Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

multumesc pentru link. oare nu au si ei un site ceva unde sa vezi ce medici activeaza acolo, etc?

Vine bebica .... +23
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Flobaby, eu tot pe site m-am uitat la preturi ( la eco de 13 sapt am platit 230 ron,la fel ca pe site:http://www.medlife.ro/index.php?show=hyperclinica&s=91&pret=207 )

Mamica Oana, cei de la Medlife au cd-uri cu inscriptie Medlife, dar nu am primit (dr spunea ceva ca nu merge sistemul si nu poate da cd-uri );oricum poti sa iei si tu unul cu tine,desi nu stiu ce sanse sunt.

elena,17 cu +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Neata gagici, ce fac fetele azi?

Am vazut ca ati tot discutat despre recoltarea de celule stem si m-ati pus pe ganduri.Dar dupa de am citit pe acest site (http://www.biogenis.ro/?pag=informatii&art=4) m-am gandit sa fiu de partea clarei si sa fac altceva pt BB cu banii astia.
Link-ul pe care l-am pus duce fix la lista de boli care se pot trata si din cate am vazut sunt majoritatea "boli mostenite", iar tipul de cancer este doar cel mamar.Eu una nu am avut cazuri in familie asa ca m-am hotarat sa nu recoltez....dar e optiunea fiecareia si eu nu condamn pe nimeni.Totusi mi s-a parut ca e destul de explicit site-ul si m-am gandit ca v-ar fi de ajutor pt luarea unor decizii si o zi buna pt toate

17

http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png

http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK

Dani3lla sau alte fete cu cunostinte de medicina, imi puteti spune ce inseamna "boli mostenite"? Adica, in ce caz o boala se considera mostenita?

20+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

nicuratze,tu la ce medic mergi la MedLife?Eu sunt la Radulescu Botica Razvan.
Despre faza cu CD-ul...nu mai zic nimic,mi se pare culmea ghinionului.Stiu ca prietena mea a primit CD,dar anul trecut.

Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 21+cu
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Pup burticile!

Strunfita eu cred ca se refera la mostenirea genetica.

Legat de morfo, eu o fac la Sanador, la Dr. Meclea (la dansul m-a trimis dr. ginecolog), pe 26 ianuarie. Nu stiu cat costa, dar ma pregatesc cu vreo 400 de lei.

Legat de celulele stem, probabil ca as dori sa mi se recolteze, in ideea ca in timp se schimba multe si mai bine sa fie decat deloc; nu se stie ce utilitati li se mai pot descoperi. Din pacate, in cazul nostru, banii sunt un criteriu decizional.

18+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si eu am rh- iar sotul pozitiv. philip are de asemenea rh- asa ca desi am primit vaccinul la 28 de saptamani, nu l-am mai facut si dupa nastere. acum l-am primit la 5-6 saptamani cand patat si pt siguranta bebelusului m-am dus la urgente. deocmadata totul pare ok.
tiana, felicitari pt rezultate
pe 20 ma duc si eu la medic si vom afla exact sexul bebelusului. azi imi spunea cineva ca si ghicitul dupa bataile inimii e destul de exact, asa ca se poate sa aiba dreptate dr ca e baietel.
laura, ma bucur ca ti s-au mai risipit din temeri.
si eu tot palmer folosesc, asta am folosit si la sarcina cu philip.
dani, bine ai revenit.
blue, concediu frumos maine.
pup

philip
19weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nasterea in apa a fost un vis pentru mine de cand aveam 18 ani. Din pacate nu pot plati cam 3000Euro pentru "rasfatul" acesta. Daca ar fi costat cat recoltarea de celule stem atunci as fi luat-o in calcul, dar numai daca ma lasau sa vin si cu doctorul meu.

Eu morfologia de trim. 2 o sa o fac la clinica Genesis, de care n-am auzit nimic pana acum, dar acolo imi face doctorita mea. Am inteles ca trebuie sa ajung undeva intre Baneasa si Otopeni, cred ca fac 2 ore pana acolo si inca 4 inapoi, in traficul asta.

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

"mamica oana Posted - 09/01/2009 : 15:12:53 nicuratze,tu la ce medic mergi la MedLife?Eu sunt la Radulescu Botica Razvan.
Despre faza cu CD-ul...nu mai zic nimic,mi se pare culmea ghinionului.Stiu ca prietena mea a primit CD,dar anul trecut."

Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 21+cu
bebe2

Si eu tot la el...

Mergi la inceput

imi cer scuze,n-am stiut sa pun citat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.

Am revenit de la medic si caruciorul ramane roz 100%. In rest tr sa-mi fac in doua trei saptamani glicemia (am emotii ca am avut diabet la prima sarcina) si trebuie sa ma odihnesc mai mult ca-s cam umflata.

Revin mai tarziu ca acum tr sa vad ce am pe aici ca am lipsit doua zile de acasa

Oana 21+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput