Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinalaura spune:

Am schimbat si semnatura

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaalex

Carla marsi, o sa incerc sa gatesc mai des fasole desi eu una nu-s fan. Ce bucurie o sa fie pe sotul meu

Oana 22+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Cand o sa poti gasi pastai proaspete de fasole, merita sa incerci si restul de retete, fac minuni. Stiu ca nu e cea mai placuta varianta de mancare, dar la cate ai indurat ca sa scapi de insulina, si aceste variante devin rezonabile. Multa sanatate si tine-ne la curent!

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui alymav28
Iosup, la 13 saptamani timp de o jumatate de ora mi a spus ca este fetitza, ceea ce imi si doresc iar in ultimele 10 minute din ecografie se intoarce catre aistenta: "rectificam" sex : masculin. oare ce o fi??????? o sa vedem pe 20 ian la o noua ecografie.

Multa sanatate burticilor ce au nevoie si vin si eu cu o intrebare daca imi poate raspunde cineva: am avut cateva sangerari nazale, foarte usoare, firicele de sange dar aproape zilnice.

Felicitari pentru micut/a. Am ras cu lacrimi la faza cu Iosup, nu cred ca i se intampla des.
Sangerarile nazale sunt obisnuite in sarcina din cauza sensibilitatii capilare. Daca ai indoieli cu privire la tensiune, cel mai bine este sa-ti iei un tensiometru si sa verifici tensiunea cand ai anumite stari.

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alymav28 spune:

Draga carla,

multumesc frumos pentru raspuns. nu stiu daca e tensiunea...presupun ca altceva nu mi explic.

cat despre Iosup, asta mi se pare foarte ciudat: din cate am citit si de la voi e super "precis" de aceea nu mi explic "balbaiala"

O fi facut o gluma cu mine cand o fi vazut ca mi doresc fata???

m a intrebat la inceputul ecografiei: ce credeti ca este?? ma uit la el si ii raspund: mi as dori fata dar feelingul meu este: baiat;

se uita la mine si mi raspunde: de data aceasta feelingul va joaca feste!!!! si?????? la final???

o fi facut o in spirit de gluma????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla...asta pt ca intotdeauna esti pe faza la nelamuririle noastre!!Ce ne-am face noi fara tine!!??

Alberta..bine ai venit!!O sarcina usoara in continuare si fara probleme!!

Alinalaura..felicitari pt baietel!!Sa creasca mare si voinic la mami in burtica!!

Alymav...ce tare faza cu Iosup!!Dar cu siguranta vei afla la urmatoarea eco!!

Oana..daca faci asa cum ti-a zis Carla,cu fasolea boabe,nu iti va mai pica greu la stomac!!Noi suntem mare fan fasole...gatesc o data pe saptamana!!

20+ Razvan Nicolas

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

alberta bine ai venit!

Maria, spune-mi te rog ce greutate are baietelul tau? Ca am vazut acum la colega noastra ca la 21-22 de saptamai are 480 de grame si al meu abia are 225.Tu esti in perioada cu mine.Conteaza o saptamana maxim doua asa mult la greutate?

Carla, m-am mai uitat odata la pozele de imediat dupa nastere si la filmulet ale lui Saby si mi-au dat lacrimile gandindu-ma ce minune mare si oare ma va ajuta Dzeu sa o traiesc si eu? Cu siguranta voi filma.

Apropo, fetelor credeti in superstitia cu hainele cumparate inainte? Ca pe mine de pe acum ma mananca mana sa cumpar diverse, dar parca am asa o stanjeneala....

20 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alberta, bine ai venit, las' ca aici suntem macar eu si maria pe baricade cand scrii tu.
carla, nici o problema.
laura, eu am cumparat si la philip si cumpar si acum. sambata philip a fost consultantul meu la hainelle pt bebelus.

philip
19weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

alberta bine ai venit!

Maria, spune-mi te rog ce greutate are baietelul tau? Ca am vazut acum la colega noastra ca la 21-22 de saptamai are 480 de grame si al meu abia are 225.Tu esti in perioada cu mine.Conteaza o saptamana maxim doua asa mult la greutate?

Carla, m-am mai uitat odata la pozele de imediat dupa nastere si la filmulet ale lui Saby si mi-au dat lacrimile gandindu-ma ce minune mare si oare ma va ajuta Dzeu sa o traiesc si eu? Cu siguranta voi filma.

Apropo, fetelor credeti in superstitia cu hainele cumparate inainte? Ca pe mine de pe acum ma mananca mana sa cumpar diverse, dar parca am asa o stanjeneala....

20 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Ca sa iti raspund sincer..mie nu mi-a zis medicul ce greutate are!!Dar ..am cautat eu pe net..si in functie de masuratorile lui bebe ,am gasit un tabel..si ar avea 250 de grame!!Se iau in calcul :femurul,abdomenul si perimetrul cefalic!!In functie de astea..eu m-am incadrat si la kg mele...si am aflat orientativ si cate grame are bebe!!Gandeste-te ca nici la ecograf nu sunt date exacte la greutate!!Si din cate am mai citit eu...ei cresc foarte repede incepand de acum!!Daca te intereseaza o sa iti dau link-ul cu tabelul!!

20+ Razvan Nicolas

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Carla, poza era cu tine si Saby in burtica. E poza pe la inceputul sarcinii (burtica aproape inexistenta) f frumoasa.
Eu am problema inversa tie, doctorul mi-a spus la ecograf ca ambii gemeni par a fi baieti iar eu mai sper ca a gresit si astept morfo fetala sa vad mai bine ...poate e si o fata. Mai ales ca nu cred ca mai fac alti copii, 3 sunt cam de-ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

3000 de Euro ptr o nastere in apa??? Scuze ca sunt cazuta din cer dar aici nasterea in apa e gratuita daca te duci la maternal center (care e tot in hospital) si poti sa ai tot doctorul tau ... uau! Romania pare sa avanseze bine la preturi!

Apropo, eu cred ca o saoptez ptr recoltarea celulelor stem acum ptr ca oricum e gratuit, data trecuta am uitat sa trimit formularul.

Mergi la inceput