Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI pentru MARA, Sara Maria, Amelia Gabriela si Robert, Eric Daniel si Patrick Nicolas

Multa sanatate, noroc, bucurii, iubire si fericire, sa va ofere viata tot ce are mai bun!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele, nu stiu ce se intampla, dar nu pot sa trimit linkul cu poze, plus ca tot ce scriu ca text se sterge....

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Reallaura, multumesc, am sa pun ulei, ..inca nu i-am dat carne, nici lactate..doar fructe si legume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si de la noi bobonici mamici!

Ne primiti virusati?

La multi ani, in primul rand! La noi 2009 a inceput foarte prost, cu o vizita de oameni cretinoizi cu creierul cat nuca si aia vara cand se dilata si... cu toate eforturile mele de a-i tine departe de Robert, ne-au dat cat n-am putut duce. Abia am putut sa ne taram de la Galati, multumesc lui Dumnezeu ca n-am patit ceva cu masina, la cum se simtea tati...
Cel mai rau a fost ca Robert si-a luat-o cel mai tare, cu tuse, febra, muci care nu se mai termina. Aspiratorul e parcat in sufra, in priza la orice ora "aspiram". partea buna e ca nu are nimic pulmonar si daca nu se schimba treaba maine seara bagam antib.

Sper ca intre timp nici eu sa nu mai fac febra si sa treaca naibii o data!

Ma apuc sa citesc din urma macar cat se poate si revin!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LA MULTI ANI Sara Maria, Robert, Patrick Nicholas, Eric-Daniel, Amelia gabriela !!!! SI UN PUPIC SPECIAL DE LA MULTI ANI PENTRU VECINICA MARA.

Revin cu comentarii mai tarziu dar nu am vrut sa fiu iar distrasa inainte sa spun la multi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

alysh felicitari pt dintos!!!!

gabitzam am ras de numa la faza cu andrei...cand a zis ca numa tati are putza..super..tare..mortal..sa vezi in continuare ce va zice..haha

spunem lui robert, sara maria, amelia, mara, patrick si eric!! sa cresteti mari si frumoaso si sa aveti parte de bucurii.

dana va dorim snatate si sa auzim de bine

lauritza e ziua ta azi? am vazut bine? sa fii iubita! si succes la emigrare in spania...asa e de rau in ro? ca tot aud ..multi se gandesc sa plece sau sa emigreze: canada, australia, spania

miss bravo pt o noapte mai buna!!

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mda..mi-e tare greu sa mai pricep ceva... cred ca de la starea mea. Poate maine.

Voiam sa zic si eu noilor venit bun venit, sa le traiasca puiutii , Monalac o sa-ti faci prietene minunate aici, eu stiu ca eu mi-am facut. Uite maine fac un an de cand am "pasit" aici si mi-am facut prietene minunate.

Aaaa si sa nu fiu nesi .... multumim de urari de ziua noastra, la fel Multi ani traiasca si celorlati sarbatoriti de azi.

Miss special, m-am gandit la tine aseara cand Fornaila Mucila mi-a adormit pe burta-umar, na ca e mare acum - apropo avem 9500g si 71 cm

Pup, noapte buna ! (sper si la mine)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

monalac m-a impresioanta pana la lacrimi povestea nasterii baietelului tau... esti curajoasa si ai dat dovada de multa credinta. doamne cate mai poti face pt un omuletz..nu stii niciodata cat poti duce...

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna fetelor,

Scriu repede ca imi pica netul din ce in ce mai des!De azi dimineata incerc sa scriu si nu reusesc!!!

Maine nu stiu daca voi putea intra asa ca vreau sa le urez luiLaura si Simona:La multi ani cu sanatate,fericire,sa va creasca puiutii mari si sa aveti parte numai de bucurii si implinirea tuturor dorintelor!!!!!!!

Lorich m-am tot gandit la tine si nu te-amk mai vazut si mi-am schimbat telefonul si nu mai am nr tau de tel!!!Multa sanatate lui Robertel!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Aveti aici pt cine doreste sa vada poze cu Scortisoara Sara http://picasaweb.google.com/mladite.mugurasi/ScortisoaraSara#5289303028852951394 care este o printesa superba!!!!
Am pus eu deoarece Alina nu reuseste!Sper sa se vada!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput