Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
elilov3 spune:
seara buna
diamisha am vazut pozele in sfarsit si eu cu Sonia o minune de fata imi place cum ii sta cu caciulitza 

diana am vazut pozica cu Ianca artista....se vede ca este un copil fericit (culorile folosite de ea in mare parte sunt calde
)...mai tarzu intru si la cozonacei sa vedem ce ai postat si acolo
...cat priveste cumpararturile mah ne fac astia mici tot mai multe le luam lor ![]()
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
elilov3 spune:
flowers sa sti ca la directile de munca au aparut un nou tip de adev...si eu am luat teapa asta miercuri aveam una veche am mers la scoala am complectat.o si cand sa merg sa o depun ni sa spus ca numai e buna...acum luni merg sa intru in posesia celei noi...deci mergi si ia alta 

carmendu si eu folosesc tot aptamil in completare cand nu scot suficient lapte de la tzitzi si intradevar e altul ambalajul
...a iar pa eu folosesc de cea plata dorna 
si de
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
elilov3 spune:
andreyutza sa sti ca problema cu gatul a avuto si bb al meu in timp se regleaza...sa il ajuti cu masaj in zona respectiva plus exercitii cu caputul in stanga in dreapta cu capul in piept si tot asa ...cand e el dispus....noi cand am fost la contro ia facut control sa vada daca si-a revenit pot sa il faci si tu....stand de jos de pe spate il iei de pe manute si il ridici numai tinandul de manute...daca isi tine el singur caputul e bine si-a revenit daca nu ma dreaza...sa ii faci testul cand e treaz si nu adormit...iti dai seama ca daca e somnoros...va fi ca o piftie...incearca
centura nu am purtat si nic nu intentionez..muschii trebuie lasati sa isi revina daca tu pui centura 
izabela si Mirtha si eu la prima sarcina am avut dunga minune care mi-a disparut in cateva luni...cat priveste sanii roz cafeniu...roz, roz nu va mai fi 

si de
elilov3 spune:
ginye sa fie cu noroc mutarea sa pasiti cu dreptul cand treceti pragul casei 

otilia ma bucur ca ai avut prezenta de spirit si totul sa terminat cu bine
...mah spre marea mea rusine eu habar nu am nici o manevra de asta
...
si de
bertha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Intrebare : la aproape 2 luni didonelu meu mic Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9 |
La noi la fel
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
elilov3 spune:
mav off nenorocitii de H
sa plece de la tine si sa numai vina la tine niciodata ![]()

amalia felicitari!!! pt micul crestin abia steptam pozele si impresile cum a fost 

si de
Ank83 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui lauramiron Bravo Anka! Stiu cum e sa te doara bratele de la tinut bebeloi mare
_ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
mai bine nu ma plang ca il caram pe raul de 12 kg si eu eram gravi

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
elilov3 spune:
alexutza multa sanatate coilasilor..oricum eu sunt impotriva antibioticelor la bb-i acuma imp me sa ii treaca 

malinas din cate stiu eu angajatorul va oferi cei 15% pana la 100% numai daca au fonduri legea nu ii obliga sa ii dea...nu stiu daca vei reusi...
ramanea numai bunavointa sefului daca are de unde sa dea si poate da daca nu , nu 
si de
elilov3 spune:
ramo eu ii schimb pampersul lui balacila ori de cate ori ii dau sa pape...si daca intre timp aud ca face cacutza il schimb 
Anes La multi ani!!! sa iti traiasca baiatul sa creasca mare si voinicel sa aibe mama cu ce se mandri 

si de
elilov3 spune:
madutza-bra imi pare rau ca ai trecut prin clipe grle....sper sa reusesti sa gasesti pe cineva sa te ajute totusi e greu singura 

criss stiu multe persoane cu bb-i care prefera numai un san...o prietena de amea fiusu papa nuami sanul drept si a fost nevoita 1 an si 4 luni cat ia dat sa suga sa isi mulga celalalt san...eu zic totusi sa insisti cu sanul si dimineata cand e infometat sa il servesti pe cel pe acre il refuza de foame trebuie sa ila ccepte...doar tot tzatza e si aia
bafta sa reusesti 
si de

Paula Sofia DN 18.11.2008
... mi se parea mie ca ma cam dor mainileee