Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Dumnezeu sa va ajute sa va reveniti frumos, Gynie Poate acuma ca veti fi singuri si nu vei mai avea alt ajutor decat pe el, situatia se va imbunatati. Va doresc un nou inceput "cu dreptul"

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Fetelor, azi toata ziua am facut bagaje. Maine ma duc la mine acasa. Nu ma gandeam ca am adus la mama atatea lucruri. Am zis ca nu se mai termina. Si gata ... de maine un nou inceput. Asa vad lucrurile. Sper sa fie numai cu lucruri bune. Poate se schimba si situatia cu al meu sot.

Pup fetele!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ziua buna fetele mele dragi

Nu am mai apucat de ff mult timp sa intru - nici macar sa citesc...nu ma lasa grasanu meu sa ma apropii de laptop, imediat se tavaleste pe jos ca vrea si el sa vada sa tasteze - si de asta ziua am preferat sa evit acest obiect, zicandu-mi mereu ca intru seara noaptea...dar asa de obosita ma simt pe la 11 -12 noaptea ca ma pun pe perna si nu stiu cand adorm

Va zic si eu cu intarziere LA MULTI ANI !!! sa va aduca anul asta numai bucurii impliniri si fericire alaturi de cei dragi!!!

Multumesc celor ce si-au adus aminte de mine
Mamiseli, Olivia-

Despre noi - am ajuns la 4,4kg - am lua 1, 1kg de la iesirea din maternitate, suntem o falcoasa, dar desi sunculitele si falcultele au inceput simtitor sa se vada, hainutele tot parca plutesc pe noi.....ori sunt prea lungi, ori intra aerul pe la pulpanase....greu merge in domeniul asta treaba

Chiar in noaptea de revelion grasanu a racit groaznic, si programul nostru a fost din ora in ora aspirator in nasul lui...am tot sperat sa nu ia si printesa...dar de ieri din pacate suntem pe antibiotic din cauza tusei care nu ne da pace...luam Zinnat 2,5 ml la 12 ore, zyrtec si Ambroxol....mi-e asa mila de ea saracuta cand tuseste din toata fiinta ei

Ce ma multumeste este ca totusi reuseste sa suga bine...ea noaptea are o singura trezire pe la 3-4 de vreo 2 sapt....asa ca sper sa treaca si tusea asta...

Am cautat o femeie sa vina sa ma ajute macar fizic cu prezenta si treburile marunte prin casa....de 2 zile a venit cineva, daaar - ea nu calca, nu spala pe jos , nu freaca aragazul - dar in schimb cica face menaj usor - oare in ce o consta menajul asta usor????? Astept ziua de luni sa vedem ce menaj stie sau nu sa faca...ca mai degraba ma descurc de una singura decat cu o femeie vorbitoare non-stop in creierii mei

Cam atata despre noi - voi incerca sa ma adun mai mult si sa fiu mai activa....desi e ff greu de una singura cu 2 rasfatati

Mergi la inceput

La mine linia negra aia sau cum s-o numi a disparut total la prima nastere cam dupa 1 an, iar cu mameloanele....hhmmm Babyzapi, cred ca n-o sa le mai ai roz-roz niciodata, cel putin in cazul meu au ramas la un roz-plamaniu-cafeniu....n-am culoare sa le definesc, insa pot spune ca e o culoare placuta si frumoasa, deci nu ma stresez.
La tine....faptul ca nu alaptezi, poate te ajuta sa recapeti rozul

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Mah nu stiu cum sta treaba cu mamelonul , mamicile de gradul II cred ca ne pot lamuri.
Da" cu dunga verticala de pe burta m-am lamurit din Clinica Mayo : cica nu mai dispare ci, cel mult , se atenueaza. Mai citesc totusi , poate am sarit pasajul cu tzatzile rozacee.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Fetelor, am si eu un pitic pe creier care nu-mi da pace...pana sa fiu gravi avem mamelonul roz, iar din perioada gravideniei pana in prezent este maro.......oare o sa mai fie roz vreodata?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Otilia, ce sperietura zdravana ai trasImi pare rau, dar bine ca ai fost tare pe pozitie si ai rezolvat problema.
Nici a mea nu mai ragaie daca adoarme la san si atunci stau s-o pazesc ca sigur da afara in patut. La biberon in general ragaie, ca e mai haplea, si chiar daca adoarme rupta, o tin la ragait pana o face, ca altfel o gasesc in balta de lapte acrit Nu mi s-a inecat pana acuma.
Andy, daca ia in greutate normal, nu are importanta ca regurgiteaza. Se zice in popor ca regurgiteaza mai mult cei care cresc bine Si nu-ti fa probleme ca nu da tot din stomacel, este doar impresia ta pentru ca e cu jet, asa pateam eu la prima fetita, imi dadea niste jeturi de ziceam ca n-a mai ramas nimik....crede-ma ca ajunsesem sa-i dau sa pape cu folie pe mine, ca ma facea praf
Amalia, petrecere frumoasa la botez si asteptam poze cu mincutul crestin
Mav, imi pare rau pentru colicile si agitatia de ieri, cat despre vomitat, nu-ti fa probleme, s-a inecat si el putin si e foarte bine ca a dat afara. Cat a fost racita, Caterina se ineca cu mucozitati si tusea si-mi vomita lapte cu flegma
Alexutza_26, ii dai antibiotic bebelinei??!!Sau baietelului si n-am inteles eu bine?? Mi se pare atat de mica pentru antibiotic....chiar era musai??

Noi am dormit bine, de la 22 aseara, cu treziri la 2 si la 5, apoi la 7.30 si iar doarme ca sa-si bea mami cafeaua linistita Insa o aud in babymonitor ca scartaie deja.....iar cea mare e la bunici in weekend

_
Poze cu noi

Mergi la inceput

Hai ca deja e record pt mine, am citit macar ce s-a scris capitolul asta....

Babyzapi - culoarea roz-roz - am avut -o si eu si am pierdut-o treptat treptat pana cand acum la al doilea bebe s-a maronit serios, deci nu cred ca se mai intoarce...iar dunga de pe burta cu baiatul a fost ff accentuata, inca o mai am asa palida, dar la fata nu am vazut nicio dunga pe burta mea...

Otilia - si noi ne-am innecat si nu o data la san, de vreo 3 ori serios de tot, numai noaptea mi se intampla minuni din astea, m-am speriat groaznic, la mine insa si-a revenit cand am intors-o pe mana mea cu fata in jos, bineintelkes ca a si vomitat in jet, ca atunci mi-am dat si eu seama cat laptic poate sa bage in ea, adik m-am linistit si cu proba suptului

Amalia - sa aveti parte de un botez frumos, sa va distrati maxim...si poate apuc si eu sa vad pozicile cu micutul crestin!!!

Olivia - ma apuc acum sa trag un ochi la pozicile de la botezul lui Falcuta - asta pana nu se trezeste casa

Mergi la inceput

Laura - bebelinei ii dau Zinnat 2,5 ml la 12 ore si grasanului Unasyn 5 ml la 12 ore...pediatra mea culmea ca este contra administrarii de antibiotice si le prescrie doar in caz de extrema urgenta...dar a zis la baiat ca imi da ca a ramas cu o tuse seaca si la plamani se auzeau niste raluri...si sa nu se complice, iar pt asta mica mi-a zis ca dam antibiotic sa nu se complice si mai rau tusea asta, ca cica fiind asa mica imediat poate face ceva grav la plamani.....si sa o vezi cat e de mica cum inghite asa linistita zinnatul asta care e asa cretos.....ooof sper sa treaca repede zilele astea, mai avem doar 2 de chinuit copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Neatza, ladies!

Oti, imi pare tare rau ca ai trecut cu Elisa printr-un astfel de episod. Ma gandeam dupa ce am citit cum a fost la tine ca, in cele 3-4 dati cand am patit-o si eu cu Sonia, cauza a fost de fiecare data cantitatea extra de laptic pe care i-o dadeam eu ca sa reusesc sa-i maresc cantitatea de lapte/masa. Vezi daca nu poate fi si faptul ca suge prea mult. Eu tot sper ca fata mea sa-si schimbe stilul si, in loc sa manance 7-8 mese pe zi de cate 110 ml, sa treaca si ea la 5-6 mese pe zi de cate 140-150 ml. Adica, sper sa-si scoata masa de noapte, de la ora 3. Dar am renuntat sa o fortez in vreun fel sa pape mai mult, pentru ca de fiecare data a scos lapticul extra in jet pe gura si pe nas, si s-a inecat destul de rau...Din fericire, urla de zici ca o taie cineva, asa ca sunt linistita ca ma atentioneaza rapid daca i se intampla asa ceva...nu de alta, dar eu nu dorm cu ea in camera si sunt stresata uneori sa nu pateasca ceva...

Andy, gasesti poze cu Sonia in contul de cozonacei, uite mai jos linkul.
http://good-times.webshots.com/album/569546856rKgRRL

Anca, Olivia, Dandusa, Babyzapi, multumesc pentru vorbele frumoase la adresa Soniei, sunteti dragute...eu nu o consider frumoasa, mai ales ca am vazut la odiseea noastra ce inseamna o bebelusha frumoasa, insa este dulce, intr-adevar, si delicata, cum bine a observat Dandusa. Este foarte expresiva, vesela si vie, daca pot sa spun asa. Asta ma bucura mult, ca a luat ce e mai bun de la noi, mai ales de la tatal ei, care este un vesel si un optimist prin excelenta.

O zi frumoasa va doresc,

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Otilia la multe lunite Elisei

Amalia petrecere frumoasa la botez

Mav ii iau putin locul lui Eli si pun pe ei de H. Spune-le sa pelce si sa revina cand or primi invitatie ...adica niciodata...si deci, tzitzi nu o sa mai fie roz? ...asta chiar e veste proasta...si Mirtha, dunga verticala de pe burta in cel mai fericit caz se atenueaza? nici asta nu ma 'coafeaza'

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Fetele cu modificarile/listutzele, m-am gandit sa va dau o mana de ajutor si sa fac eu lista cu zilele de nastere, doar ca va trebui sa o puneti voi pe prima pagina, pentru ca eu nu stiu cum sa o amplasez acolo.

Avem cateva zile de nastere in ianuarie pe care le-am ratat, asa ca le spun La multi ani! retroactiv urmatoarelor fete: alexutza26, Ancaoradea, Darling, VonHelen si Mnarcisa.

O sa trec in primul rand fetele care nu au data nasterii in lista:
Anes (stim doar anul - 1974), Andy08, Spiridusul, nglcarmen1, Furnicusa, fluturasha23, Marush, Alra si Ale.

Ianuarie:
01.01 - Alexutza26,
02.01 - Ancaoradea,
05.01 - Darling,
06.01 - VonHelen,
09.01 - Mnarcisa,
17.01 - Monicus, Ramo2007, Nature
19.01 - ginye55
25.01 - Ireen
26.01 - Flore26
27.01 - Cata_myky, Olivia26
30.01 - Leeloo

Februarie
01.02 - Julia16
02.02 - Lorellay
05.02 - Ank83, vrajitoarea
09.02 - Flowers
14.02 - Simona1402
18.02 - Andutza_02

Martie
01.03 - Diamisha
04.03 - A.Alina
21.03 - Alexa1983

Aprilie
03.04 - Maria_28
06.04 - Bebecris
13.04 - Mirtha, Cherieactiv
15.04 - Hera25
17.04 - Naty35
20.04 - mada_rozz
22.04 - Mendy
23.04 - Ana.6602
26.04 - Wndyctygirl
28.04 - Mada

Mai
08.05 - Madutza
22.05 - Brie, Crismargrg, nebunica-zapacica
26.05 - BraveGirl

Iunie
10.06 - vrabiuta
14.06 - madutza_bra
18.06 - Lauramiron
21.06 - Diana21
24.06 - Oaanna

Iulie
02.07 - Estyanda
03.07 - Simona73
04.07 - Amalia
07.07 - manumanu
14.07 - Mav
21.07 - Flori76
22.07 - alexa_rozi
26.07 - cristina_ph
27.07 - Kita
30.07 - Babyzapi

August
11.08 - mar_ysa28, Esaria
15.08 - malinas
17.08 - criss703
23.08 - Z_Iulia
26.08 - Creatza
27.08 - Dandusa, IuliaCospy
28.08 - machus

Septembrie
01.09 - Elilov3
18.09 - andreyutza, Madutz
21.09 - Carmendu
25.09 - Isaelena
28.09 - Mickyyy

Octombrie
15.10 - Gabitza1977
23.10 - mariana28
30.10 - Oceanborn

Noiembrie
03.11 - Bertha
07.11 - Miky_ea, Mamiseli11
19.11 - Zaden
25.11 - caterinas

Decembrie
05.12 - Monicabo
19.12 - Anca_27
22.12 - Loren@, Mirela_1
23.12 - Gabitza_ro
30.12 - Otiliav, Futuremother

Acestea sunt datele pe care le-am luat din lista cu gravidutzele care au nascut si ne-au anuntat, de la odisee. Daca sunt greseli, va rog sa le semnalati.

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Aoleu Otilia ce sperietura tre sa fii tras...bine ca aai stiut ca sa-i faci ca sa o ajuti sa soata lapticul . Si noi tre sa-i facem pasaport lui Strumficu' si chiar ma gandeam ce chinuiala o sa fie sa-l facem atent...stii cum e...cand il vrei treaz si 'pe faza' atunci baga somn de rupe

Andy iubita dar te obosesti prea tare asa. Daca te culci si bebe se trezeste sa pape sa stii ca il auzi imediat

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput