Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
m_monique spune:
Leeloo21 e normala durerea. oasele bazinului incep sa se pregateasca sa suporte o greutate mai mare, dar si pentru nastere.
eu de 2 zile daca stau jos mai mult de 30 de minute, cand ma ridic simt ca incep sa scartai. cred ca mai am un pic si incep "sa vina macaraua sa ma ridice!". dar ma abtin ca sunt la birou.
27+
si Andrei (16.12.2006)
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique si cine te vede? incearca sa-i pui nasturi. 27+ si Andrei (16.12.2006) |
pai la cata lume vine la spital...... nu as vrea sa stau in fata barbatilor ( nu neaparat din familia mea, mai mult din partea celorlalte din salon) cu o tatica plina de lapte la vedere
diana 27+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
anamariame spune:
Leeloo, durerea asta de care zici tu eu am avut-o pe la 4 luni, acum mi-a trecut aproape definitiv, foarte rar o mai simt, si doar noaptea tarziu, daca ma prinde obosita...Ana-Maria 25+
carmenada spune:
citat din mesajul lui dyana27 o intrebare pentru fetele care au luat camasute cu fanta pentru alaptare: voua nu vi se desface fanta ??? ca au le-am pus pe mine, si in multe pozitii, mai ales culcata in pat mi se desface fanta si se vede taticaaaaa. trebuie sa inventez un mecanism de prindere/ desfacere foarte usor, ca nu pot sa stau asa: poate un arici??? ceva idei??? camasuta este cea cu albinute (e la poze) diana 27+ David Gabriel poze si filmulet 4D bebe mic |
Eu as incerca sa cos cate o capsa - am vazut la mercerie-, exact la jumatatea fantei, desi nu stiu cat ce usor de pot desface. Sau cel mai bine, 2 snurulete pe care sa le legi, ca ma gansesc ca se se pot desface usor. Ariciul este foarte rigid si cred ca se desface mai greu.
Carmen 26+
m_monique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
pai la cata lume vine la spital...... nu as vrea sa stau in fata barbatilor ( nu neaparat din familia mea, mai mult din partea celorlalte din salon) cu o tatica plina de lapte la vedere diana 27+ David Gabriel poze si filmulet 4D bebe mic |
stai linisitta ca nu vine atat de multa lume la spital. iar vizitele se fac dupa un anumit program.
eu cand am nascut, eram 8 in salon. cand primeam vizitatori ieseam afara pe hol cu ei. asa procedau toate.
sotul meu chiar nu se simtea bine cand intra in salon si ne vedea. simtea ca se sufoca.
cand ieseai pe hol, erau puhoi de vizitatori.
27+
si Andrei (16.12.2006)
cocufan spune:
citat din mesajul lui pisigri Asa ca eu zic ca e important ca ce va luati pentru spital sa fie practic, din bumbac si ieftin; oricum se vor pata, oricum e foarte probabil sa nu le mai purtati dup-aia. |
sunt perfect de acord cu tine.
in acest sens, mi-am luat 2 camasi de noapte 100% bumbac la oferta din real, cu doar 15 lei. sunt comode, cu maneca lunga si nasturi in fata. nici nu-mi va parea rau sa le arunc la iesire deoarece acasa voi prefera sa imbrac pijama.
acum mai caut un tricou lung si larg cu care sa nasc (la maternitate la noi nu iti da camasa) si un capotel care sa fie mai aratos putin pe care sa-l imbrac cand primesc vizite.
30+
denisamada spune:
citat din mesajul lui Maya25 Denisamada, am citit ca ti s-a ridicat placenta si nu mai e jos inserata. Esti o fericita! Si esti doar in sapt 26. Sigur se face fundica. Eu in sapt 30 am facut eco si s-a ridicat 1 cm de la col asa ca nu mai e praevia totala ci doar marginala. Dar tot praevia se cheama din pacate si tot f riscanta e |
A mea e la 2,8mm de OI al colului, tot nu e kiar unde ii era locul, dar mi s-au mai ridicat restrictiile.
Azi am avut timp de shopping, kiar daca zisesem ca nu o sa cumparam prea multe kestii... tot nu am putut sa nu lum cateva lucrusoare si un "centru de actvitate". Zice-se ca s-ar putea amplasa pe masa de infasat, ca sa ii dea ocupatie lui bebe in timpul imbracarii, dar nu prea imi dau seama cum o sa il skimb eu printre jucariile alea. Aveti vreo idee? Oricum, se poate pune si la patut, ba o parte se poate adapta kiar si la scoica, asa ca nu cred ca va ramane nefolosita. Zdragane, piuie, este foaaaaaaaaaaaarte interesant! pana acum ne-am jucat noi... si pisik a fost interesata.
Denisa-Madalina 25+ cu Adela
novus spune:
Fetelor va multumesc pt raspunsurile rapide si linistitoare !!!!
m-am mai documentat si eu si sper sa fi crescut colesterolul doar din cauza sarcinii !!! asa ca mi-am cumparat Omega 3 cu ulei de somon , Calciu + D3,care o sa le iau pe langa Calciu + B+K si Centrum Materna am socotit eu si cam acopar necesarul de vitamine pe zi banuiesc ca daca e ceva in plus se regleaza
Azi am trebaluit de dimineata, am desfacut bradul sil-am pus in cutie aranjat totul pt ca sapt viitoare soseste mobila d-soarei si ne apucam de redecorat !!!
Maine mergem la cumparaturi sper sa gasesc patut dragut
31+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
cocufan spune:
fetele, ma framanta un lucru foarte tare.
oare emotiile puternice pot declansa sarcina la 33+ ?
30+
cocufan spune:
si mai am o problema ceva mai...
am observat ca atunci cand am scaun, parca iese si o parte din intestin sau ceva de genul asta dar apoi se retrage. se mai intampla cuiva?
30+