Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
plici plici spune:
neata fetele cucuiete
citesc de o ora cred din urma....in timp ce-mi sorb cafeaua muuult diluata cu lapte...si acu cand m-am apucat de scris mi-am dat seama ca am uitat tot ...aproape tot...
maria, dyana27 am vazut pozele voastre...f frumoase camera, patutul toate cele...ce-mi place ca acuma se fac poze la achizitii, decoratiuni...mmmm. Eu mi-am luat aproape tot si le duc dorul hihiihih (sunt putin nebuna stiu)
monique te-ai alaturat gastii de febr si tu? io sincer nu cred ca prind mijlocul lunii, dar om vedea. Macar 36 saptamani sa fac
maya bine ai revenit, mai e un pic pic
alina ce ma bucur ca e bine bebe, nici ca se putea altfel...toti trebuie sa fie sanatosi!
io vaccin ioc, nu mi-a zis nimeni nimica de el, asa ca...vene evidente am si eu gramada, si pe burta pe laterale am niste trasee mov asa de toata frumusetea...vergeturi iarasi ioc pana acuma...si la ce diametru am (eu am trecut 100cm de ceva vreme)...dar asta nu e o noutate, sunt fulga sef aici cu cele 18+ kg ale mele
sa va zic ca n-am stare deloc? ma duc sa fac niste treaba
corina 33+ Robert Andrei
mababei spune:
Neatza fetelor!
Leeloo, singura diferenta sesizabila dupa ce bebe s-a intors cu capsorul in jos sunt suturile mai pronuntate in laterale si in stomac sau presiunea pe coaste.
Legat de batista bebelusului, am inteles ca e un dispozitiv care se adapteaza la aspirator si cu care cureti nasucul lui bebe, dupa ce in prealabil ai pus acolo ( in nasuc ) ceva picaturi de ser fiziologic. N-am vazut operatiunea live, iti spun din ce-am citit ( si inteles eu ) pe forum.
Si eu am ceva vene mai pronuntate pe un san, vergeturi nu am deocamdata pe sani sau burtica, doar pe solduri mi-a aparut cate o dungutza sidefie pe fiecare parte, cred ca de prin luna a 4 a. Altele nu au mai aparut, ma dau si eu constiincios cu ulei de masline sau crema, dar la cat creste Praslea meu, la un moment dat nici sa le pun pe paine si sa le inghit n-or sa ma mai ajute! Sora mea s-a ales cu vergeturi abia in luna a 9 a, deci e posibil sa fie si genetica la mijloc! Ce-i drept ea a facut o bebelina de 4,700 kg, la 42 saptamani!
mihaela
29+
aris26 spune:
carmenada - doctorul meu e satul de mine...ma vazut si razvazut si pe interior si pe exterior...nu il mai impresioneaza o camasha de noapte
alina27 - - cat de mult ma bucur pt tine! ai vazut ca ti-a dat baiatul tau peste nas?! sa mai zici tu de el ca nu e un luptator
offf mai avem o gramada de spus dupa ce am recuperat ultimele 5 pagini si am uitat cam tot.
mi-am luat si eu analizele de sange si urina si sunt f bune.globulele roshii sunt la limita inferioara dar nu imi fac probleme. calciul e bine, fierul la fel....sunt tare multumita, mai ales ca nu am luat vitamine nici macar o data, cu exceptia capsulelor de omega 3
29+
[http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community]
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 si va rog spuneti-mi si mie ce este batista bebelusului si la ce se foloseste (ma rog..banuiesc ca o folosesc k pe o batista) dar..ma rog...si se cumpara de la farmacie? |
Uite aici un link util cu detalii despre batista: http://www.overland.com.ro/. Mie la inceput mi s-a parut cam barbar procedeul, dar am inteles ca toate fetele care il folosesc sunt tare multumite. Ma intriga faza cu aspiratorul pentru care are si putere si face si zgmomot, dar mamicile povestesc ca bebei sunt linistiti si suporta bine operatiunea.
Carmen 26+
aris26 spune:
leeloo - eu l-am simtzit cand s-a intors. am crezut ca imi crapa pielea sau se rupe ceva pe acolodupa am simtzit urmatoarele diferentze:
-o senzatie f puternica de presiune pe vezica.
- ii simt fundul undeva deasupra buricului.
-mishcari ushoare in partea de jos
-mishcare mai puternice undeva la cateva degete sub buric.
- cand sughite acum se simte cel mai puternic in dreptul buricului.
29+
[http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community]
carmenada spune:
Despre vene ce sa va spun, ca eu sunt ca un alien si pe burta si pe piept, am o retea de toata frumusetea.... pacat ca nu si pe maini. Chiar glumeam cu asistentele cand am facut perfuzii, ca ar putea sa-mi monteze niste branule..... pe sani
Carmen 26+
PetraTudor spune:
Florinela, nu am vazut rezervele de la Polizu, nici nu stiu daca se pot ... vizita, ma gandesc ca in permanenta sunt mamici acolo si nu cred ca ne-ar lasa. Dar voi vorbi cu doctorul la control, dar asta abia de miercuri intr-o saptamana... Oricum te tin la curent. Nu sunt inca hotarata pentru Filantropia, ma gandesc ca faptul ca voi avea alt doctor acolo si nu pe cel care mi-a supravegheat sarcina ar putea constitui un motiv de stres mai mare decat conditiile mai mult sau mai putin bune.... Chiar nu stiu ce sa fac... DAR IMEDIAT CE IAU O DECIZIE TE ANUNT! Stii ca mai era o fata la noi in odisee, Emilia, avea acelasi doctor ca si mine si tot la Polizu ar fi nascut, dar nu a mai scris de multa vreme, sau cel putin eu nu am mai vazut vreun mesaj postat de ea....
Maya25 spune:
Cu intorsul copilului, la mine s-a tot intors si iar intors... La 29 sapt si o zi statea transversal cu capul in dreapta. La 29 sapt si 3 zile era tot tansversal dar cu capul in stanga, deci s-a intors complet in directia opusa. Nu stiu cand se fixeaza de fapt in pozitia defiitiva...
Maya 30+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
m_monique spune:
plici plici sper sa nu ma alatur gastii de februarie! eu abia in martie vreau sa intru in prenatal. ca oricum nasc la 40 de sapt. ca doar am experienta.
si eu am fost foarte surprinsa de batista bebelusului. dar dupa ce am folosit-o mi s-a parut chiar utila, fata de pompita de nas care e un mare fas. nu va spun ce s-a mai crizat socru (care e cam paranoic de felul lui) ca doar neam de neamul lui nu a mai auzit de asa ceva: sa scoti mucii din nasul copilului cu aspiratorul!
intreba cineva de ceaiul baby calm. eu intotdeauna i l-am dat la temperatura camerei, niciodata cald. mie mi s-a parut mult mai bun decat ceaiurile instant
27+
si Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maya25 Cu intorsul copilului, la mine s-a tot intors si iar intors... La 29 sapt si o zi statea transversal cu capul in dreapta. La 29 sapt si 3 zile era tot tansversal dar cu capul in stanga, deci s-a intors complet in directia opusa. Nu stiu cand se fixeaza de fapt in pozitia defiitiva... Maya 30+ http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png |
pana la nastere are timp sa se orienteze.
27+
si Andrei (16.12.2006)