Strumfi de iul-aug 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Buna fetelor! Nu am mai intrat pentru ca de ce imi era frica nu am scapat si a luat si Deny de la mine viroza. Tuseste urat si a avut febra mare vreo doua zile. Asa ca pentru moment am suspendat antrenamentul nostru cu somnicul pentru ca e prea mofturoasa sa mearga. Deja ma rog de ea sa manance de 3 zile si in afara de tzitzi nu a vrut decat iaurt cu fructe, asa ca i-am dat cat a vrut numai sa stiu ca are ceva in burtica.
Am discutat cu doctorita problema noastra cu somnul si ne-a spus ca pana nu o mutam in patutul ei nu o sa se linisteasca. Ne-a recomandat sa incepem cand o sa se faca bine. Momentan e prea maraita sa functioneze. Acum suntem pe sistem "cangurul" unde sunt eu e si ea...chiar si la wc.
Lori asa cum ziceam, momentan nu am mai incercat. De mancat a mancat aseara iaurt cu fructe pe la 10 noaptea ca mi-a cerut si m-am bucurat ca totusi vrea si ea ceva sa manance. Iar pe la 1 noaptea...facea ture prin pat si maraia ca nu stia nici ea ce vrea. Tot pe iaurt as da vina. Eu totusi o sa continui sa nu ii mai dau dulce nimic dupa ora 17-18 si sper sa se rezolve somnul.
violeta am luat si eu pilula aia mai demult dar nu imi amintesc sa ma fi simtit in vreun fel...doar ca mi-a venit mai devreme si m-am speriat ca nu stiam de ce.
Nu va mai zic de patut ca la noi e mobilier de papusi. Oricum i-am scos partea din fata si acum e locul unde se aseaza sa se joace ziua. Sta si juma' de ora si se chinuie sa dezlipeasca abtibildurile de pe patut si sa le lipeasca la loc.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Brazuca, imi pare foarte rau, din pacate stiu cum e, noi am facut amandoua in acelasi timp si, daca ar fi fost sa aleg, as fi preferat sa facem decalat. Nici acum, dupa 10 zile, nu ne-am revenit. Febra a trecut dupa 3 zile, dar tusea si nasul foarte infundat au ramas destul de rau.

Cu pofta de mancare asa a fost si la noi si nu si-a revenit, a trait cateva zile doar cu apa si suc proaspat stors, n-a vrut nici lapte, supa sau alte solide. Eu zic sa nu-ti faci griji pentru ca o sa-si revina cu asta, dar sa-i dai numai ce vrea ea sa pape. Cu "cangurul" asa a fost si la noi si inca mai dureaza, la fel cu suptul. Ideea e sa nu te stresezi, e normal ce se intampla, o sa se rezolve.

Ce ii dai Denisei? Antitermice si atat?

Si daca-mi permiti o sugestie, nu mi-o lua in nume de rau: eu nu i-as da dulciuri deloc, adica nimic cu zahar, pentru ca strica sistemul imunitar rau de tot. Fructele sunt ok, prajiturile de casa cu miere sunt ok, dar zaharul de orice fel nu e.

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Stiti ca saptamana trecuta va spuneam ca sambata asta am petrecere acasa ca e ziua sotului.....ei bine nu am mai facut nimic si am amanat pe sambata viitoare...trebuiau sa vina vreo 12 persoane din care 6 erau bolnave de gripa/viroza....asa ca i-am sunat frumos (pe aia care nu s-au simtit sa ne zica ca nu vin ca sunt bolnavi!)si le-am spus ca amanam ca nu vrem sa imbolnavim fata sau pe noi (ca tot aia e pana la urma ca o transmitem de la unii la altii!!!). Am decis ca sambata viitoare il vom chinui pe socrul meu...adica ducem fata la ei...si spre oara 12 incolo (ca fata refuza sa doarma la ei)vine si o aduce acasa. Pe drum va adormi (intotdeauna adoarme in masina) asa ca taman bine o duc direct in patul ei si noi mai putem sta daca vrem...in felul asta ma asigur si eu ca nu ne captusim cu ceva.... tare m-am mai chiunit si eu cu catinca in octombrie cand mi-a facut trei viroze consecutive (teermina cu una lua alta!) si a inceput chiar de ziua mea....la ultima viroza am reusit si noi sa luam amandoi de la ea...eu mai rau, taica-su ceva mai putin chinuitor...imi pare rau fetelor ca treceti prin asta...stiu cum e!!!
va pup si sanatate

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Incepusem sa scriu dar am auzit ceva suspect din bucatarie si am fugit sa vad isprava fetei: si-a tras un scaun si s-a urcat sa ajunga la chiuveta, cum ne-a vazut pe noi, acolo si-a gasit joaca tocmai cu tacamurile proaspat spalate. Din fericire avea doar o lingura si o furculita, dar a trecut milimetric pe langa niste cutite foarte ascutite, mi-a stat inima cand am vazut-o.

Oanamada, eu inca raman surprinsa cum poate exista atata ignoranta (sa nu zic nesimtire) sa mergi bolnav de ceva contagios in casa altora, chiar daca nu au copii. Cand in casa respectiva mai e si un copil mic sau o femeie insarcinata, deja devine strigator la cer.

Eu inca sunt foc de suparata pe nenea care ne-a dat gripa, n-am mai avut ceva atat de rau de vreo 5 ani, si era ultimul lucru care ne trebuia la inceputul anului.
Trecand peste asta, Saby are 2 canini de care saracuta nu a avut timp sa se planga prea mult, a fost mult mai ocupata cu viroza.

Saby la laptop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Fetili, dar ce haioase sunteti
Multumesc tuturor pt raspunsuri
Brazuca multa sanatate va doresc din suflet Lori nu prea papa iaurt cu fructe, in schimb ii dau cereale seara, si alea au sigur zahar. Nici eu nu pot incerca acum experimentul pt ca ii mai iese un canin si vad ca e cam nervoasa. Mai asteptam...

Carla si Lori are tendinta de a cobori din patut, de aceea trebuie sa fiu in preajma ei cand se trezeste, pt a evita unele accidente. Ea mai vrea sa sara in patut de pe marginea canapelei, patutul fiind lipit de bratul canapelei, si iarasi trebuie sa stam cu ochii pe ea. Nazdravani mai sunt copiii astia

Oanamada faza asta cu crema de galbenele chiar nu o stiam, eu chiar am dat-o pe obrajori cu una de la TIS Farmaceutic SA, Bucuresti. Sper ca nu e fabrica de care spuneai tu. Multumesc pt avertisment, n-o s-o mai dau cu ea. Eu si asa ma feream sa o dau cu creme, ca vorba aia, nu sunt chiar naturale... nici macar cele asa-zise naturale. Acuma sper ca macar uleiul de masline sa fie natural

Mihaela

Cu patutul, am mai discutat cu husbandu', el a lucrat la MEX candva. Am ajuns la concluzia ca pt spatiul nostru stramt ii vom face unul incastrat in perete, stiti voi, de alea care se ridica pe perete cand in strangi si arata ca un dulap fals. Va avea si bare de protectie pe laterale si eu as vrea sa fie si glisante in jos ca sa se poata da Lori jos sau sa urce singurica (asa are mai multa independenta). Dimensiunile vor fi dupa cele ale saltelei, presupun ca 180/80 cm. Initial eu as fi vrut mai micut si cu loc de depozitare in partea de jos a patutului, dar cel incastrat ii lasa Lorinei mai mult spatiu de miscare si nici nu ne mai punem problema colturilor. Mai ramane sa gasim pana in vara pe cineva care sa indeplineasca toate cerintele noastre.

Mergi la inceput

Lavi, mie mi-e tare greu sa fiu pe langa Saby cand se trezeste, mai ales dimineata, de aceea prefer sa stiu ca se poate da jos din patut si sa vina la noi cand vrea. Si chiar nu abuzeaza de asta, doarme singura toata noaptea si doar in unele dimineti ne viziteaza, cand zabovim noi mai mult, chiar daca o auzim strigandu-ne.

M-ar interesa si pe mine un pat incastrat in perete. Ai cumva vreo schema, cum ar arata si cum s-ar construi?

Saby la laptop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Fetele ,care sunteti interesate de patuturi la comanda ,am gasit ceva pe net-se fac orice fel de patuturi.
http://www.etrader.ro/firma/678/gallery/paturietajateduble.JPG

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Brazuca,sanatate multa.

Aaron e un pic mai bine,nu a mers nici a doua branula decat aproape o zi,oricum nu am mai vrut sa-l intepam,asa ca continuam cu antibio oral.

Carla,ma duc in urma sa citesc,eu eram sigura ca tu ai scris de vaccin,dar poate eu gresesc

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput