Puiuti de Randunici 2008!! (185)
Raspunsuri - Pagina 16

natynic spune:
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

pucca spune:
Naty si Biancai ii miros putin piciorusele, la degetele, si e normal caci daca sta mai mult in picioare, transpira un pic. Eu zic ca e normal. Deci referitor la iritatie, arata ca atunci cand te scarpini si ramane un pic pielea rosie si iritata. Nu sunt mari, cam cat amprenta de la un deget sau chiar mai mici. Are una pe piciorusul drept, sub genunchi si una pe stangul pe pulpita. Sa fie de la premergator? Dar clar apar, in acelasi loc, cand poarta dresurile.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

numeioana spune:
Bine-ati venit, cuscra!
Salutare tuturor!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

lianam spune:
naty bine ai revenit!
ursu ai "gatat' site-ul de care ne spuneai candva? cu magazin virtual, sau....nu mai stiu ce .....ca as vrea eu ca bagheta mea magica si buricoasele sa fi functionat asa, in 2 zile
si sa vina ursuleata
...da' cred ca faceai altfel introducerea
mai duamnelor....ma ameteste de creieri (si si asa sunt "ei" obositi ) cu indemnizatia asta....se tot cearta cu aia de la ea de la serviciu si vrea sa o lamuresc eu, da' eu habar nu am...si incearca sa ma convinga cu varianta ei (care o fi buna, nu zic nu, dar daca nu stiu....ma abtin de la comentarii, dar eaaaa
)... ea zice ca ca 85% din venitul net, nu impozabil, ca asa scrie in lege...aia i-au facut adeverinta cu venitul net impozabil....si uite asa m-a tampit
......eu chiar habar nu am (si de la serviciu inca nu mi-au dat adev, ca se misca greeeeeeu, ca intotdeauna
), dar din cate am auzit pe la tv parca 85% din venitul net impozitat parca era......voi sunteti mai in tema? ca l-a cat m-a ametit, nici nu mai stiu ce e aia venit
Liana, mami de Teo

lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ursuleata http://www.creatori.net/bebe/ cam asa o sa arate, dar mai avem ![]() tiker Mami de ursulet |

Liana, mami de Teo

ramo_cata spune:
zoze anrei e dependent de mine iar eu,ca bine zice soata sunt obsedata de andrei...so?!si noi ne iubim ,ne jucam inainte de somnicul de seara dar na uite ca exista seri si seri..i-am zis sotului ca daca andrei nu mai vrea sa doarma la el in patut o sa ma culkc eu cu el ca avem loc...patutul are 1409cmx80cm,dorm eu mai chircita...hai ca asta nu a mai zis-o nimeni ,nu?!am luat-o razna de tot...
mimo-andrei rontzaie tot ce prinde acum a inceput sa ne rontzaie si pe noi...si inca nu are dinti,are un calut din plastic ala e preferatul lui...ii rontzaie capul de zor...cu vorbitul si eu am avut indoieli,mai ales ca toti imi zicea cum nu zice nimic...iar acum babaie andrei toata ziua...deaceea zic ca toate la timpul lor doar ca trebuie ajutat...deci florio incearca sa-l pui mai des sa merarga ,ex cu mingiutza asa cum fac eu cu andrei...dar sa nu-l fortezi...
eu cu andrei alergam dupa mingie pe covor...asa fac exercitii cu el...si am observat ca e stangaci...da sut cu stangul,daca ii dau ceva in mana intindemana stanga...
noi am fost pe afara am stat vreo 2 ore...a fost cald ...sper sa fie si maine la fel..
poze noi...
http://community.webshots.com/album/569569649AOfKdO
naty si lui andrei ii miros un pic piciorusele a transpiratie ...e normal..nu este un miros greu...nu stiu daca se poate da cu ceva anume...
acum va pup ca a venit sotul si soacra de la munca si tre' sa stam de vorba...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

numeioana spune:
Lui David i se strangeau cand era mic niste piele moarta si ulei de corp sau crema intre degete si miroaseau urat. Nu e neaparat de la transpiratie, deci. Si acum i se strang scame de la sosete...dar vad ca nu mai miros...
Floriio, sunt de parere cu fetele! Probabil ca daca nu il impulsionam eu pe David sa faca pasi, sa stea in fund, sa se ridice... nu se ridica, avand in vedere ca el mereu a fost un copil pe care unde il puneai acolo statea si nu se agita deloc. Nu era energic...si era si grasut. Dar l-am pus mereu la treaba, sta toata ziulica pe jos pe covor si acum are o viteza la mers de-a busilea de nu imi vine sa cred... S-a intors tarziu de pe spate pe burta, mult mai tarziu decat alti copii mai mici decat el, dar nu am considerat ca din acest motiv trebuie sa ma ingrijorez si ca ar fi retard. Sa stii ca nici pentru al tau nu e tarziu sa se ridice maine in picioare sau sa nu mearga deloc in 4 labe. Multi nu merg pentru ca nu vor, pur si simplu, si merg direct. Arata-i cum sa paseasca, invata-l... maine-poimaine iti face surpriza si merge singur! Sunt sigura ca nu are nicio problema...
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

tuchita spune:
am trezit Sebul din somn ca sa plec la gradi dupa Ilinca( randunoiul m-a anuntat in ultimul moment ca nu vine!), l-am infofolit si cand sa ies pe usa...ups, imi curge ceva in chiloti! Alearga repede la baie, sa caut minunea... Cm-ul pierdut....cand sa dau blugii jos, imi sare telefonul din buzunar in Wc! schimba chilotii, pune tamponul...alearaga pe strada cu 100 la ora impingand la carut....am ajuns la ora 5 la gradi! ma rog, teoretic pot sa o las pana la 5jumate,dar n-am facut-o niciodata!
acum imi sterg telefonul de ...apa sper, ma rog sa functioneze, ca anul trecut l-am primit cadou de la tata, anul asta nu mai pup altul!
V-am scris ca sa va mai distrati si voi, revin!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)

numeioana spune:
Bai Tuchi, numai tie putea sa ti se intample!!! Si lui Mimo!!!