii Lui sa ne ocroteasca.
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului iti poate aduce multa alinare. Uite un "citat": "Imparateasa mea cea preabuna si nadejdea mea, Nascatoare de Dumnezeu, primitoarea saracilor si ajutatoarea strainilor, bucuria scarbitilor si acoperitoarea necajitilor, vezi-mi nevoia, vezi-mi scarba, ajuta-mi ca unui neputincios, hraneste-ma ca pe un strain, necazul meu il stii, deci il dezleaga precum voiesti, ca n-am alt ajutor afara de tine, nici alta folositoare grabnica nici alta mangaiere buna, ci numai pe tine Maica lui Dumnezeu, ca sa ma pazesti si sa ma acoperi in vecii vecilor, amin."
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate si liniste in aceste vremuri tulburi.

Poze craciun copilasi http://good-times.webshots.com/album/569556900ESNxlA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor.... am revenit....scuze pt. disparitie, dar nu a functionat internetul.....
sinaxarul de azi
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie13.htm

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Sfaturi ale Staretilor Macarie si Ambrozie de la Optina

Staretii Macarie si Ambrozie si, in general, toti batranii spuneau:”SA AVETI SMERENIE”
DRAGOSTEA SI SMERENIA sunt tot atat de strans legate precum lumina de caldura
Acolo unde este smerenie, sunt de toate. iar acolo unde nu este smerenie, nu este nimic, chiar daca omul ar face minuni. Aratati smerenie! fericiti cei curati cu inima. Cel smerit nu este cu putina sa nu fie si curat cu inima; de aceea cei smeriti “vor vedea pe Dumnezeu”
Sa va smeriti! Sa le suferiti pe toate! Exersati-va in smerenie si rabdare. Sa castigati rabdare in sufletul vostru! CEL CE ARE PACE IN SUFLET, INLAUNTRUL LUI, ACELA SI IN TEMNITA SE SIMTE CA IN RAI.
Muzica este o arta, dar exista si o muzica a sufletului. ESTE SENINATATEA SUFLETEASCA. Aceea despre care spune Evanghelia:”luati jugul Meu asupra voastra si va smeriti cu inima si veti afla odihna sufletelor voastre. Caci jugul Meu este bun si sarcina Mea usoara”. Iata, acestea sunt seninatatea si odihna. Ati invatat matematica? Stiti ce inseamna semnul “=”? Inseamna odihna sufletului, fericire, muzica, armonie, adica armonia tutturor puterilor sufletesti.
Femeia nu traieste fara credinta. Necredinta pentru femeie este temporara. ea se va intoarce la credinta, la Dumnezeu, altfel repede se topeste. Cu barbatul este altceva. Acesta poate trai si fara credinta. Se face piatra, stanca, stalp de sare, dar poate trai si asa.
Cultura nu numai ca nu impiedica sporirea duhovniceasca, ci chiar o usureaza.
Staretul Macarie a spus odata parintelui Anatolia, ucenicul sau:
- La biserica trebuie sa mergem obligatoriu inainte de a incepe slujba
- De ce?
- Iti voi spune altadata
Si a spus dupa cativa ani:
- Pentru ca atunci vine si Maica Domnului in biserica
Patima slavei desarte stinge credinta din inima
Partea si soarta celor ce vor sa se mantuiasca este suferinta. Cand suferim trebuie sa ne bucuram.
Fara rabdare si ingaduinta fata de aproapele nostru viata devine nesuferita
Intreaga noastra viata este o taina minunata, cunoscuta numai Unuia Dumnezeu. Nu exista in viata imprejurari legate prin intamplare una de alta, ci totul este o Pronie. De multe ori nu putem intelege insemnatatea unei imprejurari sau a alteia. In fata noastra exista o multime de taine ale caror cheite nu le avem.

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

“Despre schimbarea numelor. Despre rabdare. Despre milostenie. Despre taria credintei. Despre propovaduirea Evangheliei“ - SFANTUL IOAN GURA DE AUR

Trebuie sa se roage totdeauna si neintrerupt si cel necajit, si cel vesel, si cel ce o duce rau, si cel ce o duce bine.
Cel vesel si cel ce o duce bine, ca sa ramana neschimbata veselia si bunastarea lor, si sa nu le piarda, iar cel necajit si cel ce o duce rau, ca sa vada si el o schimbare fericita si sa aiba liniste si mangaiere.
Ai o viata linistita? Roaga-te lui DUMNEZEU ca sa nu ti se tulbure linistea!
Vezi ca se ridica furtuna? Roaga staruitor pe Dumnezeu sa abata de la tine viforul si sa faca din furtuna liniste.
Ai fost auzit? Multumeste ca ai fost auzit.
N-ai fost auzit? Staruie in rugaciune ca sa fii auzit.
Daca Dumnezeu amana uneori datul, apoi n-o face pentru ca te uraste, nici pentru ca Ii esti neplacut, ci pentru ca vrea, prin amanatul datului, sa te aiba mereu langa El, asa cum fac si parintii care-si iubesc copiii: acestia, ca sa ii poata tine mereu langa ei pe copiii zburdalnici, nu le dau indata ce cer.
N-ai nevoie de mijlocitori inaintea lui DUMNEZEU, n-ai nevoie sa mergi cale lunga si nici sa lingusesti pe altii.
De-ai fi singur, fara nici un protector, roaga tu singur pe Dumnezeu, si Dumnezeu iti va implini negresit cererea.
De obicei, DUMNEZEU nu-Si pleaca asa de usor urechea atunci cand se roaga altii pentru noi, cat atunci cand ne rugam noi pentru noi insine, chiar de am fi plini de mii de pacate.
Esti nevrednic? Fii vrednic prin staruinta!
Ca si cel nevrednic poate ajunge vrednic prin staruinta, ca DUMNEZEU ne implineste cererile mai degraba cand e rugat de noi, decat cand punem pe altii sa-L roage pentru noi, si ca, adeseori amana implinirea cererilor noastre nu pentru ca vrea sa ne refuze, nici sa ne trimita cu mainile goale, ci sa ne dea si mai mari bunatati.

Mergi la inceput