Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (113)
Raspunsuri - Pagina 16
eli spune:
am inceput sa pierd din dopul gelatinos. cred ca e din cauza celor 2 controale efectuate la interval de doar 6 ore. contractiile sunt iar, rare si suportabile.
| Citat: |
| citat din mesajul lui catisto Acum asteptam . Mie mi-e teama ca nu o sa-mi dau seama cand o sa intru in travaliu la cate feluri de dureri de burta am experimentat pana acum in sarcina . Oricum daca se mai intampla ceva va anuntam . ![]() mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 38+ cu Ioana Ruxandra |
cam asa sunt si eu. azi noapte am avut contractii la 10 min timp de 2 ore. erau dureri de burta, burta intarita, crampe, dureri de spate, zicei ca imi infinge cineva cutite in spate. am facut baie si devenisera mai puternice, mai ales durerile de spate. am sunat la spital (asa ni s-a zis, cand contractiile sunt la 10 min sa sunam) si mi-au zis sa vin sa ma vada, sa iau si bagajul. control pe masa, nu ajungea doctorita sa palpeze cervixul. monitorizare, contractii da, chiar sub 10 min, dar nu destul de puternici pt nastere. dim, iar control pe masa, alta doctorita, palpeaza, col deschis de 1 cm, 1 cm jumatate, contractiile au scazut in intensit, in spital stand linistita no chance sa nasc. asa ca m-am intors acasa.
luni au fost 8 ore de contractii la 20 de min, joi la 15 min, vineri la 10 min. toate suportabile ca durere.
faza comica, m-am apucat de scris mesaj sa vi-l trimit, cand eram la monitorizat. si scriam eu ca poate si de data asta e travaliu fals. dupa m-am hotarat sa nu mai trimit nik. si bine am facut.
capoasa ficioara mai am. daca va fi in aceeasi zodei ca taticul ei scump, sa vedeti ce voi avea de furca cu 2 capricorni si un leu.
fetel care au nascut: felicitari. bebelushilor, bine ati venit!
v-am
, tot 2 in 1 pt momentAMR 10 zile
O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
viorella spune:
neata fetelor!
va rog sa ma ajutati si pe mine sa iau o decizie.azi am fost la control si doctora m-a sfatuit sa fac cezariana.mi-a spus ce avantaje si ce dezavantaje sunt la nasterea normala si la cezariana,iar acum tind mai mult spre cezariana,de fapt cam 90%.cele care ati nascut prin cezariana ce ma sfatuiti?
39+
CRINA MARIA
cristi_2003 spune:
viorella - depinde de ce te-a sfatuit sa faci cezariana.
care e motivul?
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
Alina1976 spune:
| citat din mesajul lui flowerbee Fetelor, Infancol e acelasi lucru cu Sab Simplex? Ca vreau sa o rog pe fina mea sa imi aduca vreo 2 sticlute de Infancol din Belgia. |
Nu e acelasi lucru! Nasa mea este tot in Belgia si NU a gasit Infacol :-( Daca gaseste finuta ta sa-mi zici, please. E chiar in Bruxelles?
S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
| citat din mesajul lui cristi_2003 n-am trezit tot constipati - nu ma lasa inima sa-i pun supozitor Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008) http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/ |
Ia un supozitor cu glicerina pt copii, baga-l jumate in fundulet si tine-l acolo cateva minute cu mana, fara sa-l bagi de tot. In mod normal ar trebui sa iasa imediat afara...
S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
cristi_2003 spune:
si nu-l doare alina?
viorella spune:
| citat din mesajul lui cristi_2003 viorella - depinde de ce te-a sfatuit sa faci cezariana. care e motivul? Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008) http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/ |
pei cica am bazinul foarte mic.am 1.50m inaltime.bebe n-ar fi foarte mare,are 3 kg aprox.
tu ai nascut prin cezariana.asa ai vrut de la inceput?
viorella spune:
ma uit pe lista cu bebei si majoritatea mamicilor au nascut prin cezariana.oare de ce?
sunt aproape convinsa sa fac cezariana.nu stiu ce ma astepta nici la nasterea normala,nici la cezariana.stiu doar ca e mult mai sigur pt bebe.o prietena de-a mea,care a nascut normal,a durat 12 ore travaliu plus ca a iesit bebe vanat si abia a respirat.
oricum taietura o sa am si intr-un caz si in celalalt.important e sa fie bebe bine.
39+
CRINA MARIA
cristi_2003 spune:
vio - la mine a fost din cauza miopiei forte si alte probleme cu ochii plus un bebe mare.
ideea e ca e o operatie si s-ar putea sa iti fie greu dupa ea - dar daca din punct de vedere medical e necesara nu ai de ales, e mai bine decat sa patiti careva din voi ceva. daca e doar de moft - de genul frica de durere, doctor ocupat care vrea sa scape usor - mai bine nu
CADIA spune:
aryia, crisspy, si eu tare mi-as dori sa iasa pitica in zodia Varsatorului, ca taticul ei.![]()
Dar acum eu stiu daca o sa astepte cumintica pana aproape de termen (02.02)???
Bee, si eu am zile cand o simt foarte timid pe pustoiaca,Dar sa vezi cand face dupa ce mananc putina ciocolata
Acum i-am pus niste Mozart pentru bebelusi si vad ca s-a cumintit![]()
Alina este asa de bun acest Infacol?Eu nu stiu nimic despre el.
Sa-l comand si eu pe internet?
Eu bag la greu rufe la spalat pentru pustoaica

Mie cam la 2 zile imi curge cate putin lapte din sani e normal???
Va pupicesc pe toate si toti.

36+cu
CLARA MARIA

Ana Maria (2.08.2004) si