***Prietenie la plesneala- Cele mai jenante...***
Raspunsuri - Pagina 17
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
![]() esti de belea,habar n-ai a cuie ziua !![]() ![]() ![]() ti sa ai o zi minunata !Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
gabriello,am ramas datoare cu o explicatie,nu de alta dar sa te dumiresti a cui fu ziua,so in alta ordine de idei,socrii mei sunt divortati,si fiecare s-a recastorit,deci cand zic socru,ma refer la tatal bun a lui paul sau soacra mama buna,daca zic barbata-sau lu'soacra-mea e tatal vitreg...pricepusi?
deci azi a fost ziua lui barbata-sau lu'soacra-mea......

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andruskandu Eu tre' sa plec la munca, asa ca nu ma dati disparuta. Luni revin, si sgur gasesc o gramada de pagini de citit. [/purple][/size=3][/font=Georgia] |
serviciu usor!
vezi cu camera de garda sa nu se transforme in "camera de gazda" pentru vreun brunet! *********************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui cristi_2003 fetelor, de ce nu mi-a zis nimeni ca sunt asteptata pe aici? ca veneam repejor. da intre timp am fost ocupata cu nasterea lui carol data nasterii - 03.04.1981 cand imi aduc aminte faze jenante va zic imediat, doar ca de ceva timp nu am pre iesit in lume Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008) http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/ |
cristi,bne ai venit sau bine ai revenit de nu te-au bagat nebunakele prin probele de foc?
pana una alta sa-ti traisca flacaul,sa va bucurati de el si sa ii dea dumnezeu sanatate si noroc!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
FELICITARI PT BEBE !!! sa fie sanatos si cumintel ! 
misha,

NOIEEEE !!! ai venit, a? nu da nimic, fatah. nu zice. nu le spune nici unde stai, nici cum te cheama, nici cati ani ai !!! nimci ! stii ca sunt geloasa si posesiva si nu suporta sa se uite alta la tine, da? ce face
Bia?
mare, stii tu ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
| citat din mesajul lui umflatel gabriello,am ramas datoare cu o explicatie,nu de alta dar sa te dumiresti a cui fu ziua,so in alta ordine de idei,socrii mei sunt divortati,si fiecare s-a recastorit,deci cand zic socru,ma refer la tatal bun a lui paul sau soacra mama buna,daca zic barbata-sau lu'soacra-mea e tatal vitreg...pricepusi? deci azi a fost ziua lui barbata-sau lu'soacra-mea...... ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
asta-i ca aia: soacra lui mama lui Tantza este mama lui Costel. Ce grad de rudenie este intre Tantza si Costel?
Tantzo, nu e vorba de tine
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 Hai sa traitzi! Bey, da' chiar nu ma iubeste nimeni? Nimanui nu i-a fost dor de mine? Gabitzule am o problema: ce dreak cautzi hoashco cu asa morcovel de organ pi linga matali, aud? Si mai zici de altele ca's dezmatate? cind se satura de tine il mai trimiti si prin alte parti, in misiune? Mai sigur e cu noi decit cu GTA-4 rhoneea bine ai venit printre noi! Ai grija mare cu Ministresa de razboi de aici (Gabriela) ca nu se stie ce-i poate organu' ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
mishule,eu chiar
si chiar mi-a fost dor de tine dar n-am strigat dupa tine,ca m-am gandit ca esti la servici,si mi-am zis las'ca apare ea!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
Neata Kay Ia o
ca simt io ca ai nevoie 
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 Hai sa traitzi! Bey, da' chiar nu ma iubeste nimeni? Nimanui nu i-a fost dor de mine? Gabitzule am o problema: ce dreak cautzi hoashco cu asa morcovel de organ pi linga matali, aud? Si mai zici de altele ca's dezmatate? cind se satura de tine il mai trimiti si prin alte parti, in misiune? Mai sigur e cu noi decit cu GTA-4 rhoneea bine ai venit printre noi! Ai grija mare cu Ministresa de razboi de aici (Gabriela) ca nu se stie ce-i poate organu' ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
si apropo de organul gabrieleisi eu i-am zis,ce organ tinerel si-a tras,dar mi-a dat ignore,tie ti-a raspuns,vezi ce inseamna sa fi closca?
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kariguld spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 Noe..cam in asta consta "testul": Buuuun,acu' ca ai bagat un degetel in clubul nostru, tre' sa stii ca pentru a deveni "menbru" cu drepturi depline trebuie sa: 1.bati 3471 matanii in fiecare zi pentru indreptarea mintilor noastre plus inca 2862 special for me ca la mine s-a pus diagnostic de "irecuperabil" ![]() 2.citesti Codul CAEN,ultima balanta pe 2008 si Codul Civil adnotat si modificat 3.divulgi codul PIN ,contul in banca si sa ne trimiti caseta cu bijuuri ,PLINA ! Cum o impartim e treaba noastra! Dupa ce treci de hopul asta, votam! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
da nu-i corect deloc!!!! ati schimbat regulamentul?? pe mine m-ati pus sa merg pe cuie, jaratec, si alte nebunii...iar pe Noe o puneti la citit???? rautate mica gabita asta!
de cand te-ai facut Ministru te-apucasi de citit? mai eficienta treaba, vezi....?!!
Noe, bine ai veni! ai nimerit la tanc, direct la Ministru!

vezi ca are artilerie grea fata asta!

io de azi raman singura acasa, vre-o 5 zile. da nu-i bai, ca am vecinii de jos. ma duc sa -mi iau ceva dulce si revin.
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui Noe ioi, eu de ce nu am vazut subectul asta pana acum???? ![]() deci, mai primiti? "Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat." |
bine ai venit!ai grija cu probele de foc!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Si mai zici de altele ca's dezmatate? cind se satura de tine il mai trimiti si prin alte parti, in misiune? Mai sigur e cu noi decit cu GTA-4