Fiv in Ungaria 49
Raspunsuri - Pagina 13
mihaele spune:
Miha sa ati traiasca bebita si sa te bucuri de ea
Fetelor datorita voua am si datorita lui ZisaCami ajuns la Zeged toate informatiile le-am primit de la voi nu stiu ce aveti cu cazarea si traducerea pentru mine una a fost foarte important acest lucru e foarte greu sa pleci intr-o tara straina sa nu sti unde sa te cazezi si nici sa nu vorbesti ungureste sau chiar engleza ca sa te poti intelege. Eu de exemplu primul drum pe care la-m facut in Ungaria am dormit in masina in fata clinici a fost o experienta pentru noi si chiar nu conta bine erea daca si reuseam . Haideti sa ne vedem de necazul nostru ca suntem toate in aceeasi suferinta sa ne intelegem fiecare si sa ne acceptam si cu bune si cu rele. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ajute sa ne indeplinim visul mult dorit.
Acum sa va spun ce am mai facut eu am facut o groaza de analize imunologice.hormonale si analize de coagulare toate analizele bune urmeaza sa fac Et cu embrionasi congelati nu stiu nimic despre asta este prima data care fac ce o vrea DD cu mine.
Cris sa te ajute Dumnezeu sa gasesti cauza eu plec in Ungaria si tot nu am gasit cauza am facut tot ce se putea face nu mai am analize de facu Bafta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
Micky2007 spune:
buluna vezi sa nu uiti sa te programezi pentru eco morfofetala de 20-22 saptamani.
Micky 22+ +
Micky2007 spune:
mihaele nu are nimeni nimic cu cazarea si traducerea dar de cateva capitole numai despre asa ceva se vorbeste. Fiecare este liber sa faca cata reclama doreste, dar poate sa deschida si un subiect nou special pentru cazare fara nici o problema.
Nu asta este scopul acestui subiect.
Eu chiar mai intram la acest subiect sa mai dau sfaturi (asa cum si altii m-au ajutat pe mine), atat cat pot, dar nu am avut cui.
Sper ca nu supar pe nimeni si sper din tot sufletul sa redevina acest subiect ce a fost odata.
Micky 22+ +
mihaele spune:
Miky2007 sarcina usoara si la termen ati doresc si te rog tragema tare si pe mine dupa tine ai dreptate tu ca se vb de cazare si traducere dar astea au fost intrebarile in ultimul timpT o sa citesc si eu din urma sa vedem daca cineva a certut un alt fel de ajutor si nu a fost ajutat si eu ajut cat pot ai dreptate si pe mine ma ajutat la randul meu .
Ex meu cand am loat in calcul sa facem fiv in Ungaria primul lucru al care ne-am gandit a fost unde ne cazam si cien ne tratuce din cauza asta am facut 2 fiv-uri in Romania de frica ca nu o sa ne descurcam si deaici intrebarile despre cazare si traducere .
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
Micky2007 spune:
mihaele te trag cum sa nu. Doresc ca toate sa reuseasca cat mai repede. Stiu cat m-am chinuit eu. Iti doresc din tot sufletul sa fie bine de data asta si te astept la gravidute prin FIV.
Micky 22+ +
sima1 spune:
Candy imi pare rau prin ce ai trecut.Iti doresc din suflet sa reusesti.Te rog sa imi spui din ce cauza ti sa rupt apa.
Mihaele iti doresc ca puisorii tai sa fie bine si sa ai un Bhcg mare.
cris Sunt sigura ca vei reusi.
20+
mihaele spune:
Micky2007,Sima1 mutumesc frumos ce o vrea Dumnezeu si cu mine este ultima incercare pe care o fac poate de va indura si de mine.da dea Dumnezeu sa fie asa cum ziceti voi
ioana_p76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaele ..nu stiu ce aveti cu cazarea si traducerea pentru mine una a fost foarte important acest lucru e foarte greu sa pleci intr-o tara straina sa nu sti unde sa te cazezi si nici sa nu vorbesti ungureste sau chiar engleza ca sa te poti intelege. Eu de exemplu primul drum pe care la-m facut in Ungaria am dormit in masina in fata clinici a fost o experienta pentru noi si chiar nu conta bine erea daca si reuseam . Haideti sa ne vedem de necazul nostru ca suntem toate in aceeasi suferinta sa ne intelegem fiecare si sa ne acceptam si cu bune si cu rele. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ajute sa ne indeplinim visul mult dorit. |
Nu am mai intrat la acest subiect din lipsa de timp, dar si din motivele enumerate de Cris81, Zapp, Andicu si celelalte fete care au fost de aceeasi parere.
Mihaela, pentru informatii ref la cazare exista prima pagina, care are o gramada de variante de cazare, fetele au muncit mult sa adune informatii si sa structureze prima pagina asa cum e.
Insa probabil fetelor noi le e mai usor sa intrebe decat sa citeasca, dar e pierderea lor pt ca primesc invariabil acelasi raspuns, aceeasi varianta de cazare si aceeasi varianta de traducere, inclusiv daca vor la dr. Zadori (cu care te poti intelege si cu o bruma de engleza). Dar nuuuu...orice fata noua e indrumata spre aceeasi locatie si aceeasi traducere si in curand va fi indrumata si spre acelasi doctor, pardon- doctorita. Am vazut mesaje, majoritatea cu subinteles, care indrumau tot spre doctorita.
Fiecare are dreptul sa decida unde merge, de aceea corect ar fi ca fetele noi sa fie sfatuite sa citeasca prima pagina, capitolele din urma si apoi sa decida fiecare unde se cazeaza si la ce medic merg si daca au nevoie de traducere.
Citat: |
Citat din mesajul lui Micki2007 ..nu are nimeni nimic cu cazarea si traducerea dar de cateva capitole numai despre asa ceva se vorbeste. Fiecare este liber sa faca cata reclama doreste, dar poate sa deschida si un subiect nou special pentru cazare fara nici o problema. Nu asta este scopul acestui subiect. |
De acord cu tine, Micki, mai putin cu faza cu reclama, pentru ca cred ca stiti cu toate ca reclama nu e permisa pe forum, decat la mica publicitate.
Asta a fost parerea mea, imi pare rau daca unele din voi se vor supara, insa chiar nu asta este scopul acestui subiect
Va doresc tuturor numai bine!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
mihaele spune:
Fetelor ahideti sa nu uitam durerea nostra si sa nu uitam fiecare prin ce a trecut in privinta ca se recomanda doctora credetima pe cuvant eu una nu am stiut ca exista si aceasta doctora pana nu am ajuns in Ungaria la clinica eu am mers si merg incontinuare la Zadori eu nu vad nimic rau ca sa vb si despre doctorita fiecare merge unde vrea la ce medic vrea dar e bine de stiut ca in clinica de la Szeged sunt doi medici care fac fiv.
angel33 spune:
Candy imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat... Sper sa reusesti sa treci peste asta. Suntem langa tine si te pomenim in rugaciunile noastre.
Mihaela sa fie cu noroc.
Fetelor, cele care ati facut mai multe fiv-uri nereusite si care ati pierdut 1-2 sarcini faceti analize imunologice. Tot ce se poate. Pentru cele care va descurcati bine la engleza
http://repro-med.net/tests/pheninfo.php
cele care aveti nevoie de ajutor, spuneti.
Sa dea Dumnezeu ca fiecare dintre voi sa ajungeti sa va strangeti copiii la piept, eu am un copilas, e mare acum, stiu cum e... dar mai vrem unul.
Angel