Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (254)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Diwana eu ii tai unghiile cand doarme,dar uneori mai sta cuminte si cand e treaza..daca-i povestesc ceva interesant

www.postimage.org/image.php?v=Pq2kLMW9" target="_blank">Asa ne-am relaxat noi azi....la patinoarul din Deva...am vazut o gramada de pici pe patine,care mai de care mai curajos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

apropo de mers la medic, la mine PM-ul devine din ce in ce mai stresant pentru cei din jurul meu, sunt irascibila si cu toane si n-as mai iesi din casa in saptamana respectiva. o fi vreo dereglare hormonala ? Pana ajung eu la medic....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Papanash nu i-as putea spune relaxare, doar ca nu a mai stat Adelina dupa mine, la cat de rau mi-a fost ieri....Ar fi bine sa ma pot relaxa din cand in cand lasand-o cu ai mei, dar slabe sanse.
Sa stii ca Adelina cat a fost racita avea stari de somnolenta, iar febra nu a facut mai mult de 38.8, eu zic sa-i dai ceva preventiv. Sper sa nu fie raceala. Oricum noi evitam sa o mai scoatem prin locurile publice, cel putin pana trece frigul asta.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, am o pilota mare, de-aia din puf, trebnuie s-o duc la curatatorie, ca acasan-am unde s-o usuc.Ce ma sfatuiti, unde s-o duc ?

Roxana, i-ai facut poze motanasului incaltat ? Si eu i-am luat niste ghetute nr. 24, merge f bine cu ele. Eu tin minte ca mereu pandeam sa iau pe furis ceva de imbracat de la sora mai mare, orice. Si sunt 6 ani diferenta intre noi. la Bubu e si mai tentant, cred.
apropo de poze, am descoperit aparatul foto. noua ascunzatoare a lui Ghighi era pantofarul, in afara de aparatul foto am mai gasit un bibe de apa, 2 lingurite si niste baterii.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

A inceput sa dea semne de plictiseala fata, ma duc sa mai inventez ceva, desi nu mai stiu ce, dar trebuie sa-i fac de lucru.
Seara buna va doresc!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Greyeras, pai de unde concluzia ca e raceala, daca e numai febra si stare de somnolenta ? daca-i altceva ?

Ghighi- filme

Mergi la inceput

va lasati pe mana mea sa schimb capitolul ? aveti voi curajul asta ?

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

salutare!

am reusit si io sa citesc capitolu asa, doar atat

alesia a fost 1 saptamana la bunici in vacanta, maine o asteptam acasa...e asa de goala casa fara ea, ne lipseste astat de mult...

mami de alesia (23oct2007) si bb2(dnp18mai2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ce mari au crescut bb-ii nostri!
ma uit la poze si parca nu imi vine sa cred

mami de alesia (23oct2007) si bb2(dnp18mai2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Seara buna!!
Noua ne merge cam greu netul, ca si tote celelalte treburi. Cris este f nervos incercam sa renutam la suzi pe zi, noi incercam sa ne lasam de fumat (deh criza)...
Azi am iesit la plimbare fara carucior si la intoarcere in fata scarii s-a intins in cea mai mare balta. Recunosc ca am simtit ca explodez am tipat la el si i-am tras si una peste pampers. Simt ca turbez uneori, nu mai am rabdare, nu mai pot....
Va citesc si cand aud cat de calme, iubitoare si atente sunteti fata de puiuti ma simt tare vinovata, dar.....eu nu mai fac fata....
Una peste alta ma doare si soldul stang de nu mai pot. Prima durerea am avut o in timpul sarcinii, dr zicea ca am luat prea mult in greutate si din aceasta cauza. Acum insa durerile sau intetit si ca intensitate si ca frecventa. Mi am facut o radiografie la sold si la coloana. La sold cica nu e nimik, in schimb lombar am spina bifida si o scolioza joasa, care ar afecta sciaticul. M-a lamurit bustean, nu mi-a zis nici cesa fac nici ce sa iau...si am mai fost si la particular..deh sistemul sanitar romanesc.
In privinta indemnizatiei eu nu mai ma agit. Mi-a calculat secretara si ar tb sa iau 630lei, am avut mult medical si cum salarile in invatamant sunt cum sunt....va imaginati ce stare buna am si mai aud de tot felul de scumpiri, sotului nu i mai e asa bine la locul de munca si chiar e CRIZA la noi.

Mergi la inceput