Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Felicitari proaspetelor mamici!! Tuchi, Truth, Oxigen, Andre_ea, felicitari si recuperare usoara!! Abia asteptam povestile si pozicile cu bebe!!

Scot agitatele pt. urmatoarele fete!

Care o fi urmatoarea??

Va pupic! Un week end minunat!!

Adina & Luka& bobita din burtica34+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

'neata tuturor!
FelicitariAndreea,Oxigen,Truth!Ca frumos!

nu mai stiu care zicea ca vrea ca bebe sa fie varsator,da' acum nu mai conteaza...si eu il vreau varsator ca barbata-miu ca sunt tare buni varsatorii ,iar eu ma inteleg ffffffffffffffffff bine cuei...daca s-ar naste capricorn ,ar fi nasol - eu nu ma inteleg deloc cu ei - eu fiind sagetator...plus ca mi-ar place sa fie bebe ca angelo ca eu il am pe amedeo sagetator ca mine,iar annamaria mea ,e leu ca sor-meace familie,fratzioare!

asaaaaa!am inceput deja sa spal lucrurile lui bebe,iar fi-mea,cand a vazut ca bag prima plapumioara in masina de spalat,a facut ochii catg cepele si a intrebat daca poate sa ma ajute....draga de ea,nu mai poate de bucurie,de-abia asteapta sa vina bebe...amandoi pupa burtzoiul,se joaca si ei cu bebe,cum fac eu,ma intreaba ce face,daca doarme,sughita,se joaca...le place de nu mai pot cand il simt cum tropaie...e tare frumos!...de n-ar fi contractiile si durerile,ar fi super!...hai ca va pup!...mai scrieti si voi ca e cam liniste pe aici....

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, fata mea misca din ce in ce mai putin. O simt din ce in ce mai timid. Offf, sper sa fie bine.

Am ajuns sa spun ca abia astept sa nasc.

Bee37+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bee - e normal sa miste asa, ca nu mai are loc. atata timp cat misca nu e nici o problema - chiar daca e mai rar sau mai timid. stai tu calma sa nu agiti fata.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Neata fetele

Si eu vreau ca bebelul meu sa fie Varsator si nu Peste. Varsator este fratele meu si ma inteleg de minune cu el, e cel mai bun .

Astazi declar zi de smotruiala si eu: sa fac curat prin casa, sa mai spal din lucrurile piticului, poate apuc sa si calc (cam multe, nu? ). Si ce este cel mai important sa montam patutul, adica sper sa-l conving pe al meu sa se apuce. Este asa de lenes sambata.....

O zi buna si multi

Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

M-am trezit in sunet de bormasina...ce vecini, niste scumpi...iar am tras plansu de rigoare, m-a cam suparat si piciorul meu cu tromboza ceva mai dureros si umflat ca de obicei, dar azi vreau sa ies din casa..dc mai morcovesc mult depresie scrie pe mine.Va pup...

Ma bucur ca Aryia e bine..ce energie ai azida-mi si mie oleaca.

bb mic

POZE
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Irinuca,iti dau...da' stii care-i faza ?ca eu vreau sa fac multe,numai ca nu pooooot!hai sa va explic cum vine asta...am stat in picioare 10 minute,sa ne faca angelo poze cu burtoiul si ceilalti copii....mai,nene,ziceai ca am alergat 1 km ,asa respiram....ma enerveaza de mor!...e gata prima plapumioara!o pun la spalat pe a doua,apoi pe a treia...nu radeti,da' trebuie sa aiba mai multe baiatul,nu?asta pe care o spal acum,a fost a lui amedeo si a annamariei...cand n-o sa mai aiba nevoie de ea bebe,o s-o pun in rama ca fiind "Caldurica celor trei iezi"....
azi n-am tensiune,da' am creieru' pe bigudiuri!ha!

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ingrid, da. La mine, la Cluj, a fost simplu, pentru ca, de indata ce am luat certificatul de nastere de la Primarie, ne-au si pus formularele in brate si ne-au spus la ce camera sa mergem cu ele...

Pentru prima de nastere, am primit numar de ordine. In 4 si 5 martie se dau banii.

Pentru trusou, cica voi primi acasa o instiintare.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ingrid, da. La mine, la Cluj, a fost simplu, pentru ca, de indata ce am luat certificatul de nastere de la Primarie, ne-au si pus formularele in brate si ne-au spus la ce camera sa mergem cu ele...

Pentru prima de nastere, am primit numar de ordine. In 4 si 5 martie se dau banii.

Pentru trusou, cica voi primi acasa o instiintare.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

n-am trezit tot constipati - nu ma lasa inima sa-i pun supozitor

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput