Fiv in Ungaria 49

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Zapp iti dau perfecta dreptate la fel ca si Andicu. Subiectul "Fiv in Ungaria" in adevaratul sens al cuvintelor a fost cindva. Acestui fap se datoreaza si lipsea mea, si aceluias fapt se datoreaza si ca am indrept catre alte subiecte pt aflarea noutatilor si sfaturilor.
Pacat pt ca mia- fost foarte drag subiectul acesta.

Candy in primul rans iti doresc mult succes in drumul ales.Nu ai primit nici un raspuns datorita cauzei de mai sus scrise. Noi cele mai vechi nu prea mai intram pt ca.... doar ai citit mai sus citeva cauze. Uite din experienta mea pot sa iti spun ca poti sa iei ceai de cretisoara, maca, l-arginina1000 mg (l-arginina repet, NU arginian simpla) pentru endometru, iar pentru o mai buan vascularizatie poti sa iei si aspirina dupa et (care poate fi efervescenta sau tablete - dar sunt ferm convinsa ca aspirian iti va da si dr).
Succes inca o data.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui CANDY1902

eu am pus netul in special pt acest forum stiam de la 2 din prietenele mele ca leati ajutat f mult sincer eu pina acum nu stiu ce sa cred am scris si eu ceva apropo de tratamentul naturist despre care se spune ca ar ajuta la obtinerea unei sarcini{ceaiul de cartisoara si multi maca}si nu am primit niciun rasp sunt noua aici nu prea cunosc niciuna din fete dar asta nu inseamna ca nu putea cineva sa ma ajute cu un rasp voi face si eu luna viitoare un fiv cu embrioni congelati poate ceva naturist ar fi ajutat la endometru totusi daca poate cineva sa-mi dea vreo sugestie o primesc cu placere va pup pe toate mult noroc in implinirea visului cel mai de pret CANDY

Candy, bine-ai venit si mult succes! promit ca citesc din urma si iti raspund cu mai multe detalii! am auzit si eu lucruri bune de Multi Maca si ceaiul de cretisoara, sunt fete care au folosit, parca Pussi a baut ceai de cretisoara.Stiu ca Maca ajuta si la intretinerea depozitului de ovule, si ca ceaiul de cretisoara ajuta la fixarea sarcinii si stimuleaza ingrosarea endometrului(daca e necesar). Mai sunt multe fete la subiectul FIV care au tinut trat si pe cale naturista. SI ele te pot lamuri. Eu doar am citit despre ele, nu am si folosit.

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

ANDICU,MAGDUTA multumesc.MAGDUTA poti sa-mi scri te rog si un mod de administrare acum am cm deci doar luna viitoare incep fivul cu em congelati vreti sa va scriu povestea mea?o sa vo scriu daca vreti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

Buna la toate fetele. In primul rand vreau sa va spun ca ma bucur enorm de mult ca au iesit la scris veteranele de la FIV IN UNGARIA .Am citit ore intregi povestea fiecaruia dintre voi.Eram alaturi de voi cu sufletul,stiam de fiecare toti pasii pe care ii faceati la Szeged.Ma bucuram de reusitele voastre si ma intristam de nereusitele voastre.E greu pentru o femeie sa suporte consecintele infertilitatii.E greu psihic,fizic si material.Haideti sa fim mai bune ptr ca intr-un fel sau altul toate avem aceiasi suferinta.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari!

ce se intampla fetelor???nu-mi vine sa cred ca sunteti suparici si ca s-a schimbat atat de mult acest subiect care altadata era sufletul meu,asta si cel de fiv,offf haideti totusi sa nu lasam sa se prapadeasca acest subiect,eu sunt ocupata,am mai scris asta de multe ori dar promit ca daca isi revine subiectul fac tot ce pot sa mai scriu macar un mesaj la 2 zile,si sa raspund la intrebarile voastre.plzz haideti sa fim unite ca altadata!

va trimit cate un la toate,si mai ales pt colegele mele vechi,PUSSI,ANDICU,CRIS,MAGDUTA,LIANA, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Candy eu stiu ca din maca se ia 2 tb /zi , iar din ceaiul de cretisoara se bea cam o cana dupa et, iar din l-arginina 1000mg se ia 1 tb/zi. Chiar te rog sa ne scrii povestea ta.
Chiar as vrea sa fie subiectul cum a fost.
Kla78 ce a mai trecut timpul, si cind ma gindesc ca si bebicii mei puteau fi de aceas virsta ...dar mergem mai departe.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

criss mare dreptate ai. Si mie imi placea odata acest subiect, doar datorita voua (dar in special tie) eu am reusit, dar acum nici nu mai imi vine sa intru. Asta este, doar cazarea conteaza atat.

Micky 21+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Poveste noastra incepe asa. Sambata seara a venit dr meu in tara cum a trecut granita am vb la tel, m-a intrebat daca suntem in aceeasi formatie adica 2 in 1 , si m-a intrebat daca vreau sa nasc duminica pt ca el e la spital pt prietena mea Andreea, fivoasa si ea , careia i se rupsese apa, i-am spus ca nu vreau si ca desi ajug duminica in Timisoara o sa merg la hotel si abia luni ma duc la un spital si daca bebita sta bine o lasam sa dea un semn si apoi o scoatem. A inceput sa rada de mine pt ca nu mai vroiam sa nasc si a zis sa-l sun daca se schimba ceva . Duminica dimineata m-am trezit si am stranutat apoi la baie am vazut o mica portiune de ceva alb gelatinos dar f putin, mi-am pus utrogestanul lsi din nou am vazut ceva gelatinos, am mai dormit 1 ora , m-am trezit , mi-am facut dus, m-am spalat pe cap si l-am sunat pe dr , nu eram deloc ingrijorata nici cand mi-a zis sa ajung la spital pana la ora 12 nu m-am gandit ca nasc. Si am ajuns,pe drum am inceput sa vomit ceva ca o spuma, m-am gandit ca e cam ciudat si i-am zis sotului sa se grabeasca, cand am ajuns era inca in operatie cu Andreea, la 12,30 a venit sa vb cu mine, m-a controlat si aveam dilatatie 3 si incepusera ceva contractii, a anuntat imediat sa pregateasca sala ca urmeaza o cezariana, inca nu realizam ca e vorba despre mine, s-a apucat sa imi scoate firul de la cerclaj desi eu tot insistam sa-l scoata in timpul operatiei mi-a spus ca nu se poate si a inceput sa ma chinue, m-a durut tare pt ca firul nu era de gasit cam 5 min a durat povestea asta , eu stiam ca nu doare deloc, m-am enervat putin dar mi-a trecut . Mi-au adus repede din masina camas, papucii , capotelul si cutia pt celule stem si am plecat spre sala de operatii, ultimul lucru pe care mi-l amintesc este sotul meu care imi facea semn ca ma pupa (deasupra salii de operatii este o incapere in care stau studentii ca sa vada operatiile) i-am facut si eu semn cu mana si am adormit, nu am stiut ca o sa se uite la operatie, nu il credeam asa de tare, mai mult, a facut si poze, apoi amintiri confuze despre dr meu ca ma mangaia pe fata, sotul meu imi arata poze pe aparat dar nu puteam sa vad, vedeam in ceata si intrebam intruna unde e copilul meu si daca e bine, imainte de operatie avertizasem pe toata lumea de la dr la asistente sa imi spuna cum deschid ochi despre copil si imi spuneau dar eu nu tineam minte si iara intrebam pana mi-au adus fetita si mi-au pus-o in brate. Inca nu imi revenisem cand a venit asistenta si mi-a zis’’uite mami fetita ta’’ nu am mai avut aer, imi venea sa plang si am simtit o durere in piept e de departe cea mai mare emotie pe care am trait-o mi-au lasat-o destul de mult o vedeam prin ceata dar nu putea sa ii las sa o ea, nu ma saturam sa o privesc, devenisem mama si ea era copilul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Doamne ce ma bucur sa va citesc chiar si la subiecte ma delicate dar cu un adevar gol golut,sincer ma bucur
Andicu arati ff bine dar Filip e adorabil
Magduta,sandica,Zapp,miha3,ancaoradea,Adaca,liana,intrnet,Mi-ka,criss,Leny,pussi etc sincer imi era dor de voi si de vremurile bune va cu mult drag sper sa mai pot intra sa va citesc

37+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Criss81 ma bucur ca ai revenit sper sa intri mai des,ca inainte,dupa cum vezi multe fete ti-au simtit lipsa si multe au nevoie de ajutor, tu ce mai faci, esti bine, as vrea sa aud de la tine ca nu ai renuntat la visul tau
Candy eu am luat pt endometru ginseng 1 pe i si estrofen 2 pe zi iar din ziu ET am baut ceai de cretisaoara, m-a invatat Pussi
Va citesc zilnic dar nu prea pot sa va scriu, mainile mele sunt cam tot timpul ocupate,acum ii dictez nepoatei mele si ea va scrie ca eu alaptez. Suntem bine, crestem in fiecare zi, e un copil asa de bun.
Va pup pe toate dar in mod special pe veteranele care m-au ajutat si pe mine atunci cand am avut nevoie sper sa treaca peste toate si sa scrie in continuare forumul asta e asa cum il facem noi, hai sa il facem frumos si utl fara certuri.

Mergi la inceput